Gitti 94, Geldi 75 :) Kurbana Kadar Neden 65 Olmasın :) Hadi Bana Katılın Kızlar :D

benim ptesi 15 gün olacak daha ama iyi gidiyor hiç çıkmıyorum listeden aldığım sonuçları görünce hele daha motive oluyorum kurbana kadar da bırakmayacağım Allahın izniyle sporda evde ekliptik bisiklet var onu sürüyorum

listeni rica etsem biraz anlatırmısın 15 günde ne kadar verdın cnm:)

slm kizlar:) bende kasim 2013 de rejime ve düzenli spora baslayarak tam 43 Kilo verdim.... hedefim 5 Kilo daha vermek boyum 1.73 kilom 72...
eski kilom 117 ydi

slm kizlar:) bende kasim 2013 de rejime ve düzenli spora baslayarak tam 43 Kilo verdim.... hedefim 5 Kilo daha vermek boyum 1.73 kilom 72... :)
eski kilom 117 ydi

cnm 43 kiloyu nasıl verdn nasıl beslendin anlatırmısın

ilk 3 ay kesinlikle agazima ekmek cikolata yada herhangi bir Tatli cesidi sürmedim. ekmegi hala yemiyorum ama Tatli arada atistiriyorum haftada iki kez fln. proteyin agirlikli besleniyorum. patates pirinc bunlardan uzak tutuyorum kendimi. en önemlisi yeme miktari yagsiz herseyi yiyebiliriz ama porsiyonlari Kücük tutmak sartiyla tabiki. haftada 3-4 kez spora gidiyorum bununda etkisi büyük. cünki sadece spor veya sadece rejim bisey getirmiyor. aclik hissettigim zmn Yesil cay iciyorum yada kuru incir kuru kayisi tarzi seyler atistiriyorum.

öncelikle teşekkür ederim paylaştığın için bnde haftanın 6 günü spor yapıyorum hersey yıyorum ama kararında kasıma kadar Bi 15 kg gitsin

öncelikle teşekkür ederim paylaştığın için bnde haftanın 6 günü spor yapıyorum hersey yıyorum ama kararında kasıma kadar Bi 15 kg gitsin

haftanin 6 günü spor harika. bütün gün calistiktan sonra bazi günler gözüm kesmiyor :) spor salonuna mi gidiyorsun? ne kdr verdin simdiye kdr toplam?

slm kızlar ben de katıldım aranıza.26 ağustosta ben de diyete başladım. 28 yaşındayım boyum 167. 96 .6 ile diyete başaladım bugün 10 gün oldu sabah tartı da 94.1 gördüm.Diyette tek zorlandığım şey tatlı ama bu 10 gün ağzıma tatlı sürmedim üstelik regl dönemindeyim ve inanılmaz tatlı krizi yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…