Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giz parandan çok çekin var yahu zengnsn valla:d
Kızlar aldığımız tabaklar,kurabiyelik felan var ya Eğer gelirlerse
Bunlardan ona hangisi uyar sizce?
Cache 6 lı Porselen Fincan Takımı - Fincan, Kahve Fincanı, Çay Fincanı, Fincan Seti
Northsun Çay Fincanı Takımı - Fincan, Kahve Fincanı, Çay Fincanı, Fincan Seti
Bence ikisi de güzel cnm sanki 1.daha uyar gibi o da kendinden motifli ya yine de sen bilirsin :)
aslında ikiside çok güzel takım yapmasama bağımsız alsam 2 olur ama bizim aldıklarımıza her türlü 1 daha çok uyar 1 seçenekler arasında olmasydı 2 yi uydurmak için alabilirdin ama bizimkine 1 hertürlü uyar ayyy çok şirinler
gizim msj kutun doluuu
nilooo sen işemi gittin ya bugünlerde ne kadar güzel çok görüşüyoruz bir ara hiç görüşemiyorduk hatırlıyorumusun
yok kuzum 4 gün offtum bu hafta cumartesi pazar gidicem sadece hastalığım da tam zamanında oldu yani yoksa nasıl dinlenirdm bilemiorm...pazartesiden itibaren yıllık izne çıkıorm 1 hafta
atakan da yanıma gel yoksa bende hasta olurum gelmek zorunda kalırsn dio ama napsam bilemiorm..o hep işte olucak gündüzleri:s hafta sonu giderm belki haftaya önce bi kendime gelym de
yaa ne guzel çok begendım özellikle mutfak urunlerıne ve geceliklerine bayıldımmmm ben de inekli mutfak aksesurlarına bayılıyorum sevgılım de dalga gecıyo benle bu yuzden gecelıklere de bayıldım ya en sevdıgım seydır oyle suslu gecelıkler felan ... mutlulukla ve sağlıkla kullanırsın umarım herbırınıı
kızlar almak istediğim tepsiyi ekleyemiyordum sonunda turkuaz ekledide burdan bir şekilde kaydedicem bu tepsiyi alsammı ki sevdim bunu
kızlar almak istediğim tepsiyi ekleyemiyordum sonunda turkuaz ekledide burdan bir şekilde kaydedicem bu tepsiyi alsammı ki sevdim bunu