- Konu Sahibi asminreina
- #1.141
Bende ilk dusumu alicam bugün bakalim..benimkikerde cok gergin su an.bilhassa sol gögsüm ve damarlR belirgin bendedeBende kas ağrısı var, sıvı gelmiyor ama bugün duş alacam kendimi yağlanmış gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk dusumu alicam bugün bakalim..benimkikerde cok gergin su an.bilhassa sol gögsüm ve damarlR belirgin bendedeBende kas ağrısı var, sıvı gelmiyor ama bugün duş alacam kendimi yağlanmış gibi hissediyorum
o sızıntı normal canım dokuların ıyılestıgı ıcın ouyo bende de olmustu. cok acık renkte sarı bı bı sıvı dımı?
bı gogus dıgerıne gore daha agrılı oluyo zaten bende olmadı ama olan arkadaslar var
zamanla alısırsın canım vucuduna yabancı bı cısım gırdı ve gergın olması normal zamanla gecer o hıs. ama bebe yagı yada nemlendırıcı krem kullan. rahatlatır ve catlak olusmasını onler
Evet türkiyedede giydiriyorlar canim..2 hafta sonrada masaja baslicakmisim..venim dikisler icten mis alinmasina gerek yokmusAlmanyada 6 hafta sporcu sütyeni giydiriyorlar alt kısmıda kalın, okadar rahatsız ediyorki anlatamam, ödemin çabuk inmesi ve silikonların doğru oturması giydiriyorlarmış. Türkiyede böyle birşey yokmu acaba.
Sen almanyada nerde oldun canim?Almanyada 6 hafta sporcu sütyeni giydiriyorlar alt kısmıda kalın, okadar rahatsız ediyorki anlatamam, ödemin çabuk inmesi ve silikonların doğru oturması giydiriyorlarmış. Türkiyede böyle birşey yokmu acaba.
Protezlerin yumusayip yerine oturmasi icin..bende augsburg danim canim..bana almanyada diklestirmede gerek dedi doktor, halbuki burada sade protez yeterli geldi.Bayreut ta oldum. Masaj yap demedi dr. Msajın niçin yapacaksıınız.
Benim dr cem payasli yarin ameliyatim cok tecrubeli en iyi 10 estetikcinin icinde tavsiye edrim :)Selam kızlar hepinize geçmiş olsun..Bende gözaltı torba ameliyatı olucağım ablamda gögüs ameliyatı.Önerebilceğiniz bir doktor var mı istanbulda?Özellikle gögüs ameliyatı için..Ondan korkuyoruz bayağı
Protezlerin yumusayip yerine oturmasi icin..bende augsburg danim canim..bana almanyada diklestirmede gerek dedi doktor, halbuki burada sade protez yeterli geldi.
Benim dr cem payasli yarin ameliyatim cok tecrubeli en iyi 10 estetikcinin icinde tavsiye edrim :)
Hersey dahil 6000 tlAmeliyat ücretiniz ne kadar acaba
Hersey dahil 6000 tl
Aslinda cok korkuyorum ama cokta istiyorum agridan cok korkuyorum agri esigim yuksek ama korkuda agir basiyo senin foto varmi canimm :)Zorlu dört gün sizi bekliyor ama sonuç öyle mükemmel ki unutuyorsunuz bile ağrıyı sızıyı şimdiden hayırlısı olsun yeni göğüsleriniz
Benim dr cem payasli yarin ameliyatim cok tecrubeli en iyi 10 estetikcinin icinde tavsiye edrim :)
Benim bugün dikişlerim alındı sağ göğüs ucumda bir parmak dikleştirme yaptı buna gerek var mıydı gerçekten bilmiyorum ben ona bıraktım o da yaptı ama şuan pişman oldum göğüs ucumda iz kalmasından korkuyorum normalde kesi izim göğüs altında.birde iki tane krem aldım doktordan 190 tl tuttu siz ne kullandınız iz için ve izler geçti mi sizin nerde oldu kesi iziniz
Canım sen göğüs altından mı oldun?ya malesef iz kalıyor diyorlar o yüzden bende koltuk altı istiyom orda pek anlaşılmıyor diye
Korkma demiycem ama değecek Emin ol ameliyatı hissetmiceksin zaten sonrası biraz zor ilk dört gün dördüncü güne gayet iyi oluyorsun zaten resim koymadım ben canımAslinda cok korkuyorum ama cokta istiyorum agridan cok korkuyorum agri esigim yuksek ama korkuda agir basiyo senin foto varmi canimm :)