Gıybetmatik kız grubu. Bir akıl verin lütfen

Hakkında kimin ne konuştuğu pekte dert olmasın.Neticede insan dediğin hazmedemediğini kusar. o yüzden gitsende konuşacaklar gitmesende. sende kafana takma

:) "hepsi o kadar samimiyetsiz ki , ozledim canım, görüşelim bebegim, askım cok ozledim yaa, sacma sapan konuşmalar."
Şurayı okuyunca bir gülme aldı beni.
Bir yer biliyorum ben, baş harfi KK.
Kişi muhatabını yerden yere vuracaksa bile "canım" diye başlıyor söze. :)
Okul ilişkileri zamanla eskiyor, siz de zaten memnun değilsiniz bu ilişkilerden. Sevmediğiniz ortamda niye bulunasınız ki?
Kimse hayatımızın demirbaşı değil. :) O kadar takılmayın insanlara.

Nedir senin bu arkadaşlarından sıkıntıları. :) O beni kullanıyormu dediğin kız bu grupta mı? Ya görüşme bence, bende hiç sevmiyorum bu tür insanları ama ne yazık ki herkesin hayatında 1 yada daha fazla böyle insan var.

sen yanlarına gidip az durup kalkınca da dedikodu malzemesi sen olabilirsin
bence direk o gün için bahane uydurabilirsin anneme veya kardeşime sözüm var şuraya gideceğiz erteleyemem diye müsait olursam gelirim demeseydin

Hahah valla ya ne çektim :) yok o bu grupta degil cok şükur o boyle fesat bir kız degil allahtan. Onunla da yarın konsere gidecektik sözde, bana söyledi gidelim gidelim diye ben de babama söyledim protokolden davetiye getirdi bana. Kız da dun dıyor ki salı benım sınavım var gelemem. Kendisi gitmek ıcın o kadar ısrar etmesine rağmen... Peki saglık olsun dedim.
Perşembe de gıtmemeye karar verdım o aksam mesaj atarlarsa da unuttum pardon dıyecegım. Umrumda degıller

Hayat boyle galiba... Gitmemeye karar verdım. O gun mesaj atarlarsa da unuttum dıyecegım. Valla midem kaldırmıyor gercekten

sen yanlarına gidip az durup kalkınca da dedikodu malzemesi sen olabilirsin
bence direk o gün için bahane uydurabilirsin anneme veya kardeşime sözüm var şuraya gideceğiz erteleyemem diye müsait olursam gelirim demeseydin
Evet keske hıc cevap vermeseydim bile aynen uğramayacağım bile yanlarına sonucta kimse basıma silah dayamıyor istemediğim yere gitmek zorunda degilim .hic gitmemeye karar verdin

gitmeyin.neden diye sorarlarsa da acikca ne düsündügünüzü söyleyin.size deger vermeyen kisilerle olan iliskilerinizi bitirin.hayat böyle insanlarla ugrasmaya degmeyecek kadar kisa.bir de bundan sonra dikkatli olun.kimsenin sizi kullanmasina izin vermeyin.yazdiklarinizdan anladigim kadariyla konumunuz buna müsait.(daha önce de bir kac konunuza denk gelmistim)

İşte hayat dedikleri hep böyle..Allah başka dert vermesin..seni strese sokan insanlarla vakit kaybetme..ben öle yapıyom..

Tesekkur ederim... Bundan sonra zaten cok cok az ınsanlar görüşeceğim arkadaslarımdan yedıgım kazıkları ust üste koysam empire state kadar boyu olurdu

Seni biraz guldurecegim ahahah
Hani su bütün yedigini sana odeten bir arkadasin vardi ya? Hah iste yaninda onu da götür. Yesin yesin ve siz kalkin bütün yediklerinizin parasini onlar odesin

Seni biraz guldurecegim ahahah
Hani su bütün yedigini sana odeten bir arkadasin vardi ya? Hah iste yaninda onu da götür. Yesin yesin ve siz kalkin bütün yediklerinizin parasini onlar odesin
Hahahahah cok iyi fikir keske mümkün olsa öyle bir sey cok bomba olurdu oh müstehak

Davetiye işini o mu söyledi? Ben de eğer ben söylememişsem bir bahane bulur gelmezdim çünkü.

Davetiye işini o mu söyledi? Ben de eğer ben söylememişsem bir bahane bulur gelmezdim çünkü.
Neden bahane bulur gelmezsin ki kendisi dedi sizin şirkette soyle soyle konser oluyormuş baban davetiye getirir mi gidelim mi diye. Ben de tamam dedim. Babam da davetiye getirdi. Sonra da kız yan çizdi yok benim sınavım varmıs ben gelemem dedi. Ben de iyi saglık olsun dedim. Olay bu

Bu kızlara birinin haddinin bildirmesi gerek! Biraz sert olacak ama yerinde olsam karşılarına geçer ve tamda şunu derdim; "Gıybet günahtır cicişler"
Amann zaten herşeyi geçtim bu nasıl arkadaşlık redvelvetciğim. Matematik denklemi gibi. Kafa basmıyor ki yürütülsün. En iyisi sen bu kızlarla tamamen diyaloğunu kes. Ne ara sor, ne cevap ver. Gereksiz, saçma sapan kişiler.. Boşver eylesinler birbirlerini, sen bulaşma.

İşte diyorum ya eğer ben söylememişssem davetiye bul diye, o zaman bi bahane bulurdum, senin arkadaş garipmiş Hem isteyen o hem de yan çizen o.

Ama diğer türlüsü olsaydı, arkaşımla beraber konsere gidelim diyorum fakat gelip bana protokol davetiyesi getiriyor, öeh yani çok başım ağrıyo derim, yalnız başıma giderim sinsice veya beraber gidecek başka birini bulurum

Ay ben de sandım yanlıs bır sey yaptım

Kesinlikle öyle sanırım ilk sayfada ya da belki ikide o kızlardan birinin bana yaptıklarını yazdım zaten görsen sok olursun babama sordum o da sakın görüşme dedi.. Hic kahve falan da icmeyecegım dırekt gitmeyecegım o gun tamamen görünmemek en iyisi dediğin gibi..

Benim 10 senelik bir arkadaşım vardı. Üniversiteye gidince bir hallendi. İlişkime ve bana karşı fesatlanmaya başladı. Yıldönümümü mahfetmişliği var. En ufak şeyde ayrılın baskıları bir yana... Açık açık da kıskandığını söylerdi zaten bu kendi gözlemimden öte birşey. Vukaatları artmaya başlayınca acımadan bitirdim 10 senelik arkadaşlığı. Neye acıyacaktım zaten insan sevdiğine zarar vermeye çalışır mı ? Üniversitede edindiklerimin ise menfaat üzerine arkadaşlık ettiklerini görünce bitirdim konuşmuyorum yüzlerine bile bakmıyorum. Hiç arkadaşım yok diyebilirim. Ama mutsuz muyum değilim. Çok arkadaş istemem hayatımda çok arkadaşı olanın aslında hiç arkadaşı yoktur, şöyle herşeyimi paylaşabileceğim bir dostum olsun yeter. Dostum olamayacaksada hiçbirşeyim olsun daha iyi. Sahte, fesat ve menfaate dayalı ilişkilere asla tahammül edemem. O yüzden yalnızım, böyle arkadaşlarım olacağına da yalnız ölürüm daha iyi. Dışarıdan bakınca soğuk ve yabani görünebilirim ama sahteliktense tercihimdir. Sende bir düşün; oturup hepi topu bir kahve içmeye bile tereddüt ettiğin kişilerin hayatında ne işi var ? Fazlasıyla gereksiz. Bence sende hayatındaki çürük elmaları çöpe at, yoksa senide çürütürler. Benden demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…