Gitti 94, Geldi 75 :) Kurbana Kadar Neden 65 Olmasın :) Hadi Bana Katılın Kızlar :D

ayyyy aynı ben bende 90 dan 75 e düştüm ama motive olamıyorum . benimde hedefim 65 bende senin gibi 26 ytaşındayım ve masabaşı çalılşıyorum.

aynen canıum ilk kilolar kolay gidiyo ama anladığım kadarıyla azimli birisin. anlatır mısın diyet listende neler var ve kilo vermende yardımcı olan şey nedir.

aynen canıum ilk kilolar kolay gidiyo ama anladığım kadarıyla azimli birisin. anlatır mısın diyet listende neler var ve kilo vermende yardımcı olan şey nedir.

canım merhaba hoşgeldin :)
hayatımdan abur cuburu, beyaz ekmeği ve şekeri tamamiyle çıkardım. onun dışında hergün 2,5-3 lt su içiyorum. ayrıca günde 3 kez yeşil çay içiyorum. aslında hergün spor yapmam gerek ama işten güçten çok yorgun hissediyorum kendimi bu aralar akşamları 4-5 durak önce inip eve yürüyorum o da en az 40 dk filan. normalde leslie ve plates yapıyorum. diyetim meyve ve yoğurt ağırlıklı, sabah kalkınca mutlaka bir bardak ılık su ve kahvaltıda müsli yiyorum. ekmek de tam buğday ekmeği tüketiyorum.artık midem ekmeği almıyor ama yemeyince doktorum kızıyor bu şekilde canım. sen neler yapıyorsun nasıl verdin kilolarını :)

canım ben tam bir diyet yaptım diyemem ama günde 3-4 lt su içitim ve akşam 7 den sonra hiçbişey yemedim böyle verdim ama şu an yapamıyorum yine başladım gereksiz şeyler yemeye. düzenim yok. tatlıya aşırı düşkünüm.ve destege ihtiyacım var

bu kadar kilo vermişken lütfen diyetini bırakma cnm. çoğu gitmiş azı kalmış bnce. motive et kendini, destek olalım birbirimize, bana katıl sende. tatlıyı en azından haftada birgüne düşür. yürüyüş yap vs. ama pes etme :)

tamam anlaştık o zaman bugün yediğim gereksiz şeylere ceza akşam iş çıkışı yani yürüyüşe gideyim yarın da başlayayım tekrar. bu arada menülerini paylşaşırsan sevinirim. bende seninkilerden kopya çekip yeme alışkanlığımı düzenlerim en azından

tamam listemi yazayım bünyeye göre değişiyor ama belki uygularsan yararı olabilir

sabah kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı 08:30 4 yemek kaşığı müsli + 1 bardak süt+ 1 porsiyon meyve+ 2 adet ceviz

ara öğün 10:30 bir porsiyon meyve + 1 su bardağı ayran

öğle yemeği 12:30-13:00 1 kase çobra veya 3 yemek kaşığı bulgur
7-8 yemek kaşığı baklagil yemeği veya 3-4 köfte büyüklüğünde tavuk
2 dilim tam buğday ekmek
ara öğün 15:30 1 porsiyon meyve

ara öğün 18:30 2 yemek kaşığı yoğurt+1 tatlı kaşığı keten tohumu

akşam yemeği 20:30 bol yeşil salata+ 2 dilim ekmek+2 yemek kaşığı yoğurt

21:00 3 yaprak çiğ ıspanağı rondodan geçir üzerine yarım limon sık ve iç ( yağ yakıyor )

başarılar :)

ço0k sagoll canım. ben ara öğün yapmıyorum hem yapamıyorum hem yapmıyorum. iş yeri kalabalık sevmiyorum birilerinin yanında bişey yemek. birde ben ara öğün yapınca k,lo vermekte zorlanıyorum o yüzden yapmıyorum. diğer öğle akşam yemeklerinide kendime göre ayarlarım çok sagol yaaaa

sende sağol umarım başarılı olursun arada bana da bilgi ver olur mu takipte olalım cnm görüşmek üzere

mrb cnm hoşgeldin aramıza :)
kilo vermek için neler yapıyorsun nasıl beslenıyorsun bunlara yazarsan birbirimize fikir verebiliriz :) hbrlerini bekliyorum :)
mrb canım sabah 10 tane fındık çok az da kuru üzüm 1 tane seftali ile başladım güne öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kavun zeytin ve beyaz peynir 3-4 gibi de yeşil mercimek çorbası 6 gibime 1 tane seftali 6 dan sonrada yemicem hiç doymadım ama kendimi aç hissediyorum canım sen ne kadar sürede verdin 20 kiloyu:)

Son düzenleme:
canım diyet listemi dün yazdım ben az ama sık yiyorum :)
birde gördüğüm kadarıyla bu diyeti kendin yapıyosun, sabah kahvaltında domates salatalık peynir yumurta olsa, ara öğünlerde meyve yesen daha iyi olur canım böylelikle daha az acıkırsın. kavunda çok şeker var mesela bana doktorum yasakladı. onun yerine daha çok tok tutan nektari, armut vs daha iyi oluyor. aksam öğününde yani 6 gibi bol yeşil salata, yeşil mercimek çorbası ve ayran daha doyurucu olur, şeftaliyi 3 gibi yesen daha iyi. :) tabi bunlar bnm fikrim sanki daha sağlıklı zayıflarsın gibi geliyor böyle uygularsan :) ben nisan ayının 10 unda başladım diyete 3,5 ay olmuş. :) bir bu kadar daha zamanım var hatta belki daha fazla unutmadan günde 2,5 lt su ve günde 3 bardak yeşil çay unutmuyoruz. Eğer yürüyüş yapıyorsan yürüyüşten yarım saat önce yeşil çay içersen yağ yakımına daha yardımcı olur cnm :) ayy çok konuştum böle işte sen kaç kilosun, fazla kilolu değilsen çok da yüklenme tabi kendine :)

Kızlar Günaydın bugün 1 hafta oldu başlayalı 83 ten 80.9 e inmişim sizce az kilomu verdim??
mrb canım günaydın :)
hayır aksine gayet iyi kilo vermişsin fazla bile bnce. çünkü bir ayda verilmesi gereken kilo 4-5 arası değişiyor eğer sağlıklı kilo vermek istersen :) sen 1 haftada 2 kg verdiysen ayda 8 eder ki bu çok çok iyi. nasıl besleniyorsun, en önemli nokta bu. diyetimizi sağlıklı yapalım ki verdiklerimizi geri almayalım :)

gunaydın bayanlar bende sabah 2 dılim ekmek yedım bırde çıkolata yedım:) bugün pilates günüm ınş gıdıcek
günaydın hoşgeldin :)
bnde bol yürüyüş yapıyorum ama sırf bacaklar inceliyor. kilo verdikten snra bacaklarda gözle görülür bir incelme oldu ama göbek duruyor sinir oluyorum sanırım bol mekik çekmem gerek, başka önerisi olan var mı :)

yarım mekik çekebilirsin çok faydası oluyo 3 set 15 le basla masa pozısyonunda mekik cekebilirsn ben sana bugün spor hocasına sorayım ozaman daha faydalı bilgi verırım cnm

Teşekkür ederim canım kesinlikle geri almayalım benim diyetim de şeker ekmek ve akşam 6 dan sonra yememek ve bol su içmek önemli dünde koşu bandında 45dak koştum 94 kalori yakmışım

Tavsiyelerine dikkate alaçam teşekkür ederim desteğin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…