"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Alooo kızlar nasılsınız bakalım
Bende burdan kv sesleniyorum ses bir iki bir ikiiiii patladin miii caniimmm ne sarması istiyorsun BENDENNNNN . ammada yagladın beniii

Ayy aksam aksam esimle ne romantik bi an yasadik yaa ben onun agdayla yanak killarini cektim. O benim biyiklarimi aldi
Benimki de görevdeydi. Sahura uğradı ayaküstü mutfaktaydım donumu cekmişim memelere kadar diyo ki ayyy sana ne kadar aşığım bi bilsen. Böyle görünce aşkım daha da artıyor. Böyle böyle alışır benimki de o hale gelir diye düşünüyorum.

Zamanla yontuluyolar bi de gelmis seninkileri neden iyi aldi benimkiler boyle oldu diyo

Zamanla yontuluyolar bi de gelmis seninkileri neden iyi aldi benimkiler boyle oldu diyo
Benimki de geçen gün küçücük bi tüy kalmış dur bıyığında bişey kalmış diyo alıyomuş gibi yaptı bende böyle çocuk gibi bakıyom etrafa bi kahkaha attım sonra dayanamadım 1 tanecik tüye bıyık demesine

Ben yatmistim pesimden tras olmus. Bizim bebelerin poposuna donmus uyandigimdan beri pispis guluyorum. Yarinda ben saclarimi boyucam kesin dalga gececek onceden hincimi pesin almis olam

benimki de kila tuye cok takik yaa. Almis cimbizi hadi kaslarini da alam diyo. Bende ne zaman enseni agdayla alirim o zaman kaslarimi alabilirsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…