- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıhımm, yavaş olsun ki emin adımlarla yerleşsin..
canım bi keresinde ben de böle içimden gelip bi süpriz kutu gönderdim 2-3 hafta önce
askere giderken siivil kıyafet olarak sadece üzerindeki kazağı vardı, havalar da ısınmaya başladığı için çarşı izninde giymesi için bi tişört aldım ben tişörtü koydum, mektup yazdım mektubumu koydum, adımdan oluşan bi şafak karalama çizelgesi hazırladım onu koydum, bi de ihtiyacı olduğunu bildiğim için güneş kremi koydum, yolladım![]()
gelecegi görme şansım olsaydı keşke o zaman daha bi umutlu beklerdim sanırım, böyle çok çabuk tükeniyorum ben![]()
kendimdeyim canım merak etme![]()
sen hala watsappta beni dediğimi yapmadın di mi, hala grup muhabbeti yani
Google, face ve yotube a girmekte zorlanıyorum kaç zamandır. Aynı sorunu yaşayan var mı?
hee yok canım yapmadımm :26: ama şuan onu yapacak bir durumda yokkizaten düğüne gitti bu haftasonu hayır gelmez ondan
![]()
google basınca adobe yi güncelle diyor basıyorum falan sonra yüklemiyor abuk sabuk uyarılar veriyorben bi sorun yaşamıyorumm :26:
google basınca adobe yi güncelle diyor basıyorum falan sonra yüklemiyor abuk sabuk uyarılar veriyoraz önce de face e girmeye çalıştım bu sayfa görüntülenemiyor deyip duruyor :
![]()
nurtopu gibi bi virüsün olmuşşş :26::26::26:
hımmmm, neyseee ilk fırsatta dediğimi yap ama sen![]()
bayadır var bu sıkıntı benim nurtopu nerden bakarsan 3 aylık sanırım![]()
Ayyyyy kızlar sevgilim le skype yaptımmmm uyumadan öncede telefonda misler gbi konuştuk ohhhhhh :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbuldukk canım nasılsınnnnnnselaaaaam
iyi akşamlaaar
teşekkür ederim m3lt3m, hoşgeldinnn
canımmmm, hoşgeldinnnn![]()