Giz-m kombine (meme +burun/çene) ameliyati

Son düzenleme:

Son düzenleme:
merhaba giz-m, başka bir konu başlığında 2009'da da bir burun ameliyatı geçirdiğinizi okumuştum. sanırım revizyon oldunuz. ikinci doktorunuz naci çelik mi? ben de burun estetiği olmak istiyorum. bana önerileriniz olursa çok sevinirim.

3 ameliyat iyi cesaret cok geçmiş olsun, ben de burun+göğüs oldum ondan bile zor toparlandım.

selam celen,

ben de burun ve meme büyütme aynı anda olabilir miyim acaba diye düşünüyorum..burnumda deviasyon var ve 1mm lik hafif bir kemer o düzeltilecek..
ameliyat sonrasından bahsedebilir misin? 2sini birarada olmayı tavsiye eder misin? çalıştığım için ayrı ayrı izin almak istemiyorum

tatlım geçmiş olsun çene dolgu mu yaptırdın onu anlamadım ?

Deren76 içindi üst mesaj.. kopyalaması hatalı olduğundan benimki hatalı gibi oldu :]

Cok zaman gecmis aradan, öncelikle cesaretinden dolayi tebrik ederim seni. Herkes senin gibi cesaretli olamiyor. Bende kombine ameliyat olmak istiyorum. Yurtdisindayim ve suan dr. ve fiyat arastiriyorum. Iyi bir doktora ve "uygun" fiyata bulmaya calisiyorum. Ama coook korkuyorum. En önemlisi burunu nasil yapiyor yapmacikmi dogalmi ona göre bulmak istiyorum. Burnum benim icin cok önemli. Ama gögsümüde iyi yapsin istiyorum. Acaba diyorum iki estetigi bir yapinca birinden birine özen göstermemesi söz konusu olabilirmi?? ( Bu arada Ankarada dogal güzel burun yapan dr tavsiyesi olan varsa yardimci olabilirsiniz? Tabi gögüste olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…