- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
özel eğitimmi ? :44:
Özel de öğretmenim yanii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel eğitimmi ? :44:
Evet çok zor canım özellikle ilk günler. Sonrası biraz alisiyoruz ama özlem çokça oluyor tabii. Ama cok dua et canım rahat iyi yere düşsün telefon kullanabilir birazcik daha ferah geciyor o zaman
Keşke bırakmasaydın ben ettim sen etmeseydin
Bizimde hocamız problem yazıyodu sonra yanına gidip yıldız alıyoduk birinci ikinci diye yıldız atıyodu zor sorularda ilk 10 kişiye veriyodu normal sorularda 15 kişiye ayy ne günlerdi be bende özlemişimmm
inşallah öyle olur:26:
ettikk iştee bir hataa belki yeniden başlarız yaa geç değill ama hantall oldumm iyiceee
inşallah öyle olur:26:
ettikk iştee bir hataa belki yeniden başlarız yaa geç değill ama hantall oldumm iyiceee
Evet aynen bizimde öyleydi öğretmenimiz mi aynıydı yoksa
Ayy bilemedim kii izmirdemiydin sen ?
valla canım seni bilmem ama ben şuan su almaya üşenir durumdayım
İnşallah canım .ne zaman gidecek askerin
Yok Bursadayım ben:26:
selam kızlar nabersiniz
aynı bende senin gibiyim hareketsiz yaşıyorummm tek sevdiğim şey uyumakk yemek yemekkk
şimdi yetenek sınavlarına hazırlanıyor 4 yıllık grafik tasarıma geçmeye düşünüyor belki askerliği o zaman 6 ay olur =)) olmazsa eğer seneye gider artık geç gitmesini istemem askere erkenden gitsin hayırlısıylaa bitirsin gelsin ya
O zaman farklıdır :) demekki böyle sağlam öğretmenler benzeyebiliyor
aynı bende senin gibiyim hareketsiz yaşıyorummm tek sevdiğim şey uyumakk yemek yemekkk
şimdi yetenek sınavlarına hazırlanıyor 4 yıllık grafik tasarıma geçmeye düşünüyor belki askerliği o zaman 6 ay olur =)) olmazsa eğer seneye gider artık geç gitmesini istemem askere erkenden gitsin hayırlısıylaa bitirsin gelsin ya
selammm iyiyiz seni sormalıı
Evet işte benimde öyle Yemek abur cubur ve uyku Yani elimden gelse gezmeye bile gitmem
selam kızlar nabersiniz