"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için dediğin gibi olabilir . Kendi annemleri aylardır göremiyorum baska sehirdeler tam gidecem derken yasak gelmişti . Onlarda virüse rağmen hep dipdibeler dış kapının dış mandalı gibi olduk . Arabamız varken eşim daha rahat oluyordu o da yok .Onlarda hepten onlarla bir olup biz sanki baska sehirdeymişiz gibi davranınca iyice yapayalnız kaldım. Insan ilgi bekliyor . Telefonla konuşunca hic bir anlami yok ben annemle şehir dışında olduğu için telefonla konuşuyorum kv. yakınımızda sonuçta . Inanırmısın kırk yilda bir gitsek hep ariyolar hemde görüntülü bu kadar denk gelemez dimi demekki her gün konuşuyolar . Eşim bir sey demek icin arıyor onlar orda . . Bebeğim olunca insallah daha cok mutlu olur boyle seyleri görmem duymam musmutlu olurum
[/QUOTE]
Zaten bebişimi mincıklayıp duruyorum onu seve seve doğurcam insan yalnız kalınca her seye kırılıp alınıyor iste . Ama cidden rahatladım yaa

Bunlar hep virüs etkileri, hepimiz ucundan alıngan olmuşuz sanırım ama yakında vaktini hatta aldığın her nefesini feda edeceğin yavruna kavuşacaksın, zaman onunla su gibi geçer.. Bol bol sev onunla dertleş
İnan bana benim gözümde büyük bir nimet..
İnşallah bende birgün bedenimde evladımı hissederim

Bunlar hep virüs etkileri, hepimiz ucundan alıngan olmuşuz sanırım ama yakında vaktini hatta aldığın her nefesini feda edeceğin yavruna kavuşacaksın, zaman onunla su gibi geçer.. Bol bol sev onunla dertleş
İnan bana benim gözümde büyük bir nimet..
İnşallah bende birgün bedenimde evladımı hissederim
[/QUOTE]
Insallah canım bugün benim doğum günüm dilerim ki tez zamanda sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla Rabbim sana ve senin gibi bekleyen tüm annelere bebek nasip eder . En mutlu olduğunuz gün hamile kaldığınızı öğrendiģiniz gün olur

Insallah canım bugün benim doğum günüm dilerim ki tez zamanda sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla Rabbim sana ve senin gibi bekleyen tüm annelere bebek nasip eder . En mutlu olduğunuz gün hamile kaldığınızı öğrendiģiniz gün olur
[/QUOTE]
Nice mutlu sağlıklı yıllar olsun
Amin inşallah teşekkür ederim

Bayramligi napalim yine evde yine evde olacaz
İşte biz böyle düşünüyoruz da çocuk ister yeni üst baş
Ayyyyy yakudum doğru diyorrrrr
Yeğenciklerime güzel ciciler alın
Dışarı çıkmayacak olsanızda adettendir yaaa bayram bayram.. Kıyamam onlara

Gunaydin kizlar. Bu adami dun gece sinirimden öldürmedim yaa daha da öldürmem heralde. Bebekler bi kac gecedir uyanmasini adet edindiler. Bende tabi besik salla ninni soyle ses ac tel.den falan diye bi sekilde geri uyutuyodum. Dun bebeklerle yattim bende. Bi ara uyanmis yine bebeler. Gelmis almis salona goturmus. 4 keredir ayni seyi yapiyo. Kaldirma cocuklari gece gece iyice alisacaklar gecenin korunde uyanmaya diyorum laftan anlamiyo. Dun artik actim agzimi sahur vakti. Oturmadim da sofraya mama hazirladim yatakodasina aldim bebekleri hoca tam ezani bitiriyoken 1 bardak suyu son anda ictim. Ben 10 aydir gece uykularimdan feragat ettim aliskanliklari degismesin diye. Icine etmesini basardi. Neymis kiyamiyomus gece aglamasinlarmis. (Aglamiyolar mizirdaniyolar) Iyilik yapmis bana uyandirmamis. Iyilik yaramazmis. Ne iyiligi yaa madem iyilik meraklisisin geri uyutsaydin ne kaldirip kaldirip duruyosun cocuklari resmen kendine oyucak ediyosun dedim. Uyumamislar sallamis. O zaman beni uyandiricaktin basina buyruk hareket etmicektin bir degil iki degil senin yuzunden huy ediniyolar, bundan sonra ramazan bitsede her gece kalkarsin o zaman dedim. Tabi sinirlendigimi ve hakli oldugumu gorunce sus pus oldu. Hincimi alamadim gece gece sinirimden basima agrilar girdi. Bugun ac susuz da oruc tutucam.

Haklısın valla oluşturduğun düzen bozulmamalı. Ama aç olarak oruç tutmana üzüldüm hemen akşam olsun ❤

Ayy cok sukur acligimi hic hissetmiyorum. Ciktim bebelere ve buyuk oglana 2 parca camasir aldim patates soganda alip geldim eve. Pazar hemen agzimin icindeymis ust mahalledeymis meger.

Ayy cok sukur acligimi hic hissetmiyorum. Ciktim bebelere ve buyuk oglana 2 parca camasir aldim patates soganda alip geldim eve. Pazar hemen agzimin icindeymis ust mahalledeymis meger.
İyi yapmışsın canım ben bi yere çıkmadım valla hiç canım da istemiyor bi değişik olmaya başladı ruh hâlim evden dışarı çıkasım gelmiyo.

İyi yapmışsın canım ben bi yere çıkmadım valla hiç canım da istemiyor bi değişik olmaya başladı ruh hâlim evden dışarı çıkasım gelmiyo.
Bende zorda kalmadikca daha cikmam. Valla evime can kurban. Merdivenden evim canim evim diye ciktim. Kendimi kirlenmis hissettim daha posetler dezenfekte edilecek

Ayy kargom geldi. Tam koseyi döndüm baktim bi araba ustunde surat yazmiyodu ama seklinden anladim ayy kargo mu acaba diye koseden baktim adam da kargo mu bekliyosunuz dedi evet o benim diye atladim kaptim posetimi. Onu da daha acmadim insallah akmamistir

Ne aldın ki akmamıştır deterjan mı

Burdan kocama sesleniyorum benimle paylaşmadıģın konuşmadıģın her ne ise canını sıktığında gelipte anlatma .!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…