saolun kizlar
son birkaç gündür bende bel/sirt agrisi olustu, bu sorunlari ilk dönemde yasayan oldu mu?
gecmis olsun... oncelikle sunu solemek istiorum cene ameliayi cok zor bi ameliyat oldugu icin o arada genelde doktorlar digeerlerinide aradan cikariorlar ki genelde cene ameliyati olanlar burunuda ayni anda olur ama sen memde olmussun ii olmus:)) bnm erk ark bu ameliyati oldu ve herkeze yardim edior bu konuda :))
o cift cene oldu sislikler inecek merak etme onun 1 hafta sora ameliyattan eser kalmamisti sadece yanaklarda sislikler var hala 1 ay oldu olali... ama 3 aya kdr gecer baya fakat herseyin normale donmesi komple duzelmesi uyusuklugun gitmesi vs 9 ay dior doktorlar...tekrar gecmis olsun...
saolun kizlar
son birkaç gündür bende bel/sirt agrisi olustu, bu sorunlari ilk dönemde yasayan oldu mu?
resımlerını gordum bugun nacı beyde moralını bozmak ıstemıyorum ama cenen zaten varmıs hatta oldukcaa buyukmus evet cene protezıyle one gelıp orantılandı ama daha da buyuyecek cenen protezle ama ınsaallh sen o goruntunu begenıp mutlu olursun sonucta bu bı algı meselesı yuzun zayıf dedıgın gıbı yıne temennım mutlu olman felaket tellallıgı yapmak ıstemem ama yuzunu yadırgayabılırsın cene operasyonları bu yuzden cok cok cok dusunulmelı suan burda bunları yazıyorsam senın vesılenle arkadaslara yardımcı olmak adına ben cok uzuldum cok yıparndım aynı seylerı dusmanım dahı yasasın ıstemem
armine canım profilindeki resmin çok güzel çene protezi var mı orda yok mu anlayamdım ben:26:
evet var o resmı kaldıramadım malesef butun resımlerımı kaldırdım cunku ınanıılmaz bı moral bozuklugu ıcındeyım
resımlerını gordum bugun nacı beyde moralını bozmak ıstemıyorum ama cenen zaten varmıs hatta oldukcaa buyukmus evet cene protezıyle one gelıp orantılandı ama daha da buyuyecek cenen protezle ama ınsaallh sen o goruntunu begenıp mutlu olursun sonucta bu bı algı meselesı yuzun zayıf dedıgın gıbı yıne temennım mutlu olman felaket tellallıgı yapmak ıstemem ama yuzunu yadırgayabılırsın cene operasyonları bu yuzden cok cok cok dusunulmelı suan burda bunları yazıyorsam senın vesılenle arkadaslara yardımcı olmak adına ben cok uzuldum cok yıparndım aynı seylerı dusmanım dahı yasasın ıstemem
bu arada bu yuzdeki odemler ne zaman gidiyor tam olarak? yani konusmada, gulmede fln bir degisiklik var kisitlandim sanki.. bu sikayetler ne kadar surmustu sende?
canım 1 haftadan sonra aslında rahatlıyorsun ama tabı kendı cenen gıbı davranman bı ayı felan bulur bı de senın cenen sankı bıraz morarmıs gıbıydı bı sorunmu oldu
evet morluklar oldu, burun operasyonunda da hep goz cevremde olur.. bilmiyorum ki, bu normal degil mi? sende morarma olmadi mi hiçbir sekilde? iyimis :) benim tenim çok hassas ama belki ondandir.. yani kolumu bacagimi bir sehpaya çarpsam mesela ertesi gün morarmis olur. bu da ameliyat sonuçta normaldir insallah, yavas yavas kayboluyo zaten..
cenemde morarma olmamıstı haklısın tenın hassas ondandır ,benım bunyemde cok garıp tepkı verıyor sıkıntıdan ıkıgunde burnumda sıvılce cıktı ve cok sıstı burunum sımdı kemerlı gıbı duruyor soktayım
gordum cnm kemer gibi durmus ama geçer sikma canini.. Benim ilk ameliyatimdan sonra olmustu o fakat sivilce de degildi yani resmen o kemer orda tekrar belirmisti :)
bu arada belirtmeden gecemicem sen bu halinle bile zaten cok guzelsin hic revizyona ihtiyac yok bence ama sen cok istiyorsun sanirim burun isini.. Hic mi oluru yokmus? Naci bey yapmicak mi
tskler yelizcim..