Gıybetmatik kız grubu. Bir akıl verin lütfen

Cok haklısın, bırkac ay önce telefonuma baktım 1100 küsür kişinin numarası vardı sildim cogunu nasılsa hiçbiri isime yaramıyor. Simdi 70 tane falan var. Artık sadece lise arkadaşlarımla görüşüyorum. Onlar dışında da uc tane arkadasım var. Ne kadar az o kadar iyi. Insan en yakın arkadaşından kazık yiyince anlıyor bazı seyleri. Simdi cok rahatım iste bir tek bu teferruatlar kaldı insallah onları da yakın zamanda tamamen hayatımdan çıkaracağım. Benim icin hicbir sey ifade etmeyen insanlar icin gerilmem bile yersiz

C üniversite okumuş ama bilgisayar kullanmayı bilmiyor ilginç değil mi?
Neyse kadınlar arasında olur böyle şeyler neden takıyorsunuz?
Bakın ne güzel söylüyorsunuz okul bitti herkes kendi yönüne döndü
Boşverin kim kimle konuşuyor kim kimle geziyor
Siz kendinize bakın

Yani is hayatının gerektirdiği sevıye kadar bılmıyor.. Yabancı dili de zira.
Benım yakın arkadaslarımdı ondan bu kadar uzuldum ve yaptıklarına öfkeliyim..

iliskimi kestigim, yüzyüze ciddi ciddi tartıstıgım, hatta dedikodusundan da cektigim arkadaslarım oldu,
yanlıs anlamayın ama ne hicbiriyle sorun gordugum seyleri bilerek ve farkında olarak ne gorusmeye devam ettim, ne de arkalarından kotu konustum,
diger arkadas olmak istemedigim insanlarla kıyaslayınca yine o kadar cok artıları vardı ki... hayatımdan cıkarsam dahi kimsenin birsey soylemesine izin vermem.
dostlarımla ise paylasacagım, gülecegim seyler ve konusacaklarım, dert yanacaklarım cok daha farklıdır zaten.

d ile gorusmekle basta hata yapmıssınız, hoslanmadıgınızı soylemeden o canımlı konusmalara ortak olarak zamanında siz de samimi(-yetsiz) davranmamıssınız.
c ise sizi ne kadar kullanıyor orası muamma... eger bundan eminseniz neden direkt konusmayı veya iliskinizi tumden kesmeyi tercih etmediniz?
b'den bahsetmemissiniz, nedense onun da sizden hoslanmadıgını dusundum veya aranızda nedeni belirsiz bir gerginlik...

yine hesap öderken surat asan arkadasınız kötünün iyisi cıktı.

simdi "hic onlara benzemez dediginiz" kadın icin siz de kk da nasıl arkasından planlar yaptınız... unuttuysanız kayıtlarda duruyor, açıp okuyabilirsiniz.

yerinizde olsam iliskilerimi gözden geciririm, özelestiriyi de eksik etmem,
bundan sonra kuracagınız ilişkilerde faydasını goreceginizi düşünüyorum.

sorunuza yanıt vereyim, yerinizde olsam o 4lü bulusmaya gitmem, grup konusmasından da coktan cıkmıs olurdum.
aralarında aklıma yatan biri varsa belki onunla arada görüsürdüm.

Universitede tanidigim insanlari ve yasadiklarimi anlatsam roman olur. Ama maalesef konusu pek iç açıcı olmaz. Maalesef universitede samimi candan dost bulmak zor. Ben bolumumden hickimseyle gorusmuyorum.
Kafaya takma bence, gorusmezsin olur biter. Dedikodu yapan tipler zaten sen oraya gitsen de arkandan konusacak seyler bulur. Onlarin agzinda laf bitmez yani sen gitsen de.

Çok normal bu durumlar bizim de üni. de millet birbirinden not saklar arkasından dedikodusunu yapardı kıskançlık çekemezlik doluydu içleri
Ama maşallah can ciğre kuzu sarma nasıl işse... hele faceden görüyorum birbirlerine yazdıklarını muhabbetlerini şaşırıyorum
Ben sadece bir kişi ile görüşüyorum o da en yakın arkadaşım kafa yapımız uyuyor,

madem ayni cevredesiniz, sen de onlar gibi yuzlerine gul, ama ortak baska seyler yapma.
git yemege de gul oyna.

bosver boyle kirilmanin yeri yok bu dunyada.

bu arada sizin maddi durumunuz onlarinkinden iyi mi ? yoksa kotu mu ?

canım ailenin lafını dinle. üni arkadaşlıkları pek uzun soluklu olmuyor benzer şeyler yaşanıyor
ailen ne diyorsa onu yap, yok onlar gıybet yapacak bilmem ne diye kasma

kaç kaç kaç.. hiç gerek yok böyle arkadaşlara. üniversitede yok not isteme yok benim yerime imza at yok diğer derse kadar takılalım hep çıkar ilişkisi.

Canım az insan çok huzur . Bence zaman geçtikçe araya mesafe girer ama sen şimdiden mesafebjoy görüşmelerine gitme. o zamana kadar bize değer vermiyorsun vs derler sonra söner rahat edersin. Ahlakkı arkadaş lazım ya şu hayatta sana başkasını anlatanın, seni de başkasına anlatması kuvvetle ihtimal. Acaba laf gider mi diye kwnsini sıkıp onlarla vakit geçireceğine evde kitap oku. Hadi geçtim kensin çarşıdavdolaş daha iyi. Bi de bu dedikodu çoknpis bişey, şeytan dedikodu olurken bal sürermiş ya çok tatlı gelirmiş yapmak.. Başkası hakkındavkonuşuyorsun sonrabsevapların ona geçiyor çok fena bu dedikodu olayı canım haklısın..

B den bahsetmedım cunku aramda bır samımıyet yok, b ile dört sene boyunca aynı sınıftaydık ama sadece merhaba merhaba, b o dıger besıncı arkadas ıle daha yakındı o da okul bıttıkten sonra görüşmeye basladı bızımle dıger arkadasın davetıyle. Nıye benden hoşlanmasın, Bahsetmedıgım her noktada ben mı haksız sayılıyorum burada anlamadım.
O konu hakkında da yazdıklarımda var evet kayıtlar duruyor ısteyen acar bakar o arkadasımın kötü niyetli oldugunu dusunmedıgımı bın kere söyledim, kendısının en azından benım yanımda yapsa da baskalarının yanında böyle davranmamasının kendısı ıcın ıyı oldugunu düşündüm belkı ben bır sekılde ona gosterebılırsem. Dedim benım yanımda yapsa ben en fazla gelır kk da konu acarım ama baskaları daha kırıcı olabılır en azından ben burada anonim bir sekılde yapıyorum ne yapıyorsam kaldı kı kıza bır Garezim olsa gider söylerim ya da görüşmem burada mılletı cekıstırıp gülmek gıbı bır fantezim yok kaldı kı dediğim gibi plan yaptım evet ama amacım bır sekılde ona dogruyu yanlısı gostermektı.
C nın benı kullandığını ben hıcbır zaman dusunmedım konuda da yazdım bunu sadece sonradan fark ettigimi söyledim, arkadasım bır sey ıstedı benden dıye aa benı kullanıyor demem neye ıhtıyacı olsa yardım ettim yaptım arkadasımdır dedım yaptım hıc de gocunmadım ama okul bıtınce kız benımle ıletısımını kesınce dogal olarak ınsan ne düşünür demek kı ısı bıttı görüşmüyor bunu benden once annem babam söyledi yani.
D ile grup görüşmelerinde görüşmeye devam ettim, daha sonra kendısı benı dogum gunumde aradığı zaman ağladı canı bır seye sıkkındı ben de bır hafta sonra kendısını tekrar aradım nasıl oldugunu sormak ıcın, bunda bır samımıyetsızlık yok, kendısı geri dönmedi bana uc gun sonra falan mesaj attı kusura bakma yenı gordum falan dıye. Sonra bır daha da aramadı. Ben de d yı c ye sordum konustun mu dıye, o da hayır dıyınce ben de aramadım bır daha. Bu olaylar Kasım'da oldu. Sonra en son Aralık'ta grupca bulusunca gittim o zaman da gayet mesafelıydık. Zaten bır bucuk ıkı ayda bır grup buluşması oluyor ben de ben d den hoşlanmıyorum buluşmayacağım sızınle dıyıp oyun bozanlık yapmak ıstemedım, bes kız bulusuyoruz sonucta orada ondan baska ınsanlar var samımı olabılecegım, uyum sağlayarak samımıyetsızlık ettıgını dusunmuyorum.

Sonuc olarak: evet yarın gitmeyecegım, konuda hıc Bahsetmedıgım diger besıncı arkadasımı bugun aradım, durumu anlattım ben kızlara kırıldım ve gorusmeyı dusunmuyorum, gruptakı konuşmalara da cevap yazmayacağım yarın kızlar sorarsa da isi varmıs dıyıp konuyu kapatabılır mısın diye rica ettim.

Ayrıca, ben zaten yeterınce özeleştiri yaptım her seferınde de eger bır hatam olduysa telafi etmek ıcın onlara bır adım attım ama aynı sekılde geri dönüs alınca hıcbırıyle muhattap olmamamın daha dogru olduguna karar verdım. Kendılerı de benım neden kırıldığımı anlayabılecek kapasıtede ınsanlar, kendi hareketlerının sonuclarını da tahayyül edebilirler böyle davranmayı akıl edebıldiklerine göre.

Gercekten cok rica ediyorum burada bır seyı dert edıp yazmısım ıcımı dökmek ıcın zaten uzuldum bazı seylerın sonradan farkına vardığım ıcın, kendımı cıddı anlamda salak gıbı hıssedıyorum, sırf bu konu ve sırf sızın ıcın söylemiyorum ama kendımı çapraz sorguda gibi hissediyorum artık burada bır sure sonra.

madem ayni cevredesiniz, sen de onlar gibi yuzlerine gul, ama ortak baska seyler yapma.
git yemege de gul oyna.

bosver boyle kirilmanin yeri yok bu dunyada.

bu arada sizin maddi durumunuz onlarinkinden iyi mi ? yoksa kotu mu ?

Aynı maddi durumlarımız asagı yukarı. B nın bıraz daha ıyı gercı, zaten ondan dolayı c ona yapıştı bu kadar.
O kadar sınırım bozuldu kı, gruba yazmışlar yıne yarın buluşuyor muyuz canlarım bılmem ne dıye. Ya gercekten ınanamıyorum c gelıp bana derdı kı bu d nın ıcı cırkın dışına yansımış o yuzden hıcbır erkek bakmıyor, d gelır derdı kı c de ne sonradan görme, cok da görgüsuz. Ben bunların hicbırını gıdıp anlatmadım hıcbırıne, ne kadar rezıl ınsanlar, mıdem bulanıyor gercekte.n. Kım bılır benım ıcın neler dıyorlar. Gruptakı dıger besıncı arkadası aradım bugun anlattım, aralarında en objektıf olabılecek sensın zaten b ile de samımı degılım, ben cok kırıldım ve gorusmeyı dusunmuyorum, zaten boyle davranan ınsanlar sonuclarını da kestırebılır benım neden kırıldığımı anlarlar sen yarın benım ıcın ısı varmıs ben konustum der konuyu kapatırsın dedım, ben bu kadar bırbırının arkasından konusup da yuzune gülen ınsanlarla aynı ortamda bulunmak ıstemıyorum artık dedım. Gercekten gördüğüm seyler tahammül sınırlarımı zorluyor. Bu aralar ınsanlar o kadar batıyor kı gözüme, gercekten büyüdüğümü fark ettim, hayat buymuş gercekten de. Ne kadar acı!!!

Gercekten öyle canım ya, o kadar uzuldum kı o kadar sasırdım kı, bugun de bazı seyler ustune geldı sasırdım yanı gercekten. 22 senedır hıc kımseyle bır problem yasamış degılım, ama ne hikmetse bu sene arkadasım dediğim abartmıyorum 7-8 kısı ıle ılıskımı kestım. Kı ben de kesmedım bır sekılde koptu. Valla canım bız o kadar bırlıkte dua edıyoruz dua sayfalarında gercekten mükafatını bu sekılde alıyormusuz, Allah hayatımdakı butun sacma sapan sahte ikıyuzlu ınsanları hayatımdan cıkardı forumda dua sayfalarına katıldığım zamandan itibaren. Gercekten bır noktada kendımı sorunlu hıssettim acaba bende mı bır problem var dıye ama ne kadar yumusak olursan o kadar gelen gecen vuruyor. Bundan sonra az ınsan cok huzur. Uc dört tane dostum var onlar dısında kımseyle gorusmeyı dusunmuyorum.

canım ailenin lafını dinle. üni arkadaşlıkları pek uzun soluklu olmuyor benzer şeyler yaşanıyor
ailen ne diyorsa onu yap, yok onlar gıybet yapacak bilmem ne diye kasma
Babam da oyle dedi bosver onlar ıcın ne yalan söyle ne de dusun dedi, gıtme kımseye de açıklama yapmak zorunda degılsın dedi..

Bak ne güzel düşünmüşsün doğru sadece istediğimiz niyeti etkilemiyor Rabbimiz bizi daha güzel hayırlı hayata hazırlıyor hiç böyle düşünmemiştim canım. İyi insan olmak ahlak engüzeli... Dua etmeknçok güzel, bence karakter olarak da anlamıyoruz ama iyi yönde değişiyoruz sanki..

Evet oyle canım... Ama uzuldum ne yalan söyleyeyım, kendımı enayı hıssetmedıgım mı kaldı, salak hıssetmedıgım mı kaldı.. Uzuldum gervekten ama hayırlısının böyle olduguna emınım, basta uzuluyor ınsan ama bız dua ettıkce en hayırlısını verıyor Allah bıze

Gercek hayat boyle iste.
Karsina cikan insaarin cogu da boyle olabilir, hangi cevrede dolandigina gore de deyisir bu durum.
Su anki duygularin normal, ama ilerde bu tyr insanlarla migden bulanmasan yuzeysel iliskiler kurabileceksin, kendine bulastirmadan. Cunku hayatta eninde sonunda bunlarla yuzlesmen gerekicek. Ilerde evlenip coluk cocuga karisina hele, bazen secim hakkin bile
Kalmiyacak malesef.

Canini sIkma, su yolunu bulur, herseyolmasi gerektigi gibi yerine oturur.

Su an cok irrite olduysan zaten gorusmemen en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…