Giyim kıyafet konusunda ailemle sorun yaşıyorum

İnsanlarin aile yapisini sorgulamak kimsenin haddi degil...mini etek giyip acilip sacilmasi ozgurluk oluyor edepli giyinmesi de kölelik oluyor öylemi..Asil komik olan surda bir kac kisi :) ailenle konus ortak bir yol bul veya gozlerine sokma gibi bir suru akil varken,biri birine şakcilik yapiyor,digeride karsisindakinin nasil konusacagini kendi capinda ogretmeye calisiyor, biri burdaki etkili etkisiz elemanlari belirtiyor :)) Arkadaslar kimse kimseyi kucuk dusuremez herkes aklini basina alsin...
l

Dindar yetistirilmis insanlar leş oluyor oylemi ?
Kafaniz mi guzel diye soracagim ama olmadigina eminim 😂😂😂

Okudugunuzu anlamakta ya da muhakeme yeteneginizde bir sorun mu var?

İnsanlarin aile yapisini sorgulamak kimsenin haddi degil...mini etek giyip acilip sacilmasi ozgurluk oluyor edepli giyinmesi de kölelik oluyor öylemi..Asil komik olan surda bir kac kisi :) ailenle konus ortak bir yol bul veya gozlerine sokma gibi bir suru akil varken,biri birine şakcilik yapiyor,digeride karsisindakinin nasil konusacagini kendi capinda ogretmeye calisiyor, biri burdaki etkili etkisiz elemanlari belirtiyor :)) Arkadaslar kimse kimseyi kucuk dusuremez herkes aklini basina alsin...
l
Ablacım bi dur düşman topraklarına saldırır gibi saldırıyosunuz bi bitsin savas

Tam üstüne bastınız. Hanımefendi okuduğunu bence pek anlayamamış.
Ben diyorum ki isteyen mini etek giysin isteyen turbana girsin, kimse karisamaz. Bana cevap veriyor: mini etek ozgurluk de edepli giyinmek kolelik oyle mi 🤦🏼‍♀️ Ablacim sen cok yanlis gelmissin diyecegim ama diyemiyorum da 🙈😅

Ben diyorum ki isteyen mini etek giysin isteyen turbana girsin, kimse karisamaz. Bana cevap veriyor: mini etek ozgurluk de edepli giyinmek kolelik oyle mi 🤦🏼‍♀️ Ablacim sen cok yanlis gelmissin diyecegim ama diyemiyorum da 🙈😅
Gece gece mesajınıza çok güldüm. Tam cevap verecektim ki bana tercüman oldunuz. Boşverin bence hiç demeyin. Kendinizi yormayın 🤓

Woman ben sana cevab vermedim ustune alinmissin ama bence herseyi ustune alinma kardesim, evet saka gibi senin yazdiklarina cvb verdigimi sanman,sen bi musade et cekil aradan periyle raskonil ile konusuyorum

l
Ahahahah :KK70:

Woman ben senin msjlarini okumadim bile konusuyosun da kendi kendine konusuyosun.."Korkunçlar ya. Kendi leş yetiştiriliş tarzlarını genelgeçer kurallar zannetmeleri korkunç" sunun bi cevabini versin arkadas ne demek istemis...o cok bilmis yandasi peri sende cvb versen olur ne diyor burda

özgürlük sadece maddi özgürlük mü? bu aile kızları para kazanmaya başlayınca bile baskı kurmaya çalışamayacak mı sanki ? o zman benim param var artık kim takar sizi mi diyecek ne güzel aile bağlarıymış onlar. aile yinede istanbula üni okumaya falan göndermş bence o kadarda korkunç insanlar olmayabilirler yani bu kız mücadele edebilir kendi kişiliğini ortaya koymak için.
Aynen katılıyorum.Aile İstanbula okumak için gönderdiğine göre kızlarının isteklerine zamanla alışabilirler gibi görünüyor.. Aslında, çevrelerini taktıkları için baskıcı gibi duruyorlar. Belki konu sahibinin duruşu, onlara zamanla çevreyi de takmamayı, evladın her şeyden kıymetli olduğunu gösterecek..

Woman ben sana cevab vermedim ustune alinmissin ama bence herseyi ustune alinma kardesim, evet saka gibi senin yazdiklarina cvb verdigimi sanman,sen bi musade et cekil aradan periyle raskonil ile konusuyorum
Sukurler olsun ki sizinle kardes olamayacak kadar farkli dunyalarin insaniyiz, hitap tarzinizi duzeltin ben size siz derken siz bana pazarci agziyla cevap vermeyin. Ha benimle ayni tarzda, ayni saygi cercevesinde cevap vermeyi basaramiyorsaniz -ki gorulen o ki basaramiyorsunuz- lutfen hic cevap vermeyin

Benim icin cok onemli ve cok degerlisiniz, ben de cok ezik bir karakter oldugumdan her yazilana atlar, herkes beni konusuyor sanip cevap veririm sazan gibi 😂😂😂

Dalga mi geciyorsunuz hanimefendi? Benim yazdiklarima cevap vermissiniz, kimseyi de alintilamamissiniz, uzerime alinip size de saygi duyup cevap vermem mi rahatsiz etti sizi? Siz suna kisaca “lanet olsun kadin cok mantikli ve dimdik konusuyor, ben buna daha fazla salca olmayayim direkt burdan R yapayim” diye dusundum desenize 😂

Neyse asiri kiymetsiz fikirlerinizin bana ve hayatima zerre katkisi olmadigindan gozardi ediyorum sizi. Boyle konular cok guzel oluyor ☺️

Aynen katılıyorum.Aile İstanbula okumak için gönderdiğine göre kızlarının isteklerine zamanla alışabilirler gibi görünüyor.. Aslında, çevrelerini taktıkları için baskıcı gibi duruyorlar. Belki konu sahibinin duruşu, onlara zamanla çevreyi de takmamayı, evladın her şeyden kıymetli olduğunu gösterecek..
Zaten çevrede bunu 3-5 gün konuşup unutacak.

Raskonil ben miyim? Dostoyevski mezarında ters döndü 😂 adımı raskonil olarak değiştirebilir miyim acaba 😂

Zaten çevrede bunu 3-5 gün konuşup unutacak.
Aynen.. Her şeye burunlarını sokan o çevreden birkaçı bizde de vardı. Allahtan Babam aklı başında Demokrat bir adamdı. Tabi bizim konu, başka Şehirde okumaktı. Oysa ki biz, mis gibi gidip okuduk. 4 senede hayatımıza güzellikler kattık. Peki o çevre denen akrabaların çocukları neler yaptı? Neler yapmadılar ki başka başka Şehirlerde..

O yüzden Aileler evlatlarını Çevre denen o zihniyetsizler yüzünden asla üzmemeli. Çevre denenlerin yaptığı " Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

Umarım

Woman kimse kimseye durduk yere taş atmaz... Hayirdir paristen gelmissin galiba mahalle agzi yok pazar agzi sen kendini ne saniyosunda uslubumu elestiriyorsun ? fvb vermek zorunda da degildin neden cvb verme zorunda hissettiysen kendini...Ayrica Buralarda yipranmayin sizin icin elit yerlerde takilin, kendilerini ne kadar cok bise sananlar var arkadas hayret. birine bise soyluyosun ordan baskalari atliyor diyorki bana soyledin r yaptin vs. Yok soylediklerim umrunda degilmis de hayatina bise katmazmis da :))komik olmayin...

X