- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.261
Günaydın günaydınGunaydinnn dadlu garulaaarrr
Neyse akşama sevdiği yemeklerden pişirirsin, sahursuz bi de çalışarak tutmak zor olurSahur alarmini duymamisizbenimki aksam iftarda yedigiyle oruc tutuyo bi de ustune ise gitti
Evet yaa aksam da fazla yemedi hatta yatarken yicekti neyse sahurda yiyemem yoksa yemeyeyim simdi demisti. Nasil duymadik hayret valla. Bu yasaklar bize yaramadi ben cikip alisveris yapamiyorum esim gelesiye ne pazar kaliyo ne market valla evde de yemeklik bisey kalmadi napicam bilmiyorumNeyse akşama sevdiği yemeklerden pişirirsin, sahursuz bi de çalışarak tutmak zor olur
Yasaklar gerekli ama işte herkes stok yapıyor başka kalmıyor bizde de durum aynı..Evet yaa aksam da fazla yemedi hatta yatarken yicekti neyse sahurda yiyemem yoksa yemeyeyim simdi demisti. Nasil duymadik hayret valla. Bu yasaklar bize yaramadi ben cikip alisveris yapamiyorum esim gelesiye ne pazar kaliyo ne market valla evde de yemeklik bisey kalmadi napicam bilmiyorum
Oyle valla zorla markete yetisse bu sefer sira oluyo yada dedigin gibi bisey kalmamis oluyo alamadan geliyo. Bi firsat bulup iyi bi alisveris yapmak lazim ama nasilYasaklar gerekli ama işte herkes stok yapıyor başka kalmıyor bizde de durum aynı..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben çoçuk olayını kapattım . Sağlıktan dolayı ama hep 3 çoçugum olsun istemiştimKiz ben iki bebe 1 cocuk bakabiliyosam sen ikiz ucuz dorduz hayli hayli bakarsin5848BLCH kizzz Allah sana da versin aminnn
Kk da takılmacalarNasılsınız hanımlar nasıl gidiyor
Sağol canımsın sana da afiyet bal şifa olsunHayırlı sahurlarafiyet şifa olsun hepinize nasilsiniz
Bende tek başıma yemek yemeyi sevmem. Bunu ilk söylediğimde kardeşim uyh o nasıl huy dediydiTek başıma sahur yapicam tek bişey yemeyi hiç sevmiyorum
Hepinize hayırlı sahurlar
Ayy allahım bazıları çok sever yanlızligiBende tek başıma yemek yemeyi sevmem. Bunu ilk söylediğimde kardeşim uyh o nasıl huy dediydi
Yazık gı bizeAyy allahım bazıları çok sever yanlızligi
Ben hiç sevmem
İlk defa ramazan boyunca davulcunun davul sesini duydum mutlu oldum motive oldu bana hadi sahur yapmaya
Bekledim ama yoktun babyamannnnnnnnnnnn gri olmuşlar dün gece
kızz ben demedm mi azcük akıllı durun kimseye bulaşmayın boşverin diyeee
birde topiğe bak hangi gece girmesem dedikodu yapıyorsunuz
Dana gibi uyumuşm dün halada uyuyırm yaBekledim ama yoktun baby
Yine benim sinir katsayımla oynuyor burdan birisiDana gibi uyumuşm dün halada uyuyırm ya