- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.301
Ne zamandir formlarda karsima cikiyo 300 cc den asagisi icin hic yaptirmayin falan filan yazmislar hic arastirmadim 300 cc ne kadar buyuktur nasildir. ama bana da buyuk bisey gitmez zaten ufak tefek olup memikler fuze gibiYok benim etrafımda ama dansöz didem gibi yaptırma
Devlet bize bakmiiirnerde bu millet
nerde bu devlettttttttttttttttttt
buranın devleti sensn ama yavrucumDevlet bize bakmiiir
Hııı devlet ben miyim o zaman tatil ilân etmişimdirburanın devleti sensn ama yavrucum
Durumlarda fink arıyolar nerde olacaklarhakikaten kızlar nerede ya
topikte hanek yapmak varkenDurumlarda fink arıyolar nerde olacaklar
Neler oluyor burdaaaaaaaabuuuuuu ney okudum
Orkide_sever silikon yaptıracakmış
Yakud-u Anka didem gibi olma demişşşşş
OooooooBal0ncuk gelmişşş ban güllü
abuuuuuu ney okudum
Orkide_sever silikon yaptıracakmış
Yakud-u Anka didem gibi olma demişşşşş
OooooooBal0ncuk gelmişşş ban güllü
Neler oluyor burdaaaaaaa
Offf sorma kuzum ya
Kız bu sene çocuklara yazık kız bayram da geliyor bayramlık da alBenim silikon mevzusu ciddiye bindi seneye nasipse kararliyim. Memleketteki evden gelen kiradan biriktiricem. Yarin da kucuk oglana bi kac parca kiyafet almaya cikicam kislik hep zaten saysan 3 ust 3 alt var. Tabi onlemleri mi alarak gidicem. Aksam yemegini de bir yemisim gormemis gibi midem cok kotu durumda kussam da rahatlasam mi diye dusunuyorum
Kız kendini öyle daha mutlu edeceksen yaptır gitsinnnnn yakışır cicimeBenim silikon mevzusu ciddiye bindi seneye nasipse kararliyim. Memleketteki evden gelen kiradan biriktiricem. Yarin da kucuk oglana bi kac parca kiyafet almaya cikicam kislik hep zaten saysan 3 ust 3 alt var. Tabi onlemleri mi alarak gidicem. Aksam yemegini de bir yemisim gormemis gibi midem cok kotu durumda kussam da rahatlasam mi diye dusunuyorum
Hem gebe olmanın verdiği hormonsal duygular hemde insanlık olarakta üzülür insan haklısın canm.. Anlat rahatla tabi.. Seni cok iyi anlıyorum ama sanırım eltiden kaynaklanıyor yani o hem işine geliyor orda yemek içmek hazıra konmak.. Sana gelince tamamen virüsten dolayı herkes gibi dikkat ediyor olman.. Birde gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş misali cnm.. Onlar hergn orda olunca yaşlılarda alışkanlk oluyır o zamanda birgün gitmeseler gitmedi olup hemen yoklukları belli oluyorAnlatacak konuşacak kimsem yok. İçimde durdukça canim sıkılıyor esimde konuşmuyor benimle . Sadece rahatlamak için yazmak istiyorum . Ve burayı uygun gördüm kızlar
Kısa yazmak istiyorum inşallah . Eltimi hiç sevmiyorum sevemiyorum sevemedimde. Kalbim geŕçekten hiç bir zaman ona karşı ısınmadı onu görmesem bile haberini duyunca sinirleniyorumduymayınca daha mutluyum .
Şu sıralar en sinir olduğum şey sürekli ama sürekli kv. gidiyorlar . Kaç aylardır biz hiç oraya gidemedik eşim dün babasının arabasını aldı . Almışken gidelim dedik bir ara gelin demişti kv. gittik . Kaç aydır ilk defa hazır bir sofraya oturdum ne kadar özlemişim anne yemeğini kv . Eski aşçıdır bu arada . Hatta bunu söyledimde ona anne yemeğini özlemişim diye . Eşim işten geliyor yoruluyor virüs var derken uzun süre gidemedik . Hiç te bize hazırlanın arabayla alalim sizi özledik demediler . Tesadüf eseri gitmiş olduk yani. Şu son günlerde kv . Görüntülü aradı. Daha ćok sinirlenmiştim. Ben virüs var diye bir yere çıkmıyorum ama onlar(eltim) haftanın en az 4 günü ordalar yiyiyolar iciyolar s... yolar . Biz de eşimle evde ne yesek diye bakıyoruz hamileyim bazen yorgun oluyorum eşim saolsun yardım ediyor . Alışveriş deseniz çok fazla gidiyor . Ve kv. kp. onları sürekli çağırması zoruma gidiyor aslında üzülüyorum ya gerçekten kalbim kırılıyor . Eltimin çocuğu var tamam onu sevmek için bir araya geliyolar ama çok ayrımcılık var ben boyle hissediyorum . Gerçekten üzülüyorum ya gerçekten kırgınlık oluyor kalbimde . Kaç defa kv . Eşim işe yemek götürüyor her gün ne yapsam bulamıyorum diyorum . Temizlik yapıyorum diyorum . Belki biraz ilgilenir diye ama hee hmm verdiği cevaplar bu . Normalde iyi biri ama hiç bir şey anlamıyor ya insan biraz uyanık olur . Bir şeyler aliyor ilk eltime gösterip beğendiriyor sürekli onu gördüğü için ben eltimin beğenmediğini almak zorunda kalıyorum bu bile beni kırıyor . RAHATLADIMtamam
Anaaam kıyamam gı ben sanaAnlatacak konuşacak kimsem yok. İçimde durdukça canim sıkılıyor esimde konuşmuyor benimle . Sadece rahatlamak için yazmak istiyorum . Ve burayı uygun gördüm kızlar
Kısa yazmak istiyorum inşallah . Eltimi hiç sevmiyorum sevemiyorum sevemedimde. Kalbim geŕçekten hiç bir zaman ona karşı ısınmadı onu görmesem bile haberini duyunca sinirleniyorumduymayınca daha mutluyum .
Şu sıralar en sinir olduğum şey sürekli ama sürekli kv. gidiyorlar . Kaç aylardır biz hiç oraya gidemedik eşim dün babasının arabasını aldı . Almışken gidelim dedik bir ara gelin demişti kv. gittik . Kaç aydır ilk defa hazır bir sofraya oturdum ne kadar özlemişim anne yemeğini kv . Eski aşçıdır bu arada . Hatta bunu söyledimde ona anne yemeğini özlemişim diye . Eşim işten geliyor yoruluyor virüs var derken uzun süre gidemedik . Hiç te bize hazırlanın arabayla alalim sizi özledik demediler . Tesadüf eseri gitmiş olduk yani. Şu son günlerde kv . Görüntülü aradı. Daha ćok sinirlenmiştim. Ben virüs var diye bir yere çıkmıyorum ama onlar(eltim) haftanın en az 4 günü ordalar yiyiyolar iciyolar s... yolar . Biz de eşimle evde ne yesek diye bakıyoruz hamileyim bazen yorgun oluyorum eşim saolsun yardım ediyor . Alışveriş deseniz çok fazla gidiyor . Ve kv. kp. onları sürekli çağırması zoruma gidiyor aslında üzülüyorum ya gerçekten kalbim kırılıyor . Eltimin çocuğu var tamam onu sevmek için bir araya geliyolar ama çok ayrımcılık var ben boyle hissediyorum . Gerçekten üzülüyorum ya gerçekten kırgınlık oluyor kalbimde . Kaç defa kv . Eşim işe yemek götürüyor her gün ne yapsam bulamıyorum diyorum . Temizlik yapıyorum diyorum . Belki biraz ilgilenir diye ama hee hmm verdiği cevaplar bu . Normalde iyi biri ama hiç bir şey anlamıyor ya insan biraz uyanık olur . Bir şeyler aliyor ilk eltime gösterip beğendiriyor sürekli onu gördüğü için ben eltimin beğenmediğini almak zorunda kalıyorum bu bile beni kırıyor . RAHATLADIMtamam
Kız kendini öyle daha mutlu edeceksen yaptır gitsinnnnn yakışır cicime
Hem gebe olmanın verdiği hormonsal duygular hemde insanlık olarakta üzülür insan haklısın canm.. Anlat rahatla tabi.. Seni cok iyi anlıyorum ama sanırım eltiden kaynaklanıyor yani o hem işine geliyor orda yemek içmek hazıra konmak.. Sana gelince tamamen virüsten dolayı herkes gibi dikkat ediyor olman.. Birde gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş misali cnm.. Onlar hergn orda olunca yaşlılarda alışkanlk oluyır o zamanda birgün gitmeseler gitmedi olup hemen yoklukları belli oluyor
Zaten bebişimi mincıklayıp duruyorumAnaaam kıyamam gı ben sanavirüs bitsin de yemek yapalım hep beraber eltini de takma kafana boşver bebeğinle mutlu ol