- 12 Mart 2011
- 51
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şişlikkler inince çok şey değişebilir bence,kaygılanmaMerhaba kizlarr,
geçen hafta persemve günü sonunda ameliyatimi oldum
kombine ameliyat oldum meme, burun, çene
meme dokum vardi, arion marka silikon
damla 350 cc kondu
hafif bi asimetrim vardi, asil amacim onu gidermekti
fakat asimetri hala var, 12 cc lik bir farkmis ve arasinda o kadar az fark olan silikonlar olmadigi için doktorum ayni boyutu tercih etti
hala hafif bir asimetri var fakat memeler çok daha dolgun oldugundan gözüme batmiyor artik
sonuçtan su an için memnunum
dokum oldugu için ahim sahim bir agrim olmadi
ilk 3 gün daha fazla olmak üzere, hala dikis yerlerim hafiften sizliyabiliyor kollarimi kullaninca
yalniz tas gibiler, bunlar ne kadar zamanda yumusar?
ve izler tamamen geçiyor mu, bu süreç ne kadar sürüyor?
bu ameliyati olanlar burda benimle tecrübelerini paylasirlarsa sevinirim..
burun ameliyati revizyondu
su anda çok sis, o yüzden yorum yapmamayi tercih ediyorum
insallah istedigim gibi olucak zamanla, umarim birincisinde yasadigim talihsizlikleri yasamam tekrar
çene ameliyati yüzünden ise kara kara dusunuyorum son günler
çene ekini çok yadirgadim sanirim yada sis oldugundan bana öyle geldi
zaten zayif bir yüzüm vardi, bu ek iyice uzatti sanki yüzümü
ve alt bölümü çok büyük, umarim sisliktendir inmezse bunalima sokar bu yalniz beni :)
hayirlisi çene ameliyati olanlar bu konuda beni rahatlatabilirler belki..
iyilesme süreciyle ilgili tecrübelerimi burda paylasirim daha kizlar sormak istedikleriniz var ise sorabilirsiniz.. birbirimize yardimci oluruz, ki benim kafamda da bir suru soru isareti olusacaktir muhakkak zamanla, sorularimla basinizi agritirsam affola :)
sevgiler
Giz-m
Benimki biraz cahil cesareti :) ama dokun varsa korkulacak bir ameliyat degil cnm meme ameliyati. Tabi hic agri olmuyor diyemem ama ben daha fazla bekliyordum, kas ustu teknigi kullanilmadi cunku dual plane tercih etti doktorum.. insallah sende en kisa surede olur kurtulursun..
kızlar dual plan ne oluyor offf kafam çok karıştı
:) tesekkurederim hepsini koysa kas altına ne olur :) ben eylül gibi düşünyorum bebişimde büyür biraz doktorum göğüs altından damla silikon dedi 230 belki 250 dedi amabana 250 büyük olur çok çakılır gibi geliyor 80 i doldursun yeter diyorum mesela merve oflazın ki çok kötü anlamıyorum bu insnaalr dünyanın parasını kazanıyor en iyi doktora gidiyorlardır niye öle oluyor peki portakal gibi duruyor ya öle olursa diye korkuyorum açıkçası
cnm tabiki hepsinin kas altına konulduğu yöntemde var
başka başlığa yazmışsın orayada yazdım eğer meme dokun yeterliyse doktorun mem dokusu üstü tercih etmiştir banada dual plane ve meme dokusu üstü uygundu ben dual plane tercih ettim 300cc yüksek profil uygulandı b cup tam dolmuyorken şimdi c cup tam anlamıyla dolu dolu oluyor
tek bir doktorda takılı kalma içine sinmediyse araştırmaya devam et
3 hafta oldu hala yan yatamiyorum, agri yapiyor. Ne zamandan itibaren yan veya yüz üstü yatmaya basladiniz kizlar?
karamelimmm tanırsın sen beni bakalım çıkara bilicekmisin ortalardan kaybolan bir arkadaşın varmııı bursa civarında
kızlar dual plan ne oluyor offf kafam çok karıştı
karamelimmm tanırsın sen beni bakalım çıkara bilicekmisin ortalardan kaybolan bir arkadaşın varmııı bursa civarında
cnm ben iki hafta sonrası yavaş yavaş yatmaya başladım senin neden bukadar sürdüki :26:
Hadi ya.. hmm ben bir doktoruma danisayim en iyisi. Sizliyor hala biraz yan yatinca, zaten yuz ustunu hic denemedim, korkuyorum... halbuki normalde yuz ustu yatmadan uyuyamayan biriyim :)
peki bu 3 ameliyata nekadar para ödediniz bundan da biraz bahsedermisiniz.bende yüzüstü hiç denemedim ama bazen yan yatarken göğsümün üstüne yatmış biçimde uyanıyorum rahatsız olmuyorum
şimdi alıştım yan yatarak uyumaya ama bende çok özledim tam anlamıyla yüzüstü yatmayı
belki önemli bişey değildir ama sen yinede sor ben forumda hiç okumadım bu şikayeti olanı :44:
peki bu 3 ameliyata nekadar para ödediniz bundan da biraz bahsedermisiniz.
3 ameliyat mı ben mi
yok cnm ben sadece protez ameliyatı oldum ben onada 2200 ödedim
3 yıl önce önce kırılan sonrada aynı yerden çatlayan burnumu düzeltirdim hem nefes alıyorum hemde çok sevdiğim bir burnum var
bide sezeryan oldum ama onu sayarsan 3 oluyor :44:
sanırım sen yanlış kopyaladın gizeme sordun :)
cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımıkaramel ameliyatını ne zaman oldun çok uygun bir rakam üniv hastanesi flan mı..
sağol cnm beğenmene sevindim bana 300cc takıldı yüksek profil olduğundan baya dolgun olduKaramel fotografta harika gözüküyorlar cnm masallah. Kaç cc konulmustu sana? Ve yuvarlak mi? Dolgunluklari süper! Bende asimetri var maalesef biraz..
cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımı
devlet hastanesinde oldum 300cc raund yüksek profil uygulandı ama zaten önceden b cuptum emzirmeden dolayı üstler boşalmıştı şimdi tam istediğim gibi oldu meme ucundan 95 cm
inşallah sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun
Dileklerin için sağol canım.
cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımı
devlet hastanesinde oldum 300cc raund yüksek profil uygulandı ama zaten önceden b cuptum emzirmeden dolayı üstler boşalmıştı şimdi tam istediğim gibi oldu meme ucundan 95 cm
inşallah sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun
göğüs altı ölçün nedir?cup u belirleyen o çünkü..