Giz-m kombine (meme +burun/çene) ameliyati

canım bende burun ve göğüs ameliyatı oldum 10 mayıstabenimde özelikle burun ucum hala uyuşuk ve şiş doktorum inicek zamnla dedi işh.masaj yapıyorum doktorumun önerdiği şekilde..onun dışında gögüslerimde şekil alma sürecinde zaten....

çok çok geçmiş olsun!!hersey gönlümüzce olsun işh!!!

Son düzenleme:
saolun kizlar

son birkaç gündür bende bel/sirt agrisi olustu, bu sorunlari ilk dönemde yasayan oldu mu?

saolun kizlar

son birkaç gündür bende bel/sirt agrisi olustu, bu sorunlari ilk dönemde yasayan oldu mu?

çok normal bişey merak etme
sürekli aynı şekilde yatmaktan ve vücudumuza eklenen ağırlıklara alışmaya çalışıyor vücudun
bir haftada geçiyor yani benim öyle oldu

canım ceneye protez yerlestırılmesı cok kolay bı amelıyat genelde alt cene ucu kucuk ve gerıde olan hastalara uygulanıyor sanırım senın erkek arkadasının amelıyatı farklı ...

cok geçmiş olsun canım sporcu südyenini 2 ay kullancaksın bende gögüs olduğumda aynı anda lipoda olmuştum 2 işlem yapıldı banada esasında bi yer agrıyınca öbür agrıyı unutuyosun hepsi bi arada cıkmış senin ama cok yenisin daha memenin oturması tam şekli 2 veya 3 ayı buluyor. burun zaten önceden tecrubelisindir morlukların gitmesi 15günde şişlikve oturması 6 ayda olur ben burundanda oldum cünki tam oturması 1 senedir . sporcu südyeninde takılma amacı şeklin oturması ve kaymaması için takılıyor. tekarar cok geçmiş olsun canım

resımlerını gordum bugun nacı beyde moralını bozmak ıstemıyorum ama cenen zaten varmıs hatta oldukcaa buyukmus evet cene protezıyle one gelıp orantılandı ama daha da buyuyecek cenen protezle ama ınsaallh sen o goruntunu begenıp mutlu olursun sonucta bu bı algı meselesı yuzun zayıf dedıgın gıbı yıne temennım mutlu olman felaket tellallıgı yapmak ıstemem ama yuzunu yadırgayabılırsın cene operasyonları bu yuzden cok cok cok dusunulmelı suan burda bunları yazıyorsam senın vesılenle arkadaslara yardımcı olmak adına ben cok uzuldum cok yıparndım aynı seylerı dusmanım dahı yasasın ıstemem

armine canım profilindeki resmin çok güzel çene protezi var mı orda yok mu anlayamdım ben:26:

evet var o resmı kaldıramadım malesef butun resımlerımı kaldırdım cunku ınanıılmaz bı moral bozuklugu ıcındeyım

canım benim herseyin bi çaresi var bence sen gereksiz bi takıntı yapmışsın bu konuyu bazen bende yaparım öyle...o resim çok güzel hiç göze batan bişi yok fotomodellere taş çıkarırsınüzme kendini boşuboşuna

selam cnm evet yuzum zayif ve uzun sayilabilecek bir yuz, fakat bunda alnin acikliginin da bir rolu var.. geçen sene saçlarim yanmisti benim ve bu yuzden bayaaa dokulme oldu, saclar tekrar cikinca orantilancak biraz. bu arada sislikler yavas yavas inmeye basliyor, o ilk ameliyattan cikista beni soka sokan goruntu yok cenemde, o zaman ciddi anlamda buyuktu cunku sislikten. onden goruntuye alistim bile diyebiliriz ki fazla uzamamis yuzum. yandan ise goruntu degisik, ona henuz alisabilmis degilim. yillardir ucu bir noktada biten cenemin yerine su anda ucu one dogru cikintili bir ceneye sahip oldum ve bu goruntuye alismak biraz zaman alicak sanirim. erkenden moralimi bozmak istemedigim icin ben bir kac ay beklicem, ondan sonra asil karari verebilirim saniyorum.

bu arada bu yuzdeki odemler ne zaman gidiyor tam olarak? yani konusmada, gulmede fln bir degisiklik var kisitlandim sanki.. bu sikayetler ne kadar surmustu sende?

bu arada bu yuzdeki odemler ne zaman gidiyor tam olarak? yani konusmada, gulmede fln bir degisiklik var kisitlandim sanki.. bu sikayetler ne kadar surmustu sende?

canım 1 haftadan sonra aslında rahatlıyorsun ama tabı kendı cenen gıbı davranman bı ayı felan bulur bı de senın cenen sankı bıraz morarmıs gıbıydı bı sorunmu oldu

canım 1 haftadan sonra aslında rahatlıyorsun ama tabı kendı cenen gıbı davranman bı ayı felan bulur bı de senın cenen sankı bıraz morarmıs gıbıydı bı sorunmu oldu

evet morluklar oldu, burun operasyonunda da hep goz cevremde olur.. bilmiyorum ki, bu normal degil mi? sende morarma olmadi mi hiçbir sekilde? iyimis :) benim tenim çok hassas ama belki ondandir.. yani kolumu bacagimi bir sehpaya çarpsam mesela ertesi gün morarmis olur. bu da ameliyat sonuçta normaldir insallah, yavas yavas kayboluyo zaten..

cenemde morarma olmamıstı haklısın tenın hassas ondandır ,benım bunyemde cok garıp tepkı verıyor sıkıntıdan ıkıgunde burnumda sıvılce cıktı ve cok sıstı burunum sımdı kemerlı gıbı duruyor soktayım

gordum cnm kemer gibi durmus ama geçer sikma canini.. benim ilk ameliyatimdan sonra olmustu o fakat sivilce de degildi yani resmen o kemer orda tekrar belirmisti :)

bu arada belirtmeden gecemicem sen bu halinle bile zaten cok guzelsin hic revizyona ihtiyac yok bence ama sen cok istiyorsun sanirim burun isini.. hic mi oluru yokmus? Naci bey yapmicak mi

tskler yelizcim..

Son düzenleme:

yyok malesef cesaretımıde kırdı zaten bıraz hazmedıp zaman gecsın cok ıstıyorum bı gun olur ınsalllah

canım benm geçmiş olsun yanlız senin forumu görünce bendeki yüz ifadesini görmeni isterdim
ben hem burun hem göğüs istiyorumda.göğüs mecburen olucak şiddetli bir asimetrilik var yani öyle demiyelmde bir göğsüm hiç gelişmiyor.burun da olmam lazım nefes alamıyorum ikisinide aynı anda istiyordum eşim karşı çıkıyordu ^kız git masada kalıcan sonra^deyip duruyo ama ben kararlıyım ameliyatlarımı olunca bende bir forum açıcammmmm neyse cesaretine hayranım tebrik ederim inş istediğin gbi olur birde şunu sorucam maliyeti nekadar tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…