"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Merhaba garular. Yedik ictik cok sukur bulasiklarda makineye atildi. Simdi sizden firina konulan yemekler haric yarin aksama bana bi menu verin. Gorumcem sagolsun cikamiyorum diye pazartesi gunu pazar alisverisimi yapti getirdi kizida burda kalmisti. Bende yarin aksama iftara davet ettim gelmisken kizlarini da alacaklar. Etli butlu bi menu hazirlayam

Dip not; bebelerim var asiri kallafi bisey soylemeyin
Çorba
mercimek domates dügünn
Salata
Karnıyarık yada tavuklu fırın yemegi
Pilav
şekerpare yada pudigle yapılan bisküvili kup tatlı yap
Fazla birlşey yapmakta bana müsriflik geliyor . 1 çorba içilince tıkanıp kalıyoruz . Yazık geriside kalıyor
Gelenler yabancıda degil

Gız etrafta gorana var ya sen niye misafir kabul ediyon burda kk da seni duysalar ne ederler

Tesekkur ederim canimmm. Ama firinsiz yemek soyle gıı daha alamadik

Napim bacim her konuda onlardan yardim istiyoz. Simdi korona var mi diyem orumcekm korona var demedi pazar alisverisimi yapti kapima kadar getirdi birakti
Neyse ben demeyeyim bişey geçen konu açtıydım bişey demeye hakkım yok misafir al diyemem hele bana pazar falan heç demeyin hatırlatmayın litfen

Soracam soracam korkuyom noldu gıı o konu
Anam fesleğen de geçen gün sordu barıştınız mı diye bişey paylaşıyom hani küstünüz diyolar ne istiyolar ki eve hiç almamamı mı en son patladım kusura bakmayın kocam o benim koynuma bile alırım dedim yorumda benim sinirim saman alevi gibidir ya bir parlar bi söner kimse bişey anlamaz kendimi idare ediyom karışmayın bana ha

Zaten alacan koynuna. Adami mi oldurecedin ben napim calistigi hastaneye koydular koronalilari herkesten once benim kocamdan korkmam lazim. Kim ararsa biz ondan korkuyoruz bulastirir diyo

Bak ben sana dedim demi huuulya Orkide_sever sadece son emojinin olduğu yerdeki cümleyi okusan yeterli

Bak ben sana dedim demi huuulya Orkide_sever sadece son emojinin olduğu yerdeki cümleyi okusan yeterli
Gelmediler zaten canim. Yan komsularinin kizinda ilk test pozitif cikmis. Cocukta kronik rahatsizmis 2.test sonucunu bekliyolarmis. Eniste geldi kapidan kizi aldi gitti. Bebekler var falan deyince baska bisey dememe gerek kalmadi

Gelmediler zaten canim. Yan komsularinin kizinda ilk test pozitif cikmis. Cocukta kronik rahatsizmis 2.test sonucunu bekliyolarmis. Eniste geldi kapidan kizi aldi gitti. Bebekler var falan deyince baska bisey dememe gerek kalmadi
Geçmiş olsun canım, ben seni düşünüyom ya bebişlerin var riske atma kendini sonra gidince bu dönem parti bile veririz

Kizlarrr kizlarrr kizlarrrr. Etrafinizda memiklerine silikom yaptiran var mi. Ben ciddi ciddi dusunmeye basladim ama 1 sene sonra falan yaptiririm vucudum az daha toparlansin bebeler buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…