- Konu Sahibi Kumral_Ela
ben mi çok iradesizim anlamadım bu aksam da yaptım nafile yine 25 dk dayanabildim suan her yerim ağrıyor kendime başka spor mu bulsam acaba :/ çok moralim bozuldu yaa
canım hiç moralini bozma neden iradesiz olasın. olabilir alışkın değilsen zorlanabilirsin. o zaman sende ilk zamanlar 25 dk olarak yap zamanla 40 dk ya çıkarırsın hiç yapmamaktan iyidir. zaten zamanla alışıcaksın o zaman 5 er 10 ar dk artırırsın :) :) kilolar gidene kadar durmak yok. sende sakın moralini bozma, unutma moralini yüksek tutman gerek ki daha sağlıklı kilo verebilesin, psikoloji çok önemli :) :) istersen netten başka egzersiz videoları bul daha kısa zamanlı onlarla başla :) sen kaç kiloydun bu arada ve kendi kendine mi diyet yapıyorsun yoksa diyetisyenden destek alıyor musun cnm :)
benim de yarın kontrolüm var. en son 83,60 kiloydum. bakalım hiç verebilmiş miyim. bu ay hem yoğun işler hemde sınav hazırlığı sebebiyle pek yürüyüş vs yapamadım çok verebildiğimi sanmıyorum ama 1 kilo versem o da iyidir :) sana yarın haber veririm, sende beni hbrsiz bırakma, görüşürüz caınm :)