- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
Hoşbuldukkk :) Napıyosun :)
askerimle kamaradan görüştümmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldukkk :) Napıyosun :)
hoşbuldukkkk
ohh ne güzell naptaaa yiyelimm![]()
Olurr yardıma gelde yapalımm :) gördüm el emeklerini sende bi hamaratlık var :)![]()
hoşbuldukkkk
Olurr yardıma gelde yapalımm :) gördüm el emeklerini sende bi hamaratlık var :)![]()
hamaratım canımmmm her konuda oğluna alabilrsin![]()
askerimle kamaradan görüştümmmmm![]()
hamaratım canımmmm her konuda oğluna alabilrsin![]()
Hahahah olurr :)![]()
Hahahah olurr :)![]()
aslında fazla hamarat sayılmam yarısı ablama ait ben yarısını yapıyorum devamını o getiriyor öğreniyorum yenii yenii =))) ama başlangıç için iyiyim iyii al sen benii![]()
aslında fazla hamarat sayılmam yarısı ablama ait ben yarısını yapıyorum devamını o getiriyor öğreniyorum yenii yenii =))) ama başlangıç için iyiyim iyii al sen benii![]()
Vayyy oda güzelmişş :) öğren öğrenmek iyidir bende bir mutfak merakı aldı gidiyor hayırlısı :) eskiden yapamıyodum şimdi hamurişini bile göze alabiliyorum :)
Vayyy oda güzelmişş :) öğren öğrenmek iyidir bende bir mutfak merakı aldı gidiyor hayırlısı :) eskiden yapamıyodum şimdi hamurişini bile göze alabiliyorum :)
bendee seviyorum pasta filan yapmayı çok eğlencelii :))
kıızzlaaarrrrr![]()
merhabaa![]()
25im :ı memurum. sen kaç yasındasın, nerelısin, neler yapıyorsun ? :108::107:
kaç yaşındasın, ne yapıyorsun![]()
Gebze miiinerdesin kii sen :44:
haftasonu diye herkesler geziyor mu yaa![]()
ben gezdim geldimm ama daha çıkmam bir yere bu sıcakta öldümm öldümmmm![]()
öğlen çıktım bende çok sıcaktı, 1 saat önce tekrar çıktım bu sefer de dondumm :18: çok dengesiz gidiyor havalar yaa![]()
bizim topik buraya transfer olmuş galiba hiç kimseler yok![]()
yoo ben iki tarafa da yeterim aslında da bugun kimseleri göremedim hiç bi yerde![]()
valla ceren bugün olmayacak zaten sözlüsüyle beraber..bende buralarda sayılırım sen nasılsın şekerim![]()
ben de sabah beri telefonumun peşinde dükkan geziyorum, bi yere tamire verdim, sonra gittim aldım falan :26: düzeldi gibiydi ama demn yine kapandı kendi kendineoff yaaa
depresyondayım yani yine her zamanki gibi şekerim![]()