• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Ben göğüs altını o kadar önemsemiyorum ama göğüs ucu kalırsa iz çok üzülürüm koltuk altında iz kalırsa askılı falan sorun olmaz mı

İnşallah kalmaz iz canım hemen toparlar ..
Göğüs altında da bikini falan giydiğinde yazın çok belli oluyorlar dediler :(Koltuk altında normalde kolunu kaldırdığında da hafif oluşan çizgiden giriyorlarmış o yüzden pek anlaşılmıyor diyorlar ..

Göğüs altında da bikini falan giydiğinde yazın çok belli oluyorlar dediler :KK43:Koltuk altında normalde kolunu kaldırdığında da hafif oluşan çizgiden giriyorlarmış o yüzden pek anlaşılmıyor diyorlar ..

Ben üçgen bikini giydim deneme amaçlı hiç belli değil canım için rahat olsun kaldı ki benim daha iki haftalık bile değil bandajlı bile görünmüyor du

Ben üçgen bikini giydim deneme amaçlı hiç belli değil canım için rahat olsun kaldı ki benim daha iki haftalık bile değil bandajlı bile görünmüyor du

En son çare öğle olucak.Koltuk altına yanaşmıyor doktorlar çok uğraştırıcı olduğu için ;)canım birde sen kas altı mı kast üstümü yaptırdın?

Göğüs altında da bikini falan giydiğinde yazın çok belli oluyorlar dediler :KK43:Koltuk altında normalde kolunu kaldırdığında da hafif oluşan çizgiden giriyorlarmış o yüzden pek anlaşılmıyor diyorlar ..

Mümkün değil bikiniden görünmesi..

Mümkün değil bikiniden görünmesi..

Sen yaptırdım mı canım görünmüyor mu??Açıkcası 1 arkadaşımızın yiğenleri olmuş izmirde.1 i koltuk altı diğeri göğüs altı..Göğüs altı olan bikini giyince çok kötü duruyor altan iz deyince tedirgin olduk çok :(

Sen yaptırdım mı canım görünmüyor mu??Açıkcası 1 arkadaşımızın yiğenleri olmuş izmirde.1 i koltuk altı diğeri göğüs altı..Göğüs altı olan bikini giyince çok kötü duruyor altan iz deyince tedirgin olduk çok :KK43:

Ben 3 yil once oldum.. gogus alti ve kas alti... 3 yildirda bikinimi rahatca giyiyorum, hic gorunmyor, belkide doktorun kesigi nereye yaptigiyla alakalidir.. eger gogus alti cizgisinden daha da asagi yaparsa gorunebilir ama normalde kesinlikle gorunmuyor.. o doktorun becerisi bence..

Ben 3 yil once oldum.. gogus alti ve kas alti... 3 yildirda bikinimi rahatca giyiyorum, hic gorunmyor, belkide doktorun kesigi nereye yaptigiyla alakalidir.. eger gogus alti cizgisinden daha da asagi yaparsa gorunebilir ama normalde kesinlikle gorunmuyor.. o doktorun becerisi bence..

Teşekkürler canım cevabın için..İçim rahatladı ;) birde istanbul da mı oldu acaba?Hangi doktordu?

Benim bugün dikişlerim alındı sağ göğüs ucumda bir parmak dikleştirme yaptı buna gerek var mıydı gerçekten bilmiyorum ben ona bıraktım o da yaptı ama şuan pişman oldum göğüs ucumda iz kalmasından korkuyorum normalde kesi izim göğüs altında.birde iki tane krem aldım doktordan 190 tl tuttu siz ne kullandınız iz için ve izler geçti mi sizin nerde oldu kesi iziniz

Dr nuz kim nasıl bir mantık ile hem meme altından protez koyuyor hem meme ucundan dikleştirme yapıyor boşuna meme altından girmiş madem öyle meme ucu yapsaydı.. Çünkü meme ucu büyüklüğü yeterli bir hastada boşuna meme altında bi izi bırakmak bana saçma geliyor.. Meme ucunuzda bi iz kalacağını düşünmüyorum benim hiç izim kalmadı gibi bişey en güzel iz saklayan yer meme ucuzdur...Eğer işinin ehli bir Dr ise rahat olun iz kalmaz

Bu arada iz için bir şey kullanmadım gerek görmedik.. bepanten önerdi onun ize bi katkısı olacağını sanmam iz için değilde yara için sanırım

Son düzenleme:
Dr nuz kim nasıl bir mantık ile hem meme altından protez koyuyor hem meme ucundan dikleştirme yapıyor boşuna meme altından girmiş madem öyle meme ucu yapsaydı.. Çünkü meme ucu büyüklüğü yeterli bir hastada boşuna meme altında bi izi bırakmak bana saçma geliyor.. Meme ucunuzda bi iz kalacağını düşünmüyorum benim hiç izim kalmadı gibi bişey en güzel iz saklayan yer meme ucuzdur...Eğer işinin ehli bir Dr ise rahat olun iz kalmaz
Evet diklestirmede gerekince hepsini meme ucundan yapiliyor biliyorum bende..niye iki yerden kesmiski? Benim meme alti ve dikislerim ictenmis.almaya gerek yokmus.su an bantli daha zaten

Koltuk altı da uğraştırdığı için hiç bir doktor yanaşmıyor :KK43:
Seni izlemeye alıyorum benim gibisin koltuk altı yapan birini çok aradım inan fazla riskli o çünkü cebi fazla açmak zorundalar ve kayma yapıyor.. Kas altı ve meme ucu yapabilen pek kimse yok malesef bulursan kaçırma benim izim gözükmüyor 15 günlük hali var

Evet diklestirmede gerekince hepsini meme ucundan yapiliyor biliyorum bende..niye iki yerden kesmiski? Benim meme alti ve dikislerim ictenmis.almaya gerek yokmus.su an bantli daha zaten

Mantıken olması gereken o tek yerden..
Evet canım bu tür ameliyatlarda dikişler gizli oluyor alınmıyor kendinden eriyor... ama sadece uç kısmı dışarıda oluyor onu da kesiyorlar

Mantıken olması gereken o tek yerden..
Evet canım bu tür ameliyatlarda dikişler gizli oluyor alınmıyor kendinden eriyor... ama sadece uç kısmı dışarıda oluyor onu da kesiyorlar
Ben bugün dönüyorum artik almanyaya canim..doktor kesilecek bir sey yok dedi.insallah hersey yolunda gider oralara artik

Sen yaptırdım mı canım görünmüyor mu??Açıkcası 1 arkadaşımızın yiğenleri olmuş izmirde.1 i koltuk altı diğeri göğüs altı..Göğüs altı olan bikini giyince çok kötü duruyor altan iz deyince tedirgin olduk çok :KK43:

Hayır gözükmesi aslında meme altına değil memenin alt tarafına açıyorlar kesiyi yani meme yuvarlaklığında kalıyor gözükmesi bikini ile ama aynada görebilirsin kendin

Ben bugün dönüyorum artik almanyaya canim..doktor kesilecek bir sey yok dedi.insallah hersey yolunda gider oralara artik

Gider gider rahat ol.. artık daha iyisidir ve daha da iyi olacaksın ben süpürge temizlik ne geliyorsa aklına yapıyorum artık insan mecbur kalınca iş başa düşüyor... yolun açık olsun ( ahahah zaten uçakla açıktır :D ) yine de kendini fazla yorma ne olur ne olmaz

Hersey dahil 6000 tl :KK43:

Şu an hastanede kan verip beklemdesin büyük ihtimalle... şimdiden geçmiş olsun

Ameliyat sonrası yemek yedikten sonra bol sıvı tüket ve yürü mümkün olduğu kadar yürü minik minik adımlarla bu senin ağrını alacak.. sabit durursan kasların tutulur ve hareket etmeye başlayınca daha çok ağrır

"FAZLANAZLI, post: 37025619, member: 107201"]Gider gider rahat ol.. artık daha iyisidir ve daha da iyi olacaksın ben süpürge temizlik ne geliyorsa aklına yapıyorum artık insan mecbur kalınca iş başa düşüyor... yolun açık olsun ( ahahah zaten uçakla açıktır :D ) yine de kendini fazla yorma ne olur ne olmaz[/QUOTE]

"FAZLANAZLI, post: 37025619, member: 107201"]Gider gider rahat ol.. artık daha iyisidir ve daha da iyi olacaksın ben süpürge temizlik ne geliyorsa aklına yapıyorum artık insan mecbur kalınca iş başa düşüyor... yolun açık olsun ( ahahah zaten uçakla açıktır :D ) yine de kendini fazla yorma ne olur ne olmaz
[/QUOTE]
Evet canim evde coluk cocuk var sonucta.ama artik sükür daha iyiyim.insallah dahada iyi olur

Ttuba arkadaşımızında dediği gibi meme altı kesisi olsada izin bikiniden gözüküp gözükmemesi birazda doktorun kesi yerini doğru yerden açması ile ilgili.Kimi meme altı katlantı yerinden,kimi daha altından kimide daha üstünden açıyor..Normalde katlantı yerinin tam hizasında olmamalı.Çünkü zamanla o iz aşşagıya iniyor ve altı incecik olan çamaşırlardan ve bikinilerden gözükebiliyor.Katlantı yerinin bir iki parmak üzerinden olması gerek.İlk zamanlar üstte gibi durabilir ama zamanlamolması gereken yere iniyor zaten ;)

Back
X