gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Seni izlemeye alıyorum benim gibisin koltuk altı yapan birini çok aradım inan fazla riskli o çünkü cebi fazla açmak zorundalar ve kayma yapıyor.. Kas altı ve meme ucu yapabilen pek kimse yok malesef bulursan kaçırma benim izim gözükmüyor 15 günlük hali var

Sen şanslıymış bayağı :KK66:Meme ucu çok iyi..Koltuk altı için nerdeyse 10 doktorla görüştüm hepside bu konuda isim yapmış doktorlar ama herkez bambaşka şey söylüyor..İz konusunda bende açayip takıntılı olduğumdan böyle 6 aydır doktor doktor geziyorum :KK66:

Ttuba arkadaşımızında dediği gibi meme altı kesisi olsada izin bikiniden gözüküp gözükmemesi birazda doktorun kesi yerini doğru yerden açması ile ilgili.Kimi meme altı katlantı yerinden,kimi daha altından kimide daha üstünden açıyor..Normalde katlantı yerinin tam hizasında olmamalı.Çünkü zamanla o iz aşşagıya iniyor ve altı incecik olan çamaşırlardan ve bikinilerden gözükebiliyor.Katlantı yerinin bir iki parmak üzerinden olması gerek.İlk zamanlar üstte gibi durabilir ama zamanlamolması gereken yere iniyor zaten :KK66:

Bende aynen senin gibi düşünüyorum bu biraz doktorla alakalı..ama işte güvenemiyorsun ki :KK43:Kesinlikle iz kalmaz diyen bile var.ama inanmıyorum ben..yaptıranlarda iz kalmıyan kişiye rastlamadım hala.

İzmir'in doktorları bu konuda daha iyiler :KK66: Kontroller olmazsa oraya kadar gideceğim :KK66:
Ben doktorumdan cok memnun kaldim.. hic bir sorun yasamadim. Iz kalmamasi mumkun degil. Benim 3 yil olmasina ragmen hala izlerim var, zaten doktorum kesinlikle izler tamamen gecmez demisti.. rengi acildi ama hala varlar. Rahatsiz ediyor mu.. tabiki hayir..

Bende aynen senin gibi düşünüyorum bu biraz doktorla alakalı..ama işte güvenemiyorsun ki :KK43:Kesinlikle iz kalmaz diyen bile var.ama inanmıyorum ben..yaptıranlarda iz kalmıyan kişiye rastlamadım hala.
Bıçak değen yerde muahakkak iz kalır,asla sıfır izsiz bir sonuç olmaz.Ama bunu kamufle edecek,daha iyi gizleyecek yerler var sonuçta.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Kesi yeri tam kahverengi halka ve normal ten rengi ile olan hizada yapıldıgı için iz çok iyi kamufle edebiliyor kendini.Üç buçuk sene oldu,dördüncü seneme az kaldı.Gören izi asla bulamıyor,göremiyor :KK66:
Ayrıca iz iyileşmesi kişiye özel bir durumdur,başkası ile asla kıyaslama yapılamaz yapılmamalı.. Biri izim çok iyi iyileşti,asla iz kalmıyor diyebilir ama sizde bu durum öyle olmayabilir..Bunuda göz önünde bulundurun lütfen :KK66:

E="rassig, post: 37030718, member: 604351"]Hepsi dahil, doktor, ucak, konaklama 10 gün 2700 euro tuttu canim[/QUOTE]
Bence silikte olsa bicak degen yerde iz kalir ama belki iyice incelemedikten sonra belli olmaz..arzum77 hakli bu konuda..önce mememiz yok diyorduk, simdi izlere taktik.birakin oluversin..ben iz kalsada cok mutluyum..hic böyle kadinsi olmamistim hic:KK45:

Herkes sizin gibi düşünmüyor ama! Iz kimileri in çok çok önemli ve olabildiğince belli olmaması isteniyor.. Konuda zaten izin ne olursa olsun muhakkak belli olacağı,az yada çok bu kişisel bir durum..
gizeml ve arzum77 izlemeye alir misiniz? :KK54:

Dr nuz kim nasıl bir mantık ile hem meme altından protez koyuyor hem meme ucundan dikleştirme yapıyor boşuna meme altından girmiş madem öyle meme ucu yapsaydı.. Çünkü meme ucu büyüklüğü yeterli bir hastada boşuna meme altında bi izi bırakmak bana saçma geliyor.. Meme ucunuzda bi iz kalacağını düşünmüyorum benim hiç izim kalmadı gibi bişey en güzel iz saklayan yer meme ucuzdur...Eğer işinin ehli bir Dr ise rahat olun iz kalmaz

Bu arada iz için bir şey kullanmadım gerek görmedik.. bepanten önerdi onun ize bi katkısı olacağını sanmam iz için değilde yara için sanırım

Sizin çocuk durumunuzu bilmiyorum ama ben bit çocuk daha yapmak istiyorum ilerleyen zamanlarda ve Göğüs ucu kesisi düşük bir ihtimalle de olsa süt bezlerine zarar verebiliyor Muş kesi demeyim de oradan açılan cep protezin Takım'ı o Yüzden istemedim ben Göğüs ucundan protez dikleştirdiği benim Göğüs ucum diğerine göre aşağıda kalmış meme dikleştşrmesi değil.bu arada iz baya geçti sayılır endişelerim geçti bu yöndeki .

Sen yaptırdım mı canım görünmüyor mu??Açıkcası 1 arkadaşımızın yiğenleri olmuş izmirde.1 i koltuk altı diğeri göğüs altı..Göğüs altı olan bikini giyince çok kötü duruyor altan iz deyince tedirgin olduk çok :KK43:

Benim doktorum çağhan baktekin yiğrnlrrinin doktorlarının ismi nedir

Sizin çocuk durumunuzu bilmiyorum ama ben bit çocuk daha yapmak istiyorum ilerleyen zamanlarda ve Göğüs ucu kesisi düşük bir ihtimalle de olsa süt bezlerine zarar verebiliyor Muş kesi demeyim de oradan açılan cep protezin Takım'ı o Yüzden istemedim ben Göğüs ucundan protez dikleştirdiği benim Göğüs ucum diğerine göre aşağıda kalmış meme dikleştşrmesi değil.bu arada iz baya geçti sayılır endişelerim geçti bu yöndeki .

Benim de yaşım çok genç ilerde çocuk düşünüyorum bu yüzden çok Dr gezdim herkes meme altını basit gördüğü için ordan girmek istiyor.. ilk çocuğumu çok emzirmedim ikinci çocuğumu emzirmek istiyorum bu yüzden Hasan Fındık'ı seçtim.. emzirmeye engel değil meme başından ameliyat olmak..

İyi olmanıza izlerinizin geçmesine sevindim

X