gizeml Meme Estetiği ameliyatı

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Canım bende büyütme ameliyatı olacam ins muhtemelen aralık sonu olacak ve erdem güven yapacak ameliyatimi rica etsem beni eklermisin bide sen ne zaman ameliyat oldun ve sonrasında neler yaşandın

70 c ölçü gayet iyi bir ölçü.Ama göğsünüzde deformasyon varsa bu sizi memnun etmeyebilir..Sizin memnun olmanız önemli.Memnun değilseniz ameliyat olma imkanınız varsa ameliyat olun.Memnunsanız zaten sorun yok..!
Menunum seklide guzel zaten 18 yasindayim ama bana normal geliyorda ben buyukk olsun isterdim

Bizde
Menunum seklide guzel zaten 18 yasindayim ama bana normal geliyorda ben buyukk olsun isterdim
Bizde büyük olmasını isterdik ama olmadı işte.Ameliyat olduk büyüdü :KK66: Şimdi çok mutluyuz :KK66:
Bence şımarıklık yapıyorsun,ameliyat olacak bir durumun yok.Şeklide güzelmiş zaten.Ama ilede büyük olsun ameliyat olayım dersen ameliyat ol!

Bizde

Bizde büyük olmasını isterdik ama olmadı işte.Ameliyat olduk büyüdü :KK66: Şimdi çok mutluyuz :KK66:
Bence şımarıklık yapıyorsun,ameliyat olacak bir durumun yok.Şeklide güzelmiş zaten.Ama ilede büyük olsun ameliyat olayım dersen ameliyat ol!
Gercektenn ciddi ciddi dusundum olmayi suan senin olculerin kac gogus ve gogus altin .

Beni

Benşm ölçülerimi Boşver sen.Hiç doktorla görüşmeye girtinmi? Ne dediler sana? Maddi imkanın varmı?
kararsiizim napicagimi bilmiyorum 3-5 cm icin gogus ameliyati olmaya degermi bence gogus ile sirt olcusu arasinda 20 cm olunca guzel duruyor kendini belli ediyor benim 16 cm var sorun bu anladinmi

kararsiizim napicagimi bilmiyorum 3-5 cm icin gogus ameliyati olmaya degermi bence gogus ile sirt olcusu arasinda 20 cm olunca guzel duruyor kendini belli ediyor benim 16 cm var sorun bu anladinmi
Belki yağ enjeksiyonu yapabilir ler Dr ile görüşmenizde fayda var o Cup olmak istediğinizi söyleyin

X