- Konu Sahibi Kumral_Ela
-
rica ederim :)tesekkur ederim cnm bugun uygulicam:)
listeni rica etsem biraz anlatırmısın 15 günde ne kadar verdın cnm:)benim ptesi 15 gün olacak daha ama iyi gidiyor hiç çıkmıyorum listeden aldığım sonuçları görünce hele daha motive oluyorum kurbana kadar da bırakmayacağım Allahın izniyle sporda evde ekliptik bisiklet var onu sürüyorum
diyet iyi gidiyo canım ama arada bnde uymayabiliyorum yemek saatlerine vs. işyerinde her zman müsait olmuyorum. :/kızlar dıyetınız nasıl gıdıyı ben bugünlerde pek uymuyorum bırazda spora güveniyorum sanırım
evet nasıl besleniyorsun neler yiyorsun paylaşır mısın bizimle :)benim ptesi 15 gün olacak daha ama iyi gidiyor hiç çıkmıyorum listeden aldığım sonuçları görünce hele daha motive oluyorum kurbana kadar da bırakmayacağım Allahın izniyle sporda evde ekliptik bisiklet var onu sürüyorum
26 yaşındayım ve yıllardır fazla kilolarımla başım dertteydi. Aslında üniversiteyi bitirene kadar herhangi bir sorun yoktu herşey 5-6 yıl içerisinde oldu. Çalışma hayatına başlayınca (masabaşı işin etkisi çok büyük) sürekli kilo almaya başladım. Tabi 5 çaylarında yenilen kekleri, çikolataları, pastaları da unutmamak lazım. Ailem aldığım kilolar yüzünden sürekli uyarıyordu beni ama ben o an üzülsem de kendime hakim olamıyordum, hep tatlı bişeyler yeme isteğim oluyordu. En son tartıya çıktığımda 94 kiloya vardığımı görünce büyük bir üzüntü yaşadım. Kendime bu kötülüğü neden yaptım diye düşündüm. Bu duruma bir son vermem gerekiyordu ve 01.04.2014 tarihinde benim için yeni bir başlangıç oldu.
Uyguladığım diyet ve evde yaptığım sporlarla 06.08.2014 itibariyle 18 kg verdim. Şu an 75 kg dayım
Kurban bayramına kadar 10 kg daha vermek istiyorum. Yoldaşlar bana katılın lütfen :) birbirimize destek olalım, fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım :) zayıf, sağlıklı ve daha mutlu kızlar olalımmmm, haberlerinizi bekliyorum
slm kizlar:) bende kasim 2013 de rejime ve düzenli spora baslayarak tam 43 Kilo verdim.... hedefim 5 Kilo daha vermek boyum 1.73 kilom 72...
eski kilom 117 ydi
slm kizlar:) bende kasim 2013 de rejime ve düzenli spora baslayarak tam 43 Kilo verdim.... hedefim 5 Kilo daha vermek boyum 1.73 kilom 72... :)
eski kilom 117 ydi
bir iki sayfa öncesine bakarsan yazdım neler yaptığımı canım 15 günde 3,5 kilo verdim kurban bayramına kadar uygulayacağım inş.listeni rica etsem biraz anlatırmısın 15 günde ne kadar verdın cnm:)
cnm 43 kiloyu nasıl verdn nasıl beslendin anlatırmısın
öncelikle teşekkür ederim paylaştığın için bnde haftanın 6 günü spor yapıyorum hersey yıyorum ama kararında kasıma kadar Bi 15 kg gitsinilk 3 ay kesinlikle agazima ekmek cikolata yada herhangi bir Tatli cesidi sürmedim. ekmegi hala yemiyorum ama Tatli arada atistiriyorum haftada iki kez fln. proteyin agirlikli besleniyorum. patates pirinc bunlardan uzak tutuyorum kendimi. en önemlisi yeme miktari yagsiz herseyi yiyebiliriz ama porsiyonlari Kücük tutmak sartiyla tabiki. haftada 3-4 kez spora gidiyorum bununda etkisi büyük. cünki sadece spor veya sadece rejim bisey getirmiyor. aclik hissettigim zmn Yesil cay iciyorum yada kuru incir kuru kayisi tarzi seyler atistiriyorum.
öncelikle teşekkür ederim paylaştığın için bnde haftanın 6 günü spor yapıyorum hersey yıyorum ama kararında kasıma kadar Bi 15 kg gitsin
evet cnm salona gıdıyorum toplam 12 kg verdimhaftanin 6 günü spor harika. bütün gün calistiktan sonra bazi günler gözüm kesmiyor :) spor salonuna mi gidiyorsun? ne kdr verdin simdiye kdr toplam?
evet cnm salona gıdıyorum toplam 12 kg verdim
inş canımtmm cok iyi :) 12 kiloda süper umarim hayal ettigin kiloya inersin cnm
malesef canım tatıldeyken dıyet olmuyo gelsin tatlı gıtsn tatlılar ama tatıl bitti diyet başladı:)kızlar merhaba tatildeydim uzun süredir yazamadım sizlere :) nasılsınız kilolarla aranız nasıl, gidiyordur hepsi inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?