• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

akıllı telefonlar hassas oluyor ya gerçi suya düşmüş telefon napsın :31:

inşallah düzelir canım üzülme :31:

valla inşasllah düzelirr :50: daha 3 ay oldu alalı, bide pahalı bi telefondu da söylemesi ayıptır :17: yenisini daha uzun süre alamam :14::14:

ida edebilecegim kadar idare edecem artık mecbur, en az 1 sene kullanmam lazım bunu :50:

ee sen napıyosun selenim :31:

şaka maka adımın selen olduğunu benimsedim ablam duysa sevinir :27:

iyiyim canım çalışıyorum birazdan çıkıcam :31:

artık sigortamda başladı biliyor musun :66:

Son düzenleme:
25im :ı memurum. sen kaç yasındasın, nerelısin, neler yapıyorsun ? :108::107:

28 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim :31:

Evettttt düğüne gelcem dediydim yaaa hatta dönüyorum bileeee :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heee o bugündü di mii :ssz: beğendin mi gebzeyii :51:

haftasonu diye herkesler geziyor mu yaa :31:

ben lazer oldum geldimm :30:

selen değil mi zateeen :53::53::53:

selen de yakışıyor bence sana :1::1:

sigortan hayırlı olsun canımmm :119::119: anladılar herhalde seni kaçıracaklarını artık da mecburen yaptılar :47: cumartesileri bile tüm gün çalışıyormsunuz :30:

selen de yakışıyor bence sana :1::1:

sigortan hayırlı olsun canımmm :119::119: anladılar herhalde seni kaçıracaklarını artık da mecburen yaptılar :47: cumartesileri bile tüm gün çalışıyormsunuz :30:

ha selen ha burcu ikisi de ismim zaten ayın kapıya çıkıyor :9:

he canım ya tüm gün az kaldı kpss den sonra iş bakacağım bir ay daha sabır :31:

ha selen ha burcu ikisi de ismim zaten ayın kapıya çıkıyor :9:

he canım ya tüm gün az kaldı kpss den sonra iş bakacağım bir ay daha sabır :31:

yaa ben bu kpss yi yapamayacagım galiba :50: hiç bir konu yok bende, anlamıyorum hiç birini, çalışacak zamanımda yok :14: özel sektörde sürün babam sürün :ssz:

yaa ben bu kpss yi yapamayacagım galiba :50: hiç bir konu yok bende, anlamıyorum hiç birini, çalışacak zamanımda yok :14: özel sektörde sürün babam sürün :ssz:

mimarlıkta hangi konuları çalışman gerekiyori dersler vs hangileri pek bilmiyorum ama yaparsın canım

kafaya koyduktan sonra ne kaçar ki elden..yapan nasıl yapıyor :31:

bende bu tesellilerle ders çalışıyorum ancak :27:

hımmmm :1:

güzelmiş isminn :16::16:

:9: burcuyu da ablamın öğretmeni koymuş, Allahım her isim aşamamda ablam rol oynuyor :52:

mimarlıkta hangi konuları çalışman gerekiyori dersler vs hangileri pek bilmiyorum ama yaparsın canım

kafaya koyduktan sonra ne kaçar ki elden..yapan nasıl yapıyor :31:

bende bu tesellilerle ders çalışıyorum ancak :27:

genel kültür - genel yetenekten girecegim sadece canım, düz memurluk yani :34: bunda bile zorlanıyorum yani düşün :27:

ben hala devlet isteyip istemedigimden de emin degilim de işte bi şansımı deneyim baakyım :26: en olmadı adapazarından kurtulmak için kullanırım kpss kozunu diyorum :26: ankaraya evlenip gelemezsem diye yani :33:

genel kültür - genel yetenekten girecegim sadece canım, düz memurluk yani :34: bunda bile zorlanıyorum yani düşün :27:

ben hala devlet isteyip istemedigimden de emin degilim de işte bi şansımı deneyim baakyım :26: en olmadı adapazarından kurtulmak için kullanırım kpss kozunu diyorum :26: ankaraya evlenip gelemezsem diye yani :33:

e süpermiş sadece düz memurluk kısmıysa, ben bide onların yanında muhasebe, hukuk, iktisat ve maliye

de çalışıyorum pofff yapamayacağım sanırsam :31: ama maaşı düşündükçe :111:

devlet iste canım iste en azından dene dediğin gibi bakarsın oluverir :23:

Back