- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
Hoşbuldukkk :) Napıyosun :)
askerimle kamaradan görüştümmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldukkk :) Napıyosun :)
hoşbuldukkkk
ohh ne güzell naptaaa yiyelimm
Olurr yardıma gelde yapalımm :) gördüm el emeklerini sende bi hamaratlık var :)
hoşbuldukkkk
Olurr yardıma gelde yapalımm :) gördüm el emeklerini sende bi hamaratlık var :)
hamaratım canımmmm her konuda oğluna alabilrsin
askerimle kamaradan görüştümmmmm
hamaratım canımmmm her konuda oğluna alabilrsin
Hahahah olurr :)
Hahahah olurr :)
aslında fazla hamarat sayılmam yarısı ablama ait ben yarısını yapıyorum devamını o getiriyor öğreniyorum yenii yenii =))) ama başlangıç için iyiyim iyii al sen benii
aslında fazla hamarat sayılmam yarısı ablama ait ben yarısını yapıyorum devamını o getiriyor öğreniyorum yenii yenii =))) ama başlangıç için iyiyim iyii al sen benii
Vayyy oda güzelmişş :) öğren öğrenmek iyidir bende bir mutfak merakı aldı gidiyor hayırlısı :) eskiden yapamıyodum şimdi hamurişini bile göze alabiliyorum :)
Vayyy oda güzelmişş :) öğren öğrenmek iyidir bende bir mutfak merakı aldı gidiyor hayırlısı :) eskiden yapamıyodum şimdi hamurişini bile göze alabiliyorum :)
bendee seviyorum pasta filan yapmayı çok eğlencelii :))
kıızzlaaarrrrr
merhabaa
merhabaa
25im :ı memurum. sen kaç yasındasın, nerelısin, neler yapıyorsun ? :108::107:
kaç yaşındasın, ne yapıyorsun
Gebze miii nerdesin kii sen :44:
haftasonu diye herkesler geziyor mu yaa
ben gezdim geldimm ama daha çıkmam bir yere bu sıcakta öldümm öldümmmm
öğlen çıktım bende çok sıcaktı, 1 saat önce tekrar çıktım bu sefer de dondumm :18: çok dengesiz gidiyor havalar yaa
bizim topik buraya transfer olmuş galiba hiç kimseler yok
yoo ben iki tarafa da yeterim aslında da bugun kimseleri göremedim hiç bi yerde
valla ceren bugün olmayacak zaten sözlüsüyle beraber..bende buralarda sayılırım sen nasılsın şekerim
ben de sabah beri telefonumun peşinde dükkan geziyorum, bi yere tamire verdim, sonra gittim aldım falan :26: düzeldi gibiydi ama demn yine kapandı kendi kendine off yaaa
depresyondayım yani yine her zamanki gibi şekerim