cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımı
devlet hastanesinde oldum 300cc raund yüksek profil uygulandı ama zaten önceden b cuptum emzirmeden dolayı üstler boşalmıştı şimdi tam istediğim gibi oldu meme ucundan 95 cm
inşallah sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun
göğüs altı ölçün nedir?cup u belirleyen o çünkü..
cnm göğüs altı ölçüm 72
cnm göğüs altı ölçüm 72
hımm o yüzden büyük görünüyor demekki...benim 81 e 89 ve küçük..hakikaten 300 cc oldukça büyük görünüyor sende
cnm göğüs altı ölçüm 72
o zaman senin ölçün 75 d cup oluyor süper..
o zaman senin ölçün 75 d cup oluyor süper..
cnm henüz çamaşır alamadım sporcuyu kullanıyorum
sporcunun olmayacağı kıyafetlerdede göğüs ucuna silikon takıyorum eve gelincede yine sporcuyu takıyorum
alışverişe çıktığımda deniyorum bazı markalarda c oldu bazılarında c küçük geldi
tatile çıkmadan alışveriş yapıcam ozaman anlıcam kaç olduğunu
şimdi ne denersem deniyim havada kalıyor oturmuyor yani buda yeni olmasından kaynaklanıyormuş
deneyimli arkadaşlardan öğrendim hep böyle kalırsa bana d cup bile olmazböyle düşününce korkuyorum ama heralde küçülcek bunlar :44:
d bana fazla istemem yahu
cnm henüz çamaşır alamadım sporcuyu kullanıyorum
sporcunun olmayacağı kıyafetlerdede göğüs ucuna silikon takıyorum eve gelincede yine sporcuyu takıyorum
alışverişe çıktığımda deniyorum bazı markalarda c oldu bazılarında c küçük geldi
tatile çıkmadan alışveriş yapıcam ozaman anlıcam kaç olduğunu
şimdi ne denersem deniyim havada kalıyor oturmuyor yani buda yeni olmasından kaynaklanıyormuş
deneyimli arkadaşlardan öğrendim hep böyle kalırsa bana d cup bile olmazböyle düşününce korkuyorum ama heralde küçülcek bunlar :44:
d bana fazla istemem yahu
benım goguslerım senın avatarındakı resmec ok benzıyor ama sılıkonum 375cc hıgh profıl yuvarlak kas ustu benımde gogus dokum vardı dolu dolu olmasada eskı olcum b cup tu şimdi dolu dolu 80c takıyorum tabı bazen markaya gore degısıklık olabılıyor
benım goguslerım senın avatarındakı resmec ok benzıyor ama sılıkonum 375cc hıgh profıl yuvarlak kas ustu benımde gogus dokum vardı dolu dolu olmasada eskı olcum b cup tu şimdi dolu dolu 80c takıyorum tabı bazen markaya gore degısıklık olabılıyor
daha öncedende yazdım ben önceden hiç destekli kullanmadım kullanamadım ama bikini hariç
dekoltem yinede vardı ama sütyen yukarı ittiğinden dekolte oluşuyordusadece üstler boştu desteksiz b cup iyi oluyordu 300cc dual plane uygulandığından büyük göründü sanırım birde raund profil olması zaten önceside vardı ama bende bukadar beklemiyordum doktorum ameliyat öncesi 350-375 denicem dedi ama deneyememiş bile 325 içerde katlanmış resmen bizler ameliyat öncesi cc olayına okadar takıyoruzki sonucu ona göre bekliyoruz ben iyiki 300 olmuş diyorum ama biraz küçülmesini bekliyorum :26: bukadar büyüklük bana fazla geliyor deneyimli arkadaşların küçülür daha demesi biraz rahatlatıyor
sorry karamelin avatarı:)))))))
olur öyle vakalar
3 ameliyat iyi cesaret cok geçmiş olsun, ben de burun+göğüs oldum ondan bile zor toparlandım.
cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımı
devlet hastanesinde oldum 300cc raund yüksek profil uygulandı ama zaten önceden b cuptum emzirmeden dolayı üstler boşalmıştı şimdi tam istediğim gibi oldu meme ucundan 95 cm
inşallah sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun
göğüs altı ölçün nedir?cup u belirleyen o çünkü..
-- Cupu berlirleyen gögüs altı ölçüsü değildir hata olmasın o südyen bedenini belirler + 5 eklenerek (lastiği sıkmasın rahatsız vermesin diye 72 diyelim göğüs altı +5 75-80 takması normal) cupu belirleyen göğüs çevresi 95miş bu durumda 75d ya da 80a/b kullanabilir..