merhaba canım öncelikle seni verdiğin kilolar için tebrik ederim. seninle yaşıtız ve bu yaşıma kadar iki defa 30ar kg verdim. biri lisede diğeri de geçen seneydi. ama maalesef verdiğim kgnun 25ini geri aldım. şu anki kgm 120 90ları görmüşken tekrar bu kgya dönmek beni ne kadar üzdü tahmin edersin (inş. senin de başına gelmez
). boyum 1.76 tabi ki 120 durmuyorum ama görünüşümden bu aralar nefret etmeye başladım. peki kgmu neden koruyup geri aldım; kpssye hazırlanan bir öğretmen adayıydım o süreçte yavaş yavaş bir 10 kgsunu geri aldım ama ne zaman atanıp da Afyon Emirdağ'a gittim işte o zaman 15 kgyu çok kısa sürede geri aldım. küçücük bir ilçe ve yapacaklarım sınırlı ben de resmen yedim içtim yattım diyebilirim. yaz tatiline İstanbul'a gittiğimde veririm iki ayda dedim ama maalesef buraya gelince de başladığım diyetler hep yarım kaldı. Emirdağ'a dönmeme iki hafta kaldı ve ben bgn inş. bitirmeyeceğim bir diyete başlamaya karar verdim. 30 kgyu geçen sene karatay ve leslie ile vermiştim :) 5 mile kadar yapıyordum. yazdıklarında gördüğüm iki haftada 2-3 kgyu vermeyi pek beğenmediğini gördüm ama inan en sağlıklısı bu bnm gibi 3 ayda 30 kgyu verince bıraktığın gibi kglar tekrardan yapışıyor canım ondan sakın moralini bozma derim ben. konunu takip edicem sen yolu yarılamışssın ama benim şu an vrmem gereken 45-50 kg var. beni de bu yolda biraz motive eder misin ? :)