- 13 Ocak 2020
- 44.613
- 168.097
- 33
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.341
Nolmus nolmussMordardunyaya noldu?
Ben banlı görüyorum da kalıcı olarak kapatmadı değil mi?Nolmus nolmuss
Banli gorunuyo. Bi rahat duramiyolarBen banlı görüyorum da kalıcı olarak kapatmadı değil mi?
Burdayım kız bugün yemekti ev işiydi uğraştım birazYakud-u Anka napıyon nerdesin?
Kiz netim bitti 13unde yenilenecek bi sure buralarda olamicam yaniiii
Geldim gı geldim
Görüşemedik kanks yaa iyi ol da dünya telaşı bazen az giriyoz tabi.Burdayım kız bugün yemekti ev işiydi uğraştım birazsizler de ne var ne yok
Babyler siziGörüşemedik kanks yaa iyi ol da dünya telaşı bazen az giriyoz tabi.
Ay huulyaa yaaaAyy aksam aksam esimle ne romantik bi an yasadik yaaben onun agdayla yanak killarini cektim. O benim biyiklarimi aldi
Benimki de görevdeydi. Sahura uğradı ayaküstü mutfaktaydım donumu cekmişim memelere kadar diyo ki ayyy sana ne kadar aşığım bi bilsen. Böyle görünce aşkım daha da artıyor.Ayy aksam aksam esimle ne romantik bi an yasadik yaaben onun agdayla yanak killarini cektim. O benim biyiklarimi aldi
Zamanla yontuluyolarBenimki de görevdeydi. Sahura uğradı ayaküstü mutfaktaydım donumu cekmişim memelere kadar diyo ki ayyy sana ne kadar aşığım bi bilsen. Böyle görünce aşkım daha da artıyor.Böyle böyle alışır benimki de o hale gelir diye düşünüyorum.
Benimki de geçen gün küçücük bi tüy kalmış dur bıyığında bişey kalmış diyo alıyomuş gibi yaptı bende böyle çocuk gibi bakıyom etrafa bi kahkaha attım sonra dayanamadım 1 tanecik tüye bıyık demesineZamanla yontuluyolarbi de gelmis seninkileri neden iyi aldi benimkiler boyle oldu diyo
Benimki de geçen gün küçücük bi tüy kalmış dur bıyığında bişey kalmış diyo alıyomuş gibi yaptı bende böyle çocuk gibi bakıyom etrafa bi kahkaha attım sonra dayanamadım 1 tanecik tüye bıyık demesine