- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- Konu Sahibi redvelvetcake
Hakkında kimin ne konuştuğu pekte dert olmasın.Neticede insan dediğin hazmedemediğini kusar. o yüzden gitsende konuşacaklar gitmesende. sende kafana takma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah valla ya ne çektim :) yok o bu grupta degil cok şükur o boyle fesat bir kız degil allahtan. Onunla da yarın konsere gidecektik sözde, bana söyledi gidelim gidelim diye ben de babama söyledim protokolden davetiye getirdi bana. Kız da dun dıyor ki salı benım sınavım var gelemem. Kendisi gitmek ıcın o kadar ısrar etmesine rağmen... Peki saglık olsun dedim.Nedir senin bu arkadaşlarından sıkıntıları. :) O beni kullanıyormu dediğin kız bu grupta mı? Ya görüşme bence, bende hiç sevmiyorum bu tür insanları ama ne yazık ki herkesin hayatında 1 yada daha fazla böyle insan var.
Hayat boyle galiba... Gitmemeye karar verdım. O gun mesaj atarlarsa da unuttum dıyecegım. Valla midem kaldırmıyor gercekten:) "hepsi o kadar samimiyetsiz ki , ozledim canım, görüşelim bebegim, askım cok ozledim yaa, sacma sapan konuşmalar."
Şurayı okuyunca bir gülme aldı beni.
Bir yer biliyorum ben, baş harfi KK.
Kişi muhatabını yerden yere vuracaksa bile "canım" diye başlıyor söze. :)
Okul ilişkileri zamanla eskiyor, siz de zaten memnun değilsiniz bu ilişkilerden. Sevmediğiniz ortamda niye bulunasınız ki?
Kimse hayatımızın demirbaşı değil. :) O kadar takılmayın insanlara.
Evet keske hıc cevap vermeseydim bile aynen uğramayacağım bile yanlarına sonucta kimse basıma silah dayamıyor istemediğim yere gitmek zorunda degilim .hic gitmemeye karar verdinsen yanlarına gidip az durup kalkınca da dedikodu malzemesi sen olabilirsin
bence direk o gün için bahane uydurabilirsin anneme veya kardeşime sözüm var şuraya gideceğiz erteleyemem diye müsait olursam gelirim demeseydin
Merhaba... Kızlar benim sorunum üniversiteden arkadaşlarımla ilgili. Konu uzun kusura bakmayın. Bizim bir grubumuz vardı Okul bittikten sonra da surekli görüşmeye devam ettik. Geçtiğimiz Haziran mezun olduk. Sonrasında da surekli gorustuk her hafta en az bir kere toplu yemek yerdik, fırsat buldukça da ikili üçlü gorusurduk.
Bu grup icinde benim pek hoşlanmadığım bir kız var. (D). Kız saf kötü. Bana yapmadığı fesatlık, kıskançlık kalmadı. Ben de bunlara istinaden cok samimi olmayarak sadece grup görüşmelerinde onunla gorusuyordum asla hicbir özel seyimi de paylasmıyordum cunku asırı dedikoducu.
Neyse, okul bitti yavas yavas stajlar basladı falan ben de dedim ki hazır herkes meşgul, ben yavas yavas mesafe koyarım arama hem eski de olsa geçirdiğimiz güzel vakitlerin hatrına kırmadan uzaklasırım, hem sonradan arkamdan konuşmasına da fırsat vermem.
Allah'a cok şükur, neden ve nasıl oldu bılmıyorum ama kız bırden benimle konuşmayı kesti. Sasırdım cunku onun bana bu kadar yaptıgı fesatlıktan sonra mesafe koymayı kendinde hak gördü, ama sonra dedim ki bosver böylesi benim icin daha iyi oldu.
Bu grupta diğer bir arkadasım daha var ki (C) onunla cok cok yakındık ve kızı cok severdim. Cok acı ama kızın beni kullandığını yeni yeni anladım. Ne zaman bası sıkışsa beni arardı, abartmıyorum her seyınde benden yardım ısterdı. Ben hicbir zaman beni kullanıyor dıye düşünmedim arkadasım dedim yaptım. Insan düşünür mu hıc dostum beni kullanıyor dıye Babası onu kendi şirketlerinde müdür yaptı daha okulu bitirir bitirmez, kız bilgisayar bilmiyor yabancı dil bilmiyor bütün gun gazete okuyorum bir seyler imzalıyorum kahve iciyorum diyordu. Neyse sonra yavas yavas aramaları kesildi. Konusunca hep cok meşgulum cok çalışıyorum diyordu. En son Şubat basında konustuk onda da yemeğe gidelim demiştim cevap vermedi... Cok uzuldum, sırf ben degil babam bile şaşırdı cok terbiyesiz kızmış dedi.
Benim icin son nokta su oldu, ıkı hafta önce baktım benım bu C gruptaki dıger bır kızla (B) tatile gitmiş. Hıcbır sey söylemedı hıc kimse de. Whatsapp grubumuz var ne bıleyım en azından ınsan oraya yazardı.. Kırıldım açıkcası. Eskıden yedıgımız ıctıgımız ayrı gitmezdi simdi durum bu.
Zaten bu uzaklaştığımız surecte sunu fark ettim, ne zaman biriyle konuşsak C bana D nin, D de bana C nin dedikodusunu yapıyordu. C surekli B ye yakın olmaya, affedersiniz yaranmaya çalışıyordu cunku B nin maddi durumu C den daha iyi, sonra öğrendim ki C B yi onların derneğe de üye yapmış yardım yapacakmış B falan filan...
Konu bu... Yani D nin kötülüğü C nin cıkarcılıgı vs ben herkesten cok uzaklaştım ve kesinlikle görüşmek istemiyorum artık hicbırıyle.
Simdi gecen gun B gruba yazmıs görüşelim cok ozledim kızlar diye, hepsi o kadar samimiyetsiz ki , ozledim canım, görüşelim bebegim, askım cok ozledim yaa, sacma sapan konuşmalar. Bayagı konuşmuşlar, ben en sonda sadece uygun olursam gelmeye çalışırım yazdım o kadar. Hic gitmek istemiyorum, zaten yanlarında geriliyorum yemin ederim cehennem zebanileri gibi geliyorlar bana.
Annem gitme bosver dedi, baska bir arkadasım durumu biliyor o da dedi ki git ama kahveye yanlarına uğra cok oturma kalk, su an zaten onlara haklı olarak kırgınsın, haklıyken haksız duruma düşme cunku cevreniz hep ortak bunlar gıybet takımı gibiler cok konuşurlar arkandan sonra iyice sinir olursun dedi.
Ben de öyle dusunuyorum sizce ne yapayım kızlar? Yemek yiyecek kadar dayanamam onlarla, cunku hem samimiyetsizler hem de birbirlerinin arkasından bu kadar konuşup sonra bir olup baskalarının dedikodularını yapıyorlar, gercekten yüzlerini görmeyi midem kaldırmıyor. Sevmediğim insanların ağızlarına laf vermek de ıstemıyorum o yüzden bıraz da gıdıp görünme taraftarıyım...
Merhaba... Kızlar benim sorunum üniversiteden arkadaşlarımla ilgili. Konu uzun kusura bakmayın. Bizim bir grubumuz vardı Okul bittikten sonra da surekli görüşmeye devam ettik. Geçtiğimiz Haziran mezun olduk. Sonrasında da surekli gorustuk her hafta en az bir kere toplu yemek yerdik, fırsat buldukça da ikili üçlü gorusurduk.
Bu grup icinde benim pek hoşlanmadığım bir kız var. (D). Kız saf kötü. Bana yapmadığı fesatlık, kıskançlık kalmadı. Ben de bunlara istinaden cok samimi olmayarak sadece grup görüşmelerinde onunla gorusuyordum asla hicbir özel seyimi de paylasmıyordum cunku asırı dedikoducu.
Neyse, okul bitti yavas yavas stajlar basladı falan ben de dedim ki hazır herkes meşgul, ben yavas yavas mesafe koyarım arama hem eski de olsa geçirdiğimiz güzel vakitlerin hatrına kırmadan uzaklasırım, hem sonradan arkamdan konuşmasına da fırsat vermem.
Allah'a cok şükur, neden ve nasıl oldu bılmıyorum ama kız bırden benimle konuşmayı kesti. Sasırdım cunku onun bana bu kadar yaptıgı fesatlıktan sonra mesafe koymayı kendinde hak gördü, ama sonra dedim ki bosver böylesi benim icin daha iyi oldu.
Bu grupta diğer bir arkadasım daha var ki (C) onunla cok cok yakındık ve kızı cok severdim. Cok acı ama kızın beni kullandığını yeni yeni anladım. Ne zaman bası sıkışsa beni arardı, abartmıyorum her seyınde benden yardım ısterdı. Ben hicbir zaman beni kullanıyor dıye düşünmedim arkadasım dedim yaptım. Insan düşünür mu hıc dostum beni kullanıyor dıye Babası onu kendi şirketlerinde müdür yaptı daha okulu bitirir bitirmez, kız bilgisayar bilmiyor yabancı dil bilmiyor bütün gun gazete okuyorum bir seyler imzalıyorum kahve iciyorum diyordu. Neyse sonra yavas yavas aramaları kesildi. Konusunca hep cok meşgulum cok çalışıyorum diyordu. En son Şubat basında konustuk onda da yemeğe gidelim demiştim cevap vermedi... Cok uzuldum, sırf ben degil babam bile şaşırdı cok terbiyesiz kızmış dedi.
Benim icin son nokta su oldu, ıkı hafta önce baktım benım bu C gruptaki dıger bır kızla (B) tatile gitmiş. Hıcbır sey söylemedı hıc kimse de. Whatsapp grubumuz var ne bıleyım en azından ınsan oraya yazardı.. Kırıldım açıkcası. Eskıden yedıgımız ıctıgımız ayrı gitmezdi simdi durum bu.
Zaten bu uzaklaştığımız surecte sunu fark ettim, ne zaman biriyle konuşsak C bana D nin, D de bana C nin dedikodusunu yapıyordu. C surekli B ye yakın olmaya, affedersiniz yaranmaya çalışıyordu cunku B nin maddi durumu C den daha iyi, sonra öğrendim ki C B yi onların derneğe de üye yapmış yardım yapacakmış B falan filan...
Konu bu... Yani D nin kötülüğü C nin cıkarcılıgı vs ben herkesten cok uzaklaştım ve kesinlikle görüşmek istemiyorum artık hicbırıyle.
Simdi gecen gun B gruba yazmıs görüşelim cok ozledim kızlar diye, hepsi o kadar samimiyetsiz ki , ozledim canım, görüşelim bebegim, askım cok ozledim yaa, sacma sapan konuşmalar. Bayagı konuşmuşlar, ben en sonda sadece uygun olursam gelmeye çalışırım yazdım o kadar. Hic gitmek istemiyorum, zaten yanlarında geriliyorum yemin ederim cehennem zebanileri gibi geliyorlar bana.
Annem gitme bosver dedi, baska bir arkadasım durumu biliyor o da dedi ki git ama kahveye yanlarına uğra cok oturma kalk, su an zaten onlara haklı olarak kırgınsın, haklıyken haksız duruma düşme cunku cevreniz hep ortak bunlar gıybet takımı gibiler cok konuşurlar arkandan sonra iyice sinir olursun dedi.
Ben de öyle dusunuyorum sizce ne yapayım kızlar? Yemek yiyecek kadar dayanamam onlarla, cunku hem samimiyetsizler hem de birbirlerinin arkasından bu kadar konuşup sonra bir olup baskalarının dedikodularını yapıyorlar, gercekten yüzlerini görmeyi midem kaldırmıyor. Sevmediğim insanların ağızlarına laf vermek de ıstemıyorum o yüzden bıraz da gıdıp görünme taraftarıyım...
gitmeyin.neden diye sorarlarsa da acikca ne düsündügünüzü söyleyin.size deger vermeyen kisilerle olan iliskilerinizi bitirin.hayat böyle insanlarla ugrasmaya degmeyecek kadar kisa.bir de bundan sonra dikkatli olun.kimsenin sizi kullanmasina izin vermeyin.yazdiklarinizdan anladigim kadariyla konumunuz buna müsait.(daha önce de bir kac konunuza denk gelmistim)
Hahahahah cok iyi fikir keske mümkün olsa öyle bir sey cok bomba olurdu oh müstehakSeni biraz guldurecegim ahahah
Hani su bütün yedigini sana odeten bir arkadasin vardi ya? Hah iste yaninda onu da götür. Yesin yesin ve siz kalkin bütün yediklerinizin parasini onlar odesin
Hahah valla ya ne çektim :) yok o bu grupta degil cok şükur o boyle fesat bir kız degil allahtan. Onunla da yarın konsere gidecektik sözde, bana söyledi gidelim gidelim diye ben de babama söyledim protokolden davetiye getirdi bana. Kız da dun dıyor ki salı benım sınavım var gelemem. Kendisi gitmek ıcın o kadar ısrar etmesine rağmen... Peki saglık olsun dedim.
Perşembe de gıtmemeye karar verdım o aksam mesaj atarlarsa da unuttum pardon dıyecegım. Umrumda degıller
Neden bahane bulur gelmezsin ki kendisi dedi sizin şirkette soyle soyle konser oluyormuş baban davetiye getirir mi gidelim mi diye. Ben de tamam dedim. Babam da davetiye getirdi. Sonra da kız yan çizdi yok benim sınavım varmıs ben gelemem dedi. Ben de iyi saglık olsun dedim. Olay buDavetiye işini o mu söyledi? Ben de eğer ben söylememişsem bir bahane bulur gelmezdim çünkü.
Bu kızlara birinin haddinin bildirmesi gerek! Biraz sert olacak ama yerinde olsam karşılarına geçer ve tamda şunu derdim; "Gıybet günahtır cicişler"Merhaba... Kızlar benim sorunum üniversiteden arkadaşlarımla ilgili. Konu uzun kusura bakmayın. Bizim bir grubumuz vardı Okul bittikten sonra da surekli görüşmeye devam ettik. Geçtiğimiz Haziran mezun olduk. Sonrasında da surekli gorustuk her hafta en az bir kere toplu yemek yerdik, fırsat buldukça da ikili üçlü gorusurduk.
Neden bahane bulur gelmezsin ki kendisi dedi sizin şirkette soyle soyle konser oluyormuş baban davetiye getirir mi gidelim mi diye. Ben de tamam dedim. Babam da davetiye getirdi. Sonra da kız yan çizdi yok benim sınavım varmıs ben gelemem dedi. Ben de iyi saglık olsun dedim. Olay bu
Ay ben de sandım yanlıs bır sey yaptımİşte diyorum ya eğer ben söylememişssem davetiye bul diye, o zaman bi bahane bulurdum, senin arkadaş garipmiş Hem isteyen o hem de yan çizen o.
Ama diğer türlüsü olsaydı, arkaşımla beraber konsere gidelim diyorum fakat gelip bana protokol davetiyesi getiriyor, öeh yani çok başım ağrıyo derim, yalnız başıma giderim sinsice veya beraber gidecek başka birini bulurum
Kesinlikle öyle sanırım ilk sayfada ya da belki ikide o kızlardan birinin bana yaptıklarını yazdım zaten görsen sok olursun babama sordum o da sakın görüşme dedi.. Hic kahve falan da icmeyecegım dırekt gitmeyecegım o gun tamamen görünmemek en iyisi dediğin gibi..Bu kızlara birinin haddinin bildirmesi gerek! Biraz sert olacak ama yerinde olsam karşılarına geçer ve tamda şunu derdim; "Gıybet günahtır cicişler"
Amann zaten herşeyi geçtim bu nasıl arkadaşlık redvelvetciğim. Matematik denklemi gibi. Kafa basmıyor ki yürütülsün. En iyisi sen bu kızlarla tamamen diyaloğunu kes. Ne ara sor, ne cevap ver. Gereksiz, saçma sapan kişiler.. Boşver eylesinler birbirlerini, sen bulaşma.
Benim 10 senelik bir arkadaşım vardı. Üniversiteye gidince bir hallendi. İlişkime ve bana karşı fesatlanmaya başladı. Yıldönümümü mahfetmişliği var. En ufak şeyde ayrılın baskıları bir yana... Açık açık da kıskandığını söylerdi zaten bu kendi gözlemimden öte birşey. Vukaatları artmaya başlayınca acımadan bitirdim 10 senelik arkadaşlığı. Neye acıyacaktım zaten insan sevdiğine zarar vermeye çalışır mı ? Üniversitede edindiklerimin ise menfaat üzerine arkadaşlık ettiklerini görünce bitirdim konuşmuyorum yüzlerine bile bakmıyorum. Hiç arkadaşım yok diyebilirim. Ama mutsuz muyum değilim. Çok arkadaş istemem hayatımda çok arkadaşı olanın aslında hiç arkadaşı yoktur, şöyle herşeyimi paylaşabileceğim bir dostum olsun yeter. Dostum olamayacaksada hiçbirşeyim olsun daha iyi. Sahte, fesat ve menfaate dayalı ilişkilere asla tahammül edemem. O yüzden yalnızım, böyle arkadaşlarım olacağına da yalnız ölürüm daha iyi. Dışarıdan bakınca soğuk ve yabani görünebilirim ama sahteliktense tercihimdir. Sende bir düşün; oturup hepi topu bir kahve içmeye bile tereddüt ettiğin kişilerin hayatında ne işi var ? Fazlasıyla gereksiz. Bence sende hayatındaki çürük elmaları çöpe at, yoksa senide çürütürler. Benden demesi.Kesinlikle öyle sanırım ilk sayfada ya da belki ikide o kızlardan birinin bana yaptıklarını yazdım zaten görsen sok olursun babama sordum o da sakın görüşme dedi.. Hic kahve falan da icmeyecegım dırekt gitmeyecegım o gun tamamen görünmemek en iyisi dediğin gibi..