- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.321
Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için dediğin gibi olabilir . Kendi annemleri aylardır göremiyorum baska sehirdeler tam gidecem derken yasak gelmişti . Onlarda virüse rağmen hep dipdibeler dış kapının dış mandalı gibi olduk . Arabamız varken eşim daha rahat oluyordu o da yok .Onlarda hepten onlarla bir olup biz sanki baska sehirdeymişiz gibi davranınca iyice yapayalnız kaldım. Insan ilgi bekliyor . Telefonla konuşunca hic bir anlami yok ben annemle şehir dışında olduğu için telefonla konuşuyorum kv. yakınımızda sonuçta . Inanırmısın kırk yilda bir gitsek hep ariyolar hemde görüntülü bu kadar denk gelemez dimi demekki her gün konuşuyolar . Eşim bir sey demek icin arıyor onlar orda . . Bebeğim olunca insallah daha cok mutlu olur boyle seyleri görmem duymam musmutlu olurumHem gebe olmanın verdiği hormonsal duygular hemde insanlık olarakta üzülür insan haklısın canm.. Anlat rahatla tabi.. Seni cok iyi anlıyorum ama sanırım eltiden kaynaklanıyor yani o hem işine geliyor orda yemek içmek hazıra konmak.. Sana gelince tamamen virüsten dolayı herkes gibi dikkat ediyor olman.. Birde gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş misali cnm.. Onlar hergn orda olunca yaşlılarda alışkanlk oluyır o zamanda birgün gitmeseler gitmedi olup hemen yoklukları belli oluyor
[/QUOTE]
Zaten bebişimi mincıklayıp duruyorum onu seve seve doğurcam insan yalnız kalınca her seye kırılıp alınıyor iste . Ama cidden rahatladım yaa
Bunlar hep virüs etkileri, hepimiz ucundan alıngan olmuşuz sanırım ama yakında vaktini hatta aldığın her nefesini feda edeceğin yavruna kavuşacaksın, zaman onunla su gibi geçer.. Bol bol sev onunla dertleş
İnan bana benim gözümde büyük bir nimet..
İnşallah bende birgün bedenimde evladımı hissederim