gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizemcim banada yardımcı olurmusun bende ameliyat olucam 8 gün sonra boyut konusunda kararsızım boy 174 kilo 50 omuzlarım geniş çokta büyük olsun istemiyorum doktorum 325 360 arası dedi bende heralde 325 olsun diye söylemeyi düşünüyorum acaba bu seferde pişman olurmuyun bende görebilirmiyim fotolarınızı

gizemcim banada yardımcı olurmusun bende ameliyat olucam 8 gün sonra boyut konusunda kararsızım boy 174 kilo 50 omuzlarım geniş çokta büyük olsun istemiyorum doktorum 325 360 arası dedi bende heralde 325 olsun diye söylemeyi düşünüyorum acaba bu seferde pişman olurmuyun bende görebilirmiyim fotolarınızı
benım boyumda 1.74 ama senden kıloluyum..ben senı ızlemeye aldım sende benı ızlemeye al resımlerı gorebılırsın

çok teşekkür ederim gizemcim şuan kaç beden sütyen kullanıyorsun birde cok güzel olmuş maşallah inş la yaptırmak isteyen arkadaşlar ben de olsun yüzümüz güller

85 c kullanıyorum canım. tesekkur ederrım.darısı ısteyen herkesın basına

merhaba ben bugün yiğit beyle görüşmeye gittim. yarın da cenk beyle görüşeceğim. büyük ihtimalle cenk beyi tercih edeceğim.
ben hiç yuvarlak düşünmüyordum. damla protez daha doğal duruyor bence, fakat bir yerde yer çekiminden
falan bahsetmişsin ikna oldum yuvarlağa.
dekoltesi çok iyi hakikaten. çıplakken nasıl görünüyor? portakal gibi durmuyorlardır umarım :/

X