Giyim kıyafet konusunda ailemle sorun yaşıyorum

Valla kimsenin grubunda değilim pek yazmamda falan ama sende amma kurulmussun baska konulardan KudrAlobar KudrAlobar üyesine kocasinin sarmasina kadar aklinda kalmis yahuu. Bastan sona okudum yorumları konuyu okuyup kendimce yorum yazcaktım konu sahibine ama 17 sayfayi okurken buldum kendimi😂
Kudra burada kendi kaşındı her lafı üstüne alındı. Sarma konusun da şöyle oldu. Napıyım gocam çok gözel sarma sarır bende löp löp yerim dedi. Bana nispet yaptı emzikli kadınım ayol canı çeker mi düşünmedi.

Sayfalarin tamamini okumadim ama insanlar medeni bir bicimde iki farkli fikri savunuyor. Ustelik kizin istedigi gibi giyinmesi gerektiginde herkes hemfikir benim anladigim. Olay paylasip paylasmama noktasinda ayriliyor.

Ozgur bir ulkede yasayan ozgur insanlar, ozgur kadinlar oldugumuz icin canimizin heeeer istedigini giyeriz. Ben ister donla cikarim sokaga ister kara carsafla, kimse de bana karisamaz lakin siz oturdugunuz yerden kimseye cins falan diyemezsiniz, sizin haddinize dusmez
👏🏻👏🏻👏🏻

çünkü bir şeyi paylaşma ne kaybedersin şeklinde söyleyince sanki olumsuz bir dil kullanımı olduğu için yasakçı bir zihniyetmiş gibi algılanıyor alakası olmadığı halde😂
Aslında kendini koruması için söyledim. Nasıl sevgilisiyle seviştiğini anne babasına söylemediyse bunu da gözlerine sokmasın. Kendi rahatı için tamamen. Yoksa tartışması kavgası bitmez.

Kudra burada kendi kaşındı her lafı üstüne alındı. Sarma konusun da şöyle oldu. Napıyım gocam çok gözel sarma sarır bende löp löp yerim dedi. Baban nispet yaptı emzikli kadınım ayol canı çeker mi düşünmedi.
Bunu yazdığım mesajı bulup alıntılar mısınız lütfen.

neden hiçbir şeyde ılımlı olamıyoruz acaba ya herro ya merro. kimse ailesinin kopyası olmak zorunda değil. herkes yetiştği ortamın hamurundan bir kalıp çıkacak diye bir şey de yok. kızın kendi karakteri kendi seçimleri var tek hatası hatta hata değil bunu yaparken biraz fazla göze sokması olmuş. sizin söylediğiniz nedir şimdi olayı ülkedeki ahlaka bağlıyosunuz. ülkelerin ahlakı olmaz insanların kendi ahlaki bakış açıları olur.
Kesinlikle. Ama yok çocuk ailenin kölesi aile ne derse o bazılarına göre.

Çingene gibi ne demek ya gerçekten seviyesşzsin şimdide ırkçılığa mı başladın. Arkadşını savunmak değil bu düpedüz çirkeflik. Sen yazmadan evvel, ben kırmak istemedim demişim bu durumda sana ne oluyor? Kapanmış konuyu arkadaşımı savunuyorum kisvesi altında eşelemen komik asıl. Anlama problemin var galiba zaten ağır bi laf olduğunı sonra fark ettim dedim hala ağır olduğunu kabul et bilmem ne diyorsun. Çirkefliğe başlamadan önce neyin ne olduğunu anlasaydın keşke..

Irkçılık ne alaka ya? İşinize gelmeyen herkes kadın düşmanı, ırkçı vs oluyor. Yolun sonunda fetöcü çıkmayız inşallah. Hanımefendi benim arkadaşım yok. Yanlışınızı söyledim ve sizi eleştirdim. Ne alaka arkadaşımı savunmak? Benimle mesajlarca kavga ettikten sonra aklınıza geldi ben ağır bir laf olduğunu kabul ettim demek. Hoş sonradan fark ettim de bir mazeret değil. Sizin seviyeniz gayet ortada utanmadan bir de bana çirkef diyorsunuz.

Aslında kendini koruması için söyledim. Nasıl sevgilisiyle seviştiğini anne babasına söylemediyse bunu da gözlerine sokmasın. Kendi rahatı için tamamen. Yoksa tartışması kavgası bitmez.

bu sadece aile için geçerli değil zaten hepimiz bazı şeyleri ortamına göre saklamıyor muyuz. mesela ben özelde öğretmenlik yaparken sosyal medyada alkol paylaşmamaya dikkat ediyordum çünkü okuldan müdür yardımcım vs vardı. ya da gay bir arkadaşımla dans etttiğim videomu paylaşırken birçok kişiyi engellerim 30 yaşındayım yani ben üstelik. neden başım ağrısın ki durduk yere?

bu sadece aile için geçerli değil zaten hepimiz bazı şeyleri ortamına göre saklamıyor muyuz. mesela ben özelde öğretmenlik yaparken sosyal medyada alkol paylaşmamaya dikkat ediyordum çünkü okuldan müdür yardımcım vs vardı. ya da gay bir arkadaşımla dans etttiğim videomu paylaşırken birçok kişiyi engellerim 30 yaşındayım yani ben üstelik. neden başım ağrısın ki durduk yere?
En başta söyledim konu sahibinin davranışını toy bulduğumu. Hepimiz yerine göre giyiniyoruz, yerine göre davranıyoruz, yeri gelince kendimize otosansür uyguluyoruz. Sosyal medya bunlardan muaf değil.

Çingene gibi ne demek ya gerçekten seviyesşzsin şimdide ırkçılığa mı başladın. Arkadşını savunmak değil bu düpedüz çirkeflik. Sen yazmadan evvel, ben kırmak istemedim demişim bu durumda sana ne oluyor? Kapanmış konuyu arkadaşımı savunuyorum kisvesi altında eşelemen komik asıl. Anlama problemin var galiba zaten ağır bi laf olduğunı sonra fark ettim dedim hala ağır olduğunu kabul et bilmem ne diyorsun. Çirkefliğe başlamadan önce neyin ne olduğunu anlasaydın keşke..
Çok iyi yerden yakaladın çingene lafını sen etseydin. No to racism pankartları çıkmıştı burda. Cımbızla çekiyorlar dediğim tamda bu işte. Böyle böyle kırmızı yeşil oluyor bunlar

Irkçılık ne alaka ya? İşinize gelmeyen herkes kadın düşmanı, ırkçı vs oluyor. Yolun sonunda fetöcü çıkmayız inşallah. Hanımefendi benim arkadaşım yok. Yanlışınızı söyledim ve sizi eleştirdim. Ne alaka arkadaşımı savunmak? Benimle mesajlarca kavga ettikten sonra aklınıza geldi ben ağır bir laf olduğunu kabul ettim demek. Hoş sonradan fark ettim de bir mazeret değil. Sizin seviyeniz gayet ortada utanmadan bir de bana çirkef diyorsunuz.
Çingene lafını hakaret olarak kullanmak ırkçılık değilde ne? Bunu bile fark edemeyecek kadar cahilsin ya. Ben yazdıktan hemen sonra orda kötü bişe yazmışım seni kırmak istemedim yazdım. Bel altı vurmak amacıyla yazmamıştım ama bu seni hiç ilgilendirmez. Sen geldin çirkefliğe başaldın. Seninle mesajlaştıktan sonra gelmedi aklıma yani senden çok önce yazmıştım. sen bu sohbetteki etkisiz elemansın. Seninle alakasız kapanmış konuya gelip çirkefliğe başladın şimdide seviye bilmem ne diyorsun seviye ne alaka. Lütfen git işine.

İnsanlarin aile yapisini sorgulamak kimsenin haddi degil...mini etek giyip acilip sacilmasi ozgurluk oluyor edepli giyinmesi de kölelik oluyor öylemi..Asil komik olan surda bir kac kisi :) ailenle konus ortak bir yol bul veya gozlerine sokma gibi bir suru akil varken,biri birine şakcilik yapiyor,digeride karsisindakinin nasil konusacagini kendi capinda ogretmeye calisiyor, biri burdaki etkili etkisiz elemanlari belirtiyor :)) Arkadaslar kimse kimseyi kucuk dusuremez herkes aklini basina alsin...
l

Bunu yapan kudra ve tayfası hayret size neden sataşmadılar şu an şaşkınım.

X