- Konu Sahibi Kumral_Ela
-
Teşekkür ederim ama cevremdekiler ole demio maalesef yuruyuse basladim bende ustelik hic su icmeyen biri olarak suda iciorum ama tatli olayini napcam bilmem. .canım bol bol su içtim. haftada en az 3 gün evde de olsa sporumu yaptım. abur cubur, beyaz ekmek, tatlı yemedim. zaten bunları yapınca gerçekten çok iyi kilo veriyorsun. birde önemli olan kafada bitirmek. yani kendine bi hedef belirleyeceksin kendini şartlandıracaksın. zayıf olacağını hayal edeceksin. ki yazdığın kilo bana göre hiç de fazla bir kilo değil. sanırım sen sadece tüm fazlalıklarımdan kurtulayım diyorsun yoksa sorun edecek bir kilon yok bnce :)
tatlı olayından muhakkak kurtulman gerek. en azından önce haftada 2 ye düşür sonra 1 e. sonrada tatlı yerine meyveye geçersin. çünkü tatlı malesef çok kilo aldırıyo cnmTeşekkür ederim ama cevremdekiler ole demio maalesef yuruyuse basladim bende ustelik hic su icmeyen biri olarak suda iciorum ama tatli olayini napcam bilmem. .
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) :) doktorum bana da verdi 1 bardak ılık su +1 yemek kaşığı bal + 1 yemek kaşığı elma sirkesi öğle yemeğinden yarım saat snra içiyorum sindirimi kolaylaştırıyo :) ama senin dediğini de uygulicam :)Cnm ii aksamlar göbek hareketleri 1 normal mekik 2 yan mekik 3 masa pozisyonu mekik 4 yürürken yada otururken hem sık durmaanı sağlar gobegını içine çek on saniye sonra bırak gün içinde ıstedıgın kadar yap bide haftanın bir günü ılık suyA 1 tAtlı kaşığı bal ve 10 damla limon sık iç 1 2 ay içinde farkı gorucen:)
şu an kaç kiloda olduğuna bağlı canım. eğer bnm gibi 90 larda başladıysan yada 80 lerde o zaman baya farkediyor. çünkü ilk başlarda vücutta su kaybı da olduğu için çok hızlı veriyorsun. mesela ben ilk ay 8 kilo 400 gram verdim. ama snraları azalmaya başladı. ama az veya çok diyetini uygulayıp spor da yaparsan muhakkak farkedilir, yüzünden yada baldırlarından sende hissediceksin bunu zatenKumral_Ela canım 1 ay sonra sence ne kadar kilo veririm gözle görülür fark oluyormu
Teşekkür ederim tatlım 83 ile başladım inşallah gider hepsi :)şu an kaç kiloda olduğuna bağlı canım. eğer bnm gibi 90 larda başladıysan yada 80 lerde o zaman baya farkediyor. çünkü ilk başlarda vücutta su kaybı da olduğu için çok hızlı veriyorsun. mesela ben ilk ay 8 kilo 400 gram verdim. ama snraları azalmaya başladı. ama az veya çok diyetini uygulayıp spor da yaparsan muhakkak farkedilir, yüzünden yada baldırlarından sende hissediceksin bunu zaten
bnde öyle düşünüyorum cnm ama yılmak yok :) evet plates çok güzel sıkılaştırıyor, inş canım kışa kadar gitsin kilolar :)vucutt biyerden snra alistigi icin kilo vermemiz duruyo bende bugun pilates yaptim okadar guzelki kilo vermesen bile slkilasiyosun ins kiss fit girerz:)
farklı bir diyet uygulamıyorum, hergün yaptığımın aynısı cnm. Hayır zorlamıyor, hergünüm nasıl geçiyorsa regl döneminde de aynen devam :)Kumral_Ela canım doktor regl döneminde nasıl bir diyet uyguluyor seni zorluyor mu regl döneminde diyet?
hoşgeldin aramıza :)evvvettt bende varım kendıme gunluk de actım neler yaptın cnm paylasırmısın
Teşekkürler canım :)farklı bir diyet uygulamıyorum, hergün yaptığımın aynısı cnm. Hayır zorlamıyor, hergünüm nasıl geçiyorsa regl döneminde de aynen devam :)
benım bugun 3. gunumhoşgeldin aramıza :)
hergün bir yeni arkadaş geliyor ve ben çok mutlu oluyorum :)
canım diyetim zor değil, en önemlisi aç kalmıyorum, hep dediğim gibi günde 2,5 lt su, 3 bardak yeşil çayım her daim var. onun dışında tatlı, beyaz ekmek, şekerli her türlü şey yasak. meyve, yoğurt, sebze ve salata ağırlıklı beslenme uyguluyorum. kendimi zorlamıyorum. ekmek her zmn tam buğday ekmeği. ve tabi en önemlisi spor. onu da kendime göre yapıyorum. çok yorgun olunca plates yapıyorum ama kendimi iyi hissettiğim günler yürüyüş ve evde spor yapıyorum :)
sen neler uyguluyosun :)
diyetin hayırlı olsun o zaman canım :)benım bugun 3. gunumçömezim daha bende aynen senın takdıgındenım. dun azıcık evde spor yaptım kendımı yormadan belım tutuk da ekmek pek sevmem aslında cok yemek yıyen bır ınsan degılım sımdılık sadece ogunlerımı ve mıktarlarını duzenledım anlıcagın bakalım
ınsallah cnmdiyetin hayırlı olsun o zaman canım :)
inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?