"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Neyse akşama sevdiği yemeklerden pişirirsin, sahursuz bi de çalışarak tutmak zor olur
Evet yaa aksam da fazla yemedi hatta yatarken yicekti neyse sahurda yiyemem yoksa yemeyeyim simdi demisti. Nasil duymadik hayret valla. Bu yasaklar bize yaramadi ben cikip alisveris yapamiyorum esim gelesiye ne pazar kaliyo ne market valla evde de yemeklik bisey kalmadi napicam bilmiyorum

Yasaklar gerekli ama işte herkes stok yapıyor başka kalmıyor bizde de durum aynı..

Dun ablasina soyledi pazartesi pazar varmis. pazara cikarsan bize de sebze al diye. Ne et ne kiyma ne patates valla bisey kalmadi evde

Kiz ben iki bebe 1 cocuk bakabiliyosam sen ikiz ucuz dorduz hayli hayli bakarsin 5848BLCH kizzz Allah sana da versin aminnn
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben çoçuk olayını kapattım . Sağlıktan dolayı ama hep 3 çoçugum olsun istemiştim

Bende tek başıma yemek yemeyi sevmem. Bunu ilk söylediğimde kardeşim uyh o nasıl huy dediydi
Ayy allahım bazıları çok sever yanlızligi
Ben hiç sevmem
İlk defa ramazan boyunca davulcunun davul sesini duydum mutlu oldum motive oldu bana hadi sahur yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…