• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

aslında fazla hamarat sayılmam yarısı ablama ait ben yarısını yapıyorum devamını o getiriyor öğreniyorum yenii yenii =))) ama başlangıç için iyiyim iyii al sen benii :1::1:

Vayyy oda güzelmişş :) öğren öğrenmek iyidir bende bir mutfak merakı aldı gidiyor hayırlısı :) eskiden yapamıyodum şimdi hamurişini bile göze alabiliyorum :)

yoo ben iki tarafa da yeterim aslında da bugun kimseleri göremedim hiç bi yerde :50::50:

valla ceren bugün olmayacak zaten sözlüsüyle beraber..bende buralarda sayılırım sen nasılsın şekerim :6:

Son düzenleme:
valla ceren bugün olmayacak zaten sözlüsüyle beraber..bende buralarda sayılırım sen nasılsın şekerim :6:

ben de sabah beri telefonumun peşinde dükkan geziyorum, bi yere tamire verdim, sonra gittim aldım falan :26: düzeldi gibiydi ama demn yine kapandı kendi kendine :53::53: off yaaa :14::14:

depresyondayım yani yine her zamanki gibi şekerim :ssz:

ben de sabah beri telefonumun peşinde dükkan geziyorum, bi yere tamire verdim, sonra gittim aldım falan :26: düzeldi gibiydi ama demn yine kapandı kendi kendine :53::53: off yaaa :14::14:

depresyondayım yani yine her zamanki gibi şekerim :ssz:

telefon bir kere bozulunca düzelmiyor sana yeni gıcır gıcır bi telefon alak uğraşma, hem depresyonun da geçer :27:

Back