- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Zaten en son Ocak'ta görüşmüşlerdi ben de gitmemistim:) simdi görüşecekler bir de bakalım. Demek ki hep aynıymış bu üniversite arkadaşlıkları. O kadar kırıldım ki ama...ahahahah. dicektim ki sen bizim gruptan bi kiz misin yoksa? ayni o tur bi univeriste ortami yasamistim. Mexun olunca da ayni bu durumlar ortaya cikti. Ben iliskimi toptan kesti. Gitmiyoeum. Zaten emin ol maksimum 1 swne aonra herkesin baglantisi kopacak. Cok kasm, salla gitsin. Cok da lazim degil oyle kisiler. :)
çok çok benziyo arkadaşlarımız birbirine boşver bikaç buluşmada senin lafını ederler sonra biter, Allah akıl fikir versin..D C icin sonradan görme, görgüsüz, yalancı, beceriksiz falan derdi hep. C de D icin cok çirkin ve soğuk ve hep şikayet ediyor o yüzden hic erkek arkadası olmadı hep dedikodu yapıyor onun ici fesat cok kıskanc derdisimdi bunlar Perşembe aksamı buluşup askım bebegim canımın ici diye birbirleriyle hasret giderecekler... Muhtemelen ben de o buluşmada olmayacağım icin o gecenin gıybet malzemesi ben olacağım
Ayyy ınanmıyorum aynı seyi yaşamısız tamamen... Ben de aynısını dusunuyorum, bır yemeğe giderim ama uğrar kalkarım bır yemeğe gıtmem cok nadır görüşürüm sonra laf edecek seylerı de kalmaz. Boyle ınsanları hayatımda ıstemıyorum cok sahtelerşimdi benimde aynı böyle bi kız takımım vardı..sana tavsiyem yanlarına bi uğra çok işim var de bi kahve iç kalk,bazı randevulara git bazılarına gitme, ne bileyim doğumgünlerine toplanıyosanız uğra mesela ama öyle ay çok özledim görüşelim cinsinden randevuları salla zamanla çağırmazlar bile, senle görüşmedikçe neyinin dedikodusunu gıybetini yapacaklar zaten.. ben öyle yaptım düğünde bayramda filan görüşüyorum, gitmeye gitmeye artık doğumgünlerine de çağırmıyolar.. haa arkamdan da konuşuyolarsa onların günahı.. çünkü yanlarına gidince yumuşuyorum dedikodularını filan unutuyorum yumuşak yüzlerini görünce arkadaşım bunlar ya canlarım filan diyorum her sırrımı paylaşıyorum.. hoooopp sonra bi bakıyorum D bana C'nin hakkımda yaptığı dedikoduları anlatıyo... şimdi ben D yi mi öldüreyim C yi mi, yoksa salaklığına doymayan kendimi mi? böyle arkadaş olmaz olsun!
Aynen oyle. Kirilman dogal da bosver. Biz engelledik birbirimizi bile. Evlendi bi iki tanesi. Diger arkadaslardan haber aldim. Cok da lazim degil. Hayatlarimda herhangi bir eksikliljlerinj hissetmiyorum.Zaten en son Ocak'ta görüşmüşlerdi ben de gitmemistim:) simdi görüşecekler bir de bakalım. Demek ki hep aynıymış bu üniversite arkadaşlıkları. O kadar kırıldım ki ama...
aynen tatlım öyle yap.. bana öyle şeyler yaptılar ki hala yüzlerine nasıl bakıyorum diye kendime kızıyorum.. ama birbirlerine nasıl bakıyolar ona şaşıyorum.. yaa C D için diyoki " sildim sildim bundan sonra mrb mrb, fesat şey herşeyin iyisi benim olsun istiyo benimkiini çekemiyo vb." sonra facete bi bakıyorum kardeşim canım dostluğumuz hiç bitmesin falan filan..bu kadar olur yani diyorum.. benim arkamdan söylenenler filan ohooo anlatsam roman olur kardeş..Ayyy ınanmıyorum aynı seyi yaşamısız tamamen... Ben de aynısını dusunuyorum, bır yemeğe giderim ama uğrar kalkarım bır yemeğe gıtmem cok nadır görüşürüm sonra laf edecek seylerı de kalmaz. Boyle ınsanları hayatımda ıstemıyorum cok sahteler
Aynen oyle. Kirilman dogal da bosver. Biz engelledik birbirimizi bile. Evlendi bi iki tanesi. Diger arkadaslardan haber aldim. Cok da lazim degil. Hayatlarimda herhangi bir eksikliljlerinj hissetmiyorum.
aynen tatlım öyle yap.. bana öyle şeyler yaptılar ki hala yüzlerine nasıl bakıyorum diye kendime kızıyorum.. ama birbirlerine nasıl bakıyolar ona şaşıyorum.. yaa C D için diyoki " sildim sildim bundan sonra mrb mrb, fesat şey herşeyin iyisi benim olsun istiyo benimkiini çekemiyo vb." sonra facete bi bakıyorum kardeşim canım dostluğumuz hiç bitmesin falan filan..bu kadar olur yani diyorum.. benim arkamdan söylenenler filan ohooo anlatsam roman olur kardeş..
Bu bildiğimiz tipik üniversite ortamı işte..
Bana sen benim kardeşimsin diyen, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insan, mezun olduktan sonra hala sebebini çözemeden benle iletişimi kesen aynı insan..ha ne kadar insan o da tartışılır..
Ben şuan sadece biriyle görüşüyorum ve ikimizde gruptan tamamen çıkmış durumdayız ve ben o kadar mutluyum ki..
Ve de bir tavsiye ailenin yorumlarına güven çünkü bana ne dedilerse çıktı..ve hiçbiri için değmez..eğer böyle hissediyorsan da görüşmeyi kes derim..kesmezsen ileride daha çok üzülürsün sonra..
Ben birçok arkadaş grubunun zaten karşı tarafın hayatını biraz mutsuz etmek ve kullanmak olduğunu gördüğümden beri bu tip arkadaş gruplarından uzak duruyotum, bence sizde uzak durun, negatif enerjilerini almayın.Merhaba... Kızlar benim sorunum üniversiteden arkadaşlarımla ilgili. Konu uzun kusura bakmayın. Bizim bir grubumuz vardı Okul bittikten sonra da surekli görüşmeye devam ettik. Geçtiğimiz Haziran mezun olduk. Sonrasında da surekli gorustuk her hafta en az bir kere toplu yemek yerdik, fırsat buldukça da ikili üçlü gorusurduk.
Bu grup icinde benim pek hoşlanmadığım bir kız var. (D). Kız saf kötü. Bana yapmadığı fesatlık, kıskançlık kalmadı. Ben de bunlara istinaden cok samimi olmayarak sadece grup görüşmelerinde onunla gorusuyordum asla hicbir özel seyimi de paylasmıyordum cunku asırı dedikoducu.
Neyse, okul bitti yavas yavas stajlar basladı falan ben de dedim ki hazır herkes meşgul, ben yavas yavas mesafe koyarım arama hem eski de olsa geçirdiğimiz güzel vakitlerin hatrına kırmadan uzaklasırım, hem sonradan arkamdan konuşmasına da fırsat vermem.
Allah'a cok şükur, neden ve nasıl oldu bılmıyorum ama kız bırden benimle konuşmayı kesti. Sasırdım cunku onun bana bu kadar yaptıgı fesatlıktan sonra mesafe koymayı kendinde hak gördü, ama sonra dedim ki bosver böylesi benim icin daha iyi oldu.
Bu grupta diğer bir arkadasım daha var ki (C) onunla cok cok yakındık ve kızı cok severdim. Cok acı ama kızın beni kullandığını yeni yeni anladım. Ne zaman bası sıkışsa beni arardı, abartmıyorum her seyınde benden yardım ısterdı. Ben hicbir zaman beni kullanıyor dıye düşünmedim arkadasım dedim yaptım. Insan düşünür mu hıc dostum beni kullanıyor dıyeBabası onu kendi şirketlerinde müdür yaptı daha okulu bitirir bitirmez, kız bilgisayar bilmiyor yabancı dil bilmiyor bütün gun gazete okuyorum bir seyler imzalıyorum kahve iciyorum diyordu. Neyse sonra yavas yavas aramaları kesildi. Konusunca hep cok meşgulum cok çalışıyorum diyordu. En son Şubat basında konustuk onda da yemeğe gidelim demiştim cevap vermedi... Cok uzuldum, sırf ben degil babam bile şaşırdı cok terbiyesiz kızmış dedi.
Benim icin son nokta su oldu, ıkı hafta önce baktım benım bu C gruptaki dıger bır kızla (B) tatile gitmiş. Hıcbır sey söylemedı hıc kimse de. Whatsapp grubumuz var ne bıleyım en azından ınsan oraya yazardı.. Kırıldım açıkcası. Eskıden yedıgımız ıctıgımız ayrı gitmezdi simdi durum bu.
Zaten bu uzaklaştığımız surecte sunu fark ettim, ne zaman biriyle konuşsak C bana D nin, D de bana C nin dedikodusunu yapıyordu. C surekli B ye yakın olmaya, affedersiniz yaranmaya çalışıyordu cunku B nin maddi durumu C den daha iyi, sonra öğrendim ki C B yi onların derneğe de üye yapmış yardım yapacakmış B falan filan...
Konu bu... Yani D nin kötülüğü C nin cıkarcılıgı vs ben herkesten cok uzaklaştım ve kesinlikle görüşmek istemiyorum artık hicbırıyle.
Simdi gecen gun B gruba yazmıs görüşelim cok ozledim kızlar diye, hepsi o kadar samimiyetsiz ki , ozledim canım, görüşelim bebegim, askım cok ozledim yaa, sacma sapan konuşmalar. Bayagı konuşmuşlar, ben en sonda sadece uygun olursam gelmeye çalışırım yazdım o kadar. Hic gitmek istemiyorum, zaten yanlarında geriliyorum yemin ederim cehennem zebanileri gibi geliyorlar bana.
Annem gitme bosver dedi, baska bir arkadasım durumu biliyor o da dedi ki git ama kahveye yanlarına uğra cok oturma kalk, su an zaten onlara haklı olarak kırgınsın, haklıyken haksız duruma düşme cunku cevreniz hep ortak bunlar gıybet takımı gibiler cok konuşurlar arkandan sonra iyice sinir olursun dedi.
Ben de öyle dusunuyorum sizce ne yapayım kızlar? Yemek yiyecek kadar dayanamam onlarla, cunku hem samimiyetsizler hem de birbirlerinin arkasından bu kadar konuşup sonra bir olup baskalarının dedikodularını yapıyorlar, gercekten yüzlerini görmeyi midem kaldırmıyor. Sevmediğim insanların ağızlarına laf vermek de ıstemıyorum o yüzden bıraz da gıdıp görünme taraftarıyım...