• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti 94, Geldi 75 :) Kurbana Kadar Neden 65 Olmasın :) Hadi Bana Katılın Kızlar :D

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 27 yaşındayım biri 4 biri 1,5 yaşında iki tane oğlum var. ikinci oğlumdan sonra kiloları veremedim.diyetimin 5. günündeyim çok iyi gidiyor ve kurbana kadar bırakmayacağım.83,5 kiloyla başladım şuan 81,5. ne kadarı yağ bilmiyorum ama çok mutluyum
merhaba canım hoşgeldin :)
çok iyi gidiyorsun sakın bırakma :) tebrik ederim seni inş gidecek kilolarımız :) neler yapıyorsun nasıl besleniyosun.

her hafta kilomuzu yazalım kızlar
böylelikle daha sağlıklı takip etmiş oluruz kendimizi ve kaçırdığımız zamanlar bir sonraki hafta telafi ederiz :)
ben şu an itibariyle 73,7 kiloyum. bu hafta sadece annem çok güzel bi yemek yapmıştı akşam onu yiyerek kaçamak yaptım :( ama önümüzdeki hafta yapmicam. :) bayrama çok az kaldı, çok heycanlıyım :) :)

dunku kacamagin acisini bugun cikardim sporda canimizi cikardilar:) Ben suan itibariyle78 kg ciktim toplamda 12 kg verdim 2.5 ayda nasil szce

dunku kacamagin acisini bugun cikardim sporda canimizi cikardilar:) Ben suan itibariyle78 kg ciktim toplamda 12 kg verdim 2.5 ayda nasil szce
gayet güzel canım ya tebrik ederim seni, devamını dilerim :D
bir ben salona yazılamadım gitti, napim kafama göre biyer bulamıyorum :( ama eylülde yazılcam kafama koydum valla :) şimdilik evde idare ediyorum :) sen sadece fitness mi yapıyorsun yoksa aerobik, plates vs de yapıyor musun :)

cnm Ben b fire gidiyorum gayette memnunum bizim seanslarimiz var aerodans fit popo fit Karin oryantal gibi Ben ekstra pilates ve zumbada yapiyorum

merhaba canım hoşgeldin :)
çok iyi gidiyorsun sakın bırakma :) tebrik ederim seni inş gidecek kilolarımız :) neler yapıyorsun nasıl besleniyosun.
hoşbuldum :KK54: çok kararlıyım asla bırakmayacağım
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 yarım paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
5 gündür bu şekilde besleniyorum 20 gün sonra değişecek menüm sadece motiveye ihtiyacım oluyor bazen onuda sizlerden sağlayacağım inşallah

hoşbuldum :KK54: çok kararlıyım asla bırakmayacağım
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 yarım paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
5 gündür bu şekilde besleniyorum 20 gün sonra değişecek menüm sadece motiveye ihtiyacım oluyor bazen onuda sizlerden sağlayacağım inşallah
tabi canım hep destek tam destek :)
nasıl gidiyor diyetin :)

bugün çıkışta yarım saat yürüyüş yapıcam sonra eve gidince de leslie yapıcam :) birde akşam uyumadan dambıl yapıcam. ellişer kez iki koluma da. kilo verdikçe kollarımın altı sallanıyo :( onlara bir çare bulmam gerek bu sebeple her akşam dambıl sıkılaşmak için :)

canım en son cumartesi tartıldım kilom 73,7 kg idi. Haftada bir tartılıyorum çünkü günden güne değişebiliyo birgün az birgün fazla çıkabiliyo o zmn moralim bozluyo :KK43: karar aldık haftada bir tartılıp kilolarımızı yazıcaz. :) sen neler yaptın ne durumdasın :)
Bende yarın tartilcam diyete devam haftada 1 güzel canim:)

Back
X