- 25 Aralık 2008
- 241
- 9
- Konu Sahibi asminreina
- #1.201
Arkadaslar olanlara cok cok gecmis olsun.
Ya bende resim görmek isterdim Nasil görebilirim acaba??
İzlemeye aldım seni şimdi görebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar olanlara cok cok gecmis olsun.
Ya bende resim görmek isterdim Nasil görebilirim acaba??
Cok tskler canimİzlemeye aldım seni şimdi görebilirsin.
İzlemeye aldım seni şimdi görebilirsin.
Beni De alır Mısın canım izlemeye
Senide aldım canım
Nasil eklicemresım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
ben senı ızlmeye aldım sende benı al. profılıme gır bakabılırsın o zamanNasil eklicem
Cok guzel olmus ablacım ya onceden hic yokmus gogusun ve gogus altin kac cm idi ? Simdi kaç oldu imrendim vallahi ne kadara yaptirdinben senı ızlmeye aldım sende benı al. profılıme gır bakabılırsın o zaman
benide alırmısın canım?Senide aldım canım
bende görmek istiyorum ama siteye yeni üyeyim nasıl olcak.resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
forumakı konulara 25 mesaj yazacaksın eger degısmedıyse boyle. sen benı ızlemeye almıssın bende senı ızlemeye alacagım. gorebılırsın o zamanbende görmek istiyorum ama siteye yeni üyeyim nasıl olcak.
benım boyumda 1.74 ama senden kıloluyum..ben senı ızlemeye aldım sende benı ızlemeye al resımlerı gorebılırsıngizemcim banada yardımcı olurmusun bende ameliyat olucam 8 gün sonra boyut konusunda kararsızım boy 174 kilo 50 omuzlarım geniş çokta büyük olsun istemiyorum doktorum 325 360 arası dedi bende heralde 325 olsun diye söylemeyi düşünüyorum acaba bu seferde pişman olurmuyun bende görebilirmiyim fotolarınızı
85 c kullanıyorum canım. tesekkur ederrım.darısı ısteyen herkesın basına