Gitti 94, Geldi 75 :) Kurbana Kadar Neden 65 Olmasın :) Hadi Bana Katılın Kızlar :D

Cnm ii aksamlar göbek hareketleri 1 normal mekik 2 yan mekik 3 masa pozisyonu mekik 4 yürürken yada otururken hem sık durmaanı sağlar gobegını içine çek on saniye sonra bırak gün içinde ıstedıgın kadar yap bide haftanın bir günü ılık suyA 1 tAtlı kaşığı bal ve 10 damla limon sık iç 1 2 ay içinde farkı gorucen:)

Teşekkür ederim ama cevremdekiler ole demio maalesef yuruyuse basladim bende ustelik hic su icmeyen biri olarak suda iciorum ama tatli olayini napcam bilmem. .

Teşekkür ederim ama cevremdekiler ole demio maalesef yuruyuse basladim bende ustelik hic su icmeyen biri olarak suda iciorum ama tatli olayini napcam bilmem. .
tatlı olayından muhakkak kurtulman gerek. en azından önce haftada 2 ye düşür sonra 1 e. sonrada tatlı yerine meyveye geçersin. çünkü tatlı malesef çok kilo aldırıyo cnm bnde çok zor bıraktım. bayılırım tatlıya ama mecburen yemiyorum

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) :) doktorum bana da verdi 1 bardak ılık su +1 yemek kaşığı bal + 1 yemek kaşığı elma sirkesi öğle yemeğinden yarım saat snra içiyorum sindirimi kolaylaştırıyo :) ama senin dediğini de uygulicam :)

Kumral_Ela canım 1 ay sonra sence ne kadar kilo veririm gözle görülür fark oluyormu
şu an kaç kiloda olduğuna bağlı canım. eğer bnm gibi 90 larda başladıysan yada 80 lerde o zaman baya farkediyor. çünkü ilk başlarda vücutta su kaybı da olduğu için çok hızlı veriyorsun. mesela ben ilk ay 8 kilo 400 gram verdim. ama snraları azalmaya başladı. ama az veya çok diyetini uygulayıp spor da yaparsan muhakkak farkedilir, yüzünden yada baldırlarından sende hissediceksin bunu zaten

kızlar bugün diyetisyenimde kontrolüm vardı, 15 günde 1 kilo 300 gram vermişim. Yaptığım diyet nereye gidiyo bilmem. Geçen ay en azından 15 günde 2 kilo filan veriyodum, şimdi azalmalar başladı. Doktor listemde değişiklikler yaptı, sporu da hergün yapıcam. haftada 4 gün leslie, 3 gün ise yürüyüş. kafaya koydum kızlar gidicek bu kilolar. eskisi gibi olmak istemiyorum. bu akşamdan itibaren 4-5 durak önce inip eve yürücem sonrada evde leslie yapıcam. siz de lütfen sporu aksatmayın, en kötü bnm gibi yürüyüş yapın, sporla desteklemeden gitmiyor kilolar bunu birkez daha anladım bugün...

vucutt biyerden snra alistigi icin kilo vermemiz duruyo bende bugun pilates yaptim okadar guzelki kilo vermesen bile slkilasiyosun ins kiss fit girerz:)

Teşekkür ederim tatlım 83 ile başladım inşallah gider hepsi :)

evvvettt bende varım kendıme gunluk de actım neler yaptın cnm paylasırmısın
hoşgeldin aramıza :)
hergün bir yeni arkadaş geliyor ve ben çok mutlu oluyorum :)
canım diyetim zor değil, en önemlisi aç kalmıyorum, hep dediğim gibi günde 2,5 lt su, 3 bardak yeşil çayım her daim var. onun dışında tatlı, beyaz ekmek, şekerli her türlü şey yasak. meyve, yoğurt, sebze ve salata ağırlıklı beslenme uyguluyorum. kendimi zorlamıyorum. ekmek her zmn tam buğday ekmeği. ve tabi en önemlisi spor. onu da kendime göre yapıyorum. çok yorgun olunca plates yapıyorum ama kendimi iyi hissettiğim günler yürüyüş ve evde spor yapıyorum :)
sen neler uyguluyosun :)

benım bugun 3. gunum çömezim daha bende aynen senın takdıgındenım. dun azıcık evde spor yaptım kendımı yormadan belım tutuk da ekmek pek sevmem aslında cok yemek yıyen bır ınsan degılım sımdılık sadece ogunlerımı ve mıktarlarını duzenledım anlıcagın bakalım

diyetin hayırlı olsun o zaman canım :)
inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 27 yaşındayım biri 4 biri 1,5 yaşında iki tane oğlum var. ikinci oğlumdan sonra kiloları veremedim.diyetimin 5. günündeyim çok iyi gidiyor ve kurbana kadar bırakmayacağım.83,5 kiloyla başladım şuan 81,5. ne kadarı yağ bilmiyorum ama çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…