"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Merhaba garular. Yedik ictik cok sukur bulasiklarda makineye atildi. Simdi sizden firina konulan yemekler haric yarin aksama bana bi menu verin. Gorumcem sagolsun cikamiyorum diye pazartesi gunu pazar alisverisimi yapti getirdi kizida burda kalmisti. Bende yarin aksama iftara davet ettim gelmisken kizlarini da alacaklar. Etli butlu bi menu hazirlayam

Dip not; bebelerim var asiri kallafi bisey soylemeyin :KK70:
Çorba
mercimek domates dügünn
Salata
Karnıyarık yada tavuklu fırın yemegi
Pilav
şekerpare yada pudigle yapılan bisküvili kup tatlı yap
Fazla birlşey yapmakta bana müsriflik geliyor . 1 çorba içilince tıkanıp kalıyoruz . Yazık geriside kalıyor
Gelenler yabancıda degil

Merhaba garular. Yedik ictik cok sukur bulasiklarda makineye atildi. Simdi sizden firina konulan yemekler haric yarin aksama bana bi menu verin. Gorumcem sagolsun cikamiyorum diye pazartesi gunu pazar alisverisimi yapti getirdi kizida burda kalmisti. Bende yarin aksama iftara davet ettim gelmisken kizlarini da alacaklar. Etli butlu bi menu hazirlayam
Gız etrafta gorana var ya sen niye misafir kabul ediyon burda kk da seni duysalar ne ederler 😄😅

Çorba
mercimek domates dügünn
Salata
Karnıyarık yada tavuklu fırın yemegi
Pilav
şekerpare yada pudigle yapılan bisküvili kup tatlı yap
Fazla birlşey yapmakta bana müsriflik geliyor . 1 çorba içilince tıkanıp kalıyoruz . Yazık geriside kalıyor
Gelenler yabancıda degil
Tesekkur ederim canimmm. Ama firinsiz yemek soyle gıı daha alamadik

Napim bacim her konuda onlardan yardim istiyoz. Simdi korona var mi diyem😂 orumcekm korona var demedi pazar alisverisimi yapti kapima kadar getirdi birakti
Neyse ben demeyeyim bişey geçen konu açtıydım bişey demeye hakkım yok 😄 misafir al diyemem hele bana pazar falan heç demeyin hatırlatmayın litfen😅

Soracam soracam korkuyom noldu gıı o konu :KK17:
Anam fesleğen de geçen gün sordu barıştınız mı diye bişey paylaşıyom hani küstünüz diyolar ne istiyolar ki eve hiç almamamı mı en son patladım kusura bakmayın kocam o benim koynuma bile alırım dedim yorumda 😅 benim sinirim saman alevi gibidir ya bir parlar bi söner kimse bişey anlamaz kendimi idare ediyom karışmayın bana ha😅

Anam fesleğen de geçen gün sordu barıştınız mı diye bişey paylaşıyom hani küstünüz diyolar ne istiyolar ki eve hiç almamamı mı en son patladım kusura bakmayın kocam o benim koynuma bile alırım dedim yorumda 😅 benim sinirim saman alevi gibidir ya bir parlar bi söner kimse bişey anlamaz kendimi idare ediyom karışmayın bana ha😅
Zaten alacan koynuna. Adami mi oldurecedin :KK70: ben napim calistigi hastaneye koydular koronalilari herkesten once benim kocamdan korkmam lazim. Kim ararsa biz ondan korkuyoruz bulastirir diyo :işsiz:

Hanımlar birilerini boğmak üzereyim ama evden çıkmadan bunu yapamıyorum 🤦

9 marttan beri evdeyiz. Eşim haftanın belli günleri işe gidiyor tabi geldiğinde elinden gelse derisini değiştirecek. Önlemlerimiz çok sıkı.
Eşimin ailesi köyde ve bizi de görmek istiyorlar. Aslında sadece torunlarını da diyebilirim. Araç gönderelim, izin alalım buraya gelin, çocuğa değişiklik olsun. Fikir çok güzel değil mi? Yani bende de ısrar eden eş ailesi var. Peki ben ne yapıyorum? "HAYIR" diyorum. Allah sizi inandırsın kimse de gelip yaka paça beni dışarı çıkarmaya çalışmadı. Hayır diye bir kelime var ve yapmak istemediğimiz bir şey olduğunda kullanabiliyoruz.
X- Dışarı çıkalım mı?
Y- Hayır.

Bu kadar basit işte.

. Görümcemin kaynı "gelmezsen ölümü öp" dedi. :ukala:

. Kayınpederimin köylüsünün komşusunun başı ağrımış geçmiş olsuna gitmek zorundaydık. :ukala:

. Kendimi ve ailemi izole ettim bir aydır evdeyim bir kerecik hava almaya çıktık. (virüs 2 aydır var asgdsagsga) :ukala:

Bu bahanelerle sokağa çıkıp insanlarla temas ettiğiniz zaman Covid-19 "ayda yılda bir çıkmışlar canım, en iyisi dokunmayım" ya da "ama iftara gitmişler, ne kadar minnoş sevgi pıtırcığı bir aile,:KK68: bunları birbirinden ayırmayayım" diyerek ortamı terk etmiyor.

Zorunlu haller dışında sokağa çıkmayın deniliyor. Bunu anlamak ne kadar zor olabilir?

Kardeşim pandemi servisinde hem de yoğun bakımda çalışıyor, saç sakal birbirine girmiş yorgun argın bir yurt köşesinde uyuyor, sadece hastane yemeği yiyor. Ekipmanlar yetersiz olduğundan maaşının çoğuyla maske, tulum alıyor.

18inde bitmesi gereken görevi bir ay daha uzatılmış, bilin bakalım neden?

Gelin adayımız kronik kalp hastası bir sağlık çalışanı ama acil serviste görev yapmak zorunda.

Anne babam evden dışarı adımını atmıyor.

Ben 10 aylık bir bebekle evde nefes alamıyorum, balkona çıkıyoruz günde bir iki saat.

Şimdi bakıyorum bir tarafımız eksilmemiş. Çıkıp kapı kapı gezmedim diye ölmemişim de.

İftar, bayram, birbirinin gönlünü hoş etme, ağlayıp sızlayan akrabaların yanına gitme... Offf! 😡 Bir ben miyim evde oturan? Hiç mi hak hukuk düşünmezsiniz?

Sağlık çalışanlarının ve çocuklarının canı sizinkinden daha mı az kıymetli?

Her sabah işe gidip çalışmak zorunda olan insanları da riske attığınızı fark etmiyor musunuz?

Kul hakkı, insan hayatı, erdem, ahlak... Hiçbir anlamı yok mu sahiden? Bu kadar kolay mı başkalarının hayatına sebep olma ihtimaliniz?

Sadece gezip tozduğu için ölenlere sahiden üzülmem de giderken yanlarında kaç kişiyi götürecekler ya da ağır hasar bırakacaklar kimbilir.

Keşke keyfi yere gezenlere bir belge imzalatılsa, "hastalandığım takdirde hiçbir sağlık hizmetinden faydalanmamayı kabul ediyorum"

Uzun oldu farkındayım ama tahammülüm kalmadı. Kaç masumun canı yanacak kaç çocuk anne babasını kaybedecek kaç annenin yüreği evlat acısıyla dolacak diye düşünmekten.

Evinden zaruri durumlar dışında çıkmayıp yazımı okuyarak gözlerini yoran hemcinslerime kucak dolusu sevgilerimi; eltisinin iftar davetinde ne giyeceğini düşünmekle meşgul olanlara da alttaki kamu spotunu gönderirim. :KK52:
Enik k*çı yemiş gibi gezme, #evdekal.

Bak ben sana dedim demi huuulya Orkide_sever Orkide_sever 😅 sadece son emojinin olduğu yerdeki cümleyi okusan yeterli 😄

Bak ben sana dedim demi huuulya Orkide_sever Orkide_sever 😅 sadece son emojinin olduğu yerdeki cümleyi okusan yeterli 😄
Gelmediler zaten canim. Yan komsularinin kizinda ilk test pozitif cikmis. Cocukta kronik rahatsizmis 2.test sonucunu bekliyolarmis. Eniste geldi kapidan kizi aldi gitti. Bebekler var falan deyince baska bisey dememe gerek kalmadi

Gelmediler zaten canim. Yan komsularinin kizinda ilk test pozitif cikmis. Cocukta kronik rahatsizmis 2.test sonucunu bekliyolarmis. Eniste geldi kapidan kizi aldi gitti. Bebekler var falan deyince baska bisey dememe gerek kalmadi
Geçmiş olsun canım, ben seni düşünüyom ya bebişlerin var riske atma kendini sonra gidince bu dönem parti bile veririz 😘

Kizlarrr kizlarrr kizlarrrr. Etrafinizda memiklerine silikom yaptiran var mi. Ben ciddi ciddi dusunmeye basladim ama 1 sene sonra falan yaptiririm vucudum az daha toparlansin bebeler buyusun

X