• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti 94, Geldi 75 :) Kurbana Kadar Neden 65 Olmasın :) Hadi Bana Katılın Kızlar :D

malesef canım tatıldeyken dıyet olmuyo gelsin tatlı gıtsn tatlılar ama tatıl bitti diyet başladı:)
aslında çok tatlı canım istemedi, ama öğünlere uyamıyorsun, arada sebze var meyve var yoğurt vs. e tatil yerinde de her dk istediğini yiyemiyosun. gidip geldim tartıldım. çok şükür ki kilo almamışım ama vermemişim de, olsun almadım ya buna şükür :)

slm kızlar ben de katıldım aranıza.26 ağustosta ben de diyete başladım. 28 yaşındayım boyum 167. 96 .6 ile diyete başaladım bugün 10 gün oldu sabah tartı da 94.1 gördüm.Diyette tek zorlandığım şey tatlı ama bu 10 gün ağzıma tatlı sürmedim üstelik regl dönemindeyim ve inanılmaz tatlı krizi yaşıyorum.
merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
bnde yaklaşık senin kilolarda başladım diyete :) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın, neler yapıyorsun diyetinde :) tatlı krizi yaşadığında meyve ye ben öyle yapıyorum tatlı kadar olmasa da o krizi bastırıyor.

Back
X