• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giz-m kombine (meme +burun/çene) ameliyati

cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımı
devlet hastanesinde oldum 300cc raund yüksek profil uygulandı ama zaten önceden b cuptum emzirmeden dolayı üstler boşalmıştı şimdi tam istediğim gibi oldu meme ucundan 95 cm
inşallah sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun :16:

göğüs altı ölçün nedir?cup u belirleyen o çünkü..

cnm göğüs altı ölçüm 72

o zaman senin ölçün 75 d cup oluyor süper..

cnm henüz çamaşır alamadım sporcuyu kullanıyorum
sporcunun olmayacağı kıyafetlerdede göğüs ucuna silikon takıyorum eve gelincede yine sporcuyu takıyorum
alışverişe çıktığımda deniyorum bazı markalarda c oldu bazılarında c küçük geldi
tatile çıkmadan alışveriş yapıcam ozaman anlıcam kaç olduğunu :61:
şimdi ne denersem deniyim havada kalıyor oturmuyor yani buda yeni olmasından kaynaklanıyormuş
deneyimli arkadaşlardan öğrendim hep böyle kalırsa bana d cup bile olmaz :50: böyle düşününce korkuyorum ama heralde küçülcek bunlar :44:
d bana fazla istemem yahu :53:

Son düzenleme:
cnm henüz çamaşır alamadım sporcuyu kullanıyorum
sporcunun olmayacağı kıyafetlerdede göğüs ucuna silikon takıyorum eve gelincede yine sporcuyu takıyorum
alışverişe çıktığımda deniyorum bazı markalarda c oldu bazılarında c küçük geldi
tatile çıkmadan alışveriş yapıcam ozaman anlıcam kaç olduğunu :61:
şimdi ne denersem deniyim havada kalıyor oturmuyor yani buda yeni olmasından kaynaklanıyormuş
deneyimli arkadaşlardan öğrendim hep böyle kalırsa bana d cup bile olmaz :50: böyle düşününce korkuyorum ama heralde küçülcek bunlar :44:
d bana fazla istemem yahu :53:

benım goguslerım senın avatarındakı resmec ok benzıyor ama sılıkonum 375cc hıgh profıl yuvarlak kas ustu benımde gogus dokum vardı dolu dolu olmasada eskı olcum b cup tu şimdi dolu dolu 80c takıyorum tabı bazen markaya gore degısıklık olabılıyor

benım goguslerım senın avatarındakı resmec ok benzıyor ama sılıkonum 375cc hıgh profıl yuvarlak kas ustu benımde gogus dokum vardı dolu dolu olmasada eskı olcum b cup tu şimdi dolu dolu 80c takıyorum tabı bazen markaya gore degısıklık olabılıyor

daha öncedende yazdım ben önceden hiç destekli kullanmadım kullanamadım ama bikini hariç
dekoltem yinede vardı ama sütyen yukarı ittiğinden dekolte oluşuyordu :61: sadece üstler boştu desteksiz b cup iyi oluyordu 300cc dual plane uygulandığından büyük göründü sanırım birde raund profil olması zaten önceside vardı ama bende bukadar beklemiyordum doktorum ameliyat öncesi 350-375 denicem dedi ama deneyememiş bile 325 içerde katlanmış resmen bizler ameliyat öncesi cc olayına okadar takıyoruzki sonucu ona göre bekliyoruz ben iyiki 300 olmuş diyorum ama biraz küçülmesini bekliyorum :26: bukadar büyüklük bana fazla geliyor :50: deneyimli arkadaşların küçülür daha demesi biraz rahatlatıyor

sorry karamelin avatarı:)))))))

olur öyle vakalar :9:

Son düzenleme:
merhaba giz-m, başka bir konu başlığında 2009'da da bir burun ameliyatı geçirdiğinizi okumuştum. sanırım revizyon oldunuz. ikinci doktorunuz naci çelik mi? ben de burun estetiği olmak istiyorum. bana önerileriniz olursa çok sevinirim.

3 ameliyat iyi cesaret cok geçmiş olsun, ben de burun+göğüs oldum ondan bile zor toparlandım.

selam celen,

ben de burun ve meme büyütme aynı anda olabilir miyim acaba diye düşünüyorum..burnumda deviasyon var ve 1mm lik hafif bir kemer o düzeltilecek..
ameliyat sonrasından bahsedebilir misin? 2sini birarada olmayı tavsiye eder misin? çalıştığım için ayrı ayrı izin almak istemiyorum :(

cnm ben 11 mayısta oldum ameliyatımı
devlet hastanesinde oldum 300cc raund yüksek profil uygulandı ama zaten önceden b cuptum emzirmeden dolayı üstler boşalmıştı şimdi tam istediğim gibi oldu meme ucundan 95 cm
inşallah sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun :16:

göğüs altı ölçün nedir?cup u belirleyen o çünkü..

-- Cupu berlirleyen gögüs altı ölçüsü değildir hata olmasın o südyen bedenini belirler + 5 eklenerek (lastiği sıkmasın rahatsız vermesin diye 72 diyelim göğüs altı +5 75-80 takması normal) cupu belirleyen göğüs çevresi 95miş bu durumda 75d ya da 80a/b kullanabilir..

Cok zaman gecmis aradan, öncelikle cesaretinden dolayi tebrik ederim seni. Herkes senin gibi cesaretli olamiyor. Bende kombine ameliyat olmak istiyorum. Yurtdisindayim ve suan dr. ve fiyat arastiriyorum. Iyi bir doktora ve "uygun" fiyata bulmaya calisiyorum. Ama coook korkuyorum. En önemlisi burunu nasil yapiyor yapmacikmi dogalmi ona göre bulmak istiyorum. Burnum benim icin cok önemli. Ama gögsümüde iyi yapsin istiyorum. Acaba diyorum iki estetigi bir yapinca birinden birine özen göstermemesi söz konusu olabilirmi?? :(( Bu arada Ankarada dogal güzel burun yapan dr tavsiyesi olan varsa yardimci olabilirsiniz? Tabi gögüste olucak

Back