bugün sadece çorba ve börek ve açma yani ... aslında çok az... uyuyakalmışsın ama akşam 7:30 a kadar da yürümüşsün yediğin açma zaten yakılmış oldu bile :) yediğin börek yanına kar kaldı afiyet olsunEvet bugün ki utanılası yemek düzenimi yazayım:
Sabah 1 tane açma ( işe geç kaldım evde kahvaltımı yapamadım)
Öğlen , 1 kase mercimek çorbası ( iş yerinde kuru pilav vardı, bu sıcakta ölme riskinden yiyemedim)
Akşam, 26cm tavanın dörtte biri kadar makarna böreği ( bugün pazarım vardı anca 19:30 da geldim eve) N nscckts dediğin gibi iki bardak su içtim sofraya oturmadan, etkili oldu normal şartlarda o tavanın tamamını rahatlıkla yerdim
Sağlıksız bir gün oldu, sabah uyuyakalmak işleri karıştırdı yarına Allah kerim bir programlama yapacağım, en büyük sorunum bu işte eve gelipte yemek olmayınca o saatte ki en kısa alternatife yöneliyorum
Bende onu ilk kilo verme sürecinde yaptım hatta kocaman cam kavanoza kurulayıp dogruyordum bikac gün içinde hemen yiyeceğimiz kadar çıkarıp soslayip tüketiyordum. Kesinlikle cok pratik oluyor yoksa çok usengecli şey salata yapmak benim içinbugün sadece çorba ve börek ve açma yani ... aslında çok az... uyuyakalmışsın ama akşam 7:30 a kadar da yürümüşsün yediğin açma zaten yakılmış oldu bile :) yediğin börek yanına kar kaldı afiyet olsun
yıkanmış sebzeler hazır olursa dolapta salata için, eve gelir gelmez sadece doğrayıp yemek kalır .salata ve ayran ile başladın mı ekmeği azaltmış olursunbu bile yeter hiç kendini kasma, ne yesem diye düşünme bile ,hergün salata kesin olsun derim sofrada ve yemek ye ,sadece ekmeği pilavı azaltsan yeter şimdilik
bunu çok seviyorum insanı enerjik hissettiriyor
Haftalık program yapsan canım atıyorum pazartesi çarşamba cuma sebze kalan günler protein iste bi gün karbonhidrat olacak şekilde. Ve haftasonu sadece karıştırıp pişirecek kadar hazırlayıp dolaba atsan veya konserve usulü sıcakken kavanozlasanEvet bugün ki utanılası yemek düzenimi yazayım:
Sabah 1 tane açma ( işe geç kaldım evde kahvaltımı yapamadım)
Öğlen , 1 kase mercimek çorbası ( iş yerinde kuru pilav vardı, bu sıcakta ölme riskinden yiyemedim)
Akşam, 26cm tavanın dörtte biri kadar makarna böreği ( bugün pazarım vardı anca 19:30 da geldim eve) N nscckts dediğin gibi iki bardak su içtim sofraya oturmadan, etkili oldu normal şartlarda o tavanın tamamını rahatlıkla yerdim
Sağlıksız bir gün oldu, sabah uyuyakalmak işleri karıştırdı yarına Allah kerim bir programlama yapacağım, en büyük sorunum bu işte eve gelipte yemek olmayınca o saatte ki en kısa alternatife yöneliyorum
Aslında beni yürümek kurtarıyor, işe yürüyerek gidip geliyorum, 3 yokuş ve 86 basamak merdivenbugün sadece çorba ve börek ve açma yani ... aslında çok az... uyuyakalmışsın ama akşam 7:30 a kadar da yürümüşsün yediğin açma zaten yakılmış oldu bile :) yediğin börek yanına kar kaldı afiyet olsun
yıkanmış sebzeler hazır olursa dolapta salata için, eve gelir gelmez sadece doğrayıp yemek kalır .salata ve ayran ile başladın mı ekmeği azaltmış olursunbu bile yeter hiç kendini kasma, ne yesem diye düşünme bile ,hergün salata kesin olsun derim sofrada ve yemek ye ,sadece ekmeği pilavı azaltsan yeter şimdilik
bir yemek hazırlarken diğer günün yemeğini de hazırlıyorum benHaftalık program yapsan canım atıyorum pazartesi çarşamba cuma sebze kalan günler protein iste bi gün karbonhidrat olacak şekilde. Ve haftasonu sadece karıştırıp pişirecek kadar hazırlayıp dolaba atsan veya konserve usulü sıcakken kavanozlasan
Aynen koşup zıplamadan terletiyo ama sonrasında pambuk gibi oluyosun.bunu çok seviyorum insanı enerjik hissettiriyor
Kışın öyleyim zaten yazın tüm ayarım kaçıyor, sıcaktan nefret ediyorum yemek yapasım gelmiyor hiç, bi de sıkıldım galiba kışlık hazırlık falan çok yorgunum ama hala elimde barbunyalarHaftalık program yapsan canım atıyorum pazartesi çarşamba cuma sebze kalan günler protein iste bi gün karbonhidrat olacak şekilde. Ve haftasonu sadece karıştırıp pişirecek kadar hazırlayıp dolaba atsan veya konserve usulü sıcakken kavanozlasan
at kılı fırçasıyla düzenli masaj yapınca o görüntü çok çok azalıyorAynen koşup zıplamadan terletiyo ama sonrasında pambuk gibi oluyosun.
Ya benim sorunum gobek ve bacaklar kalın ve siktigimda yag görünümlü selülit var o da hep düzensiz beslenmeden inşallah pes etmez yaparsam düzelir
yazın hepimiz ayarsız oluyoruz benceKışın öyleyim zaten yazın tüm ayarım kaçıyor, sıcaktan nefret ediyorum yemek yapasım gelmiyor hiç, bi de sıkıldım galiba kışlık hazırlık falan çok yorgunum ama hala elimde barbunyalar
At kılı fırça nasıl kullanılıyor, fi tarihinde almıştım bir tane duruyor, onu da hayata geçireyim bariat kılı fırçasıyla düzenli masaj yapınca o görüntü çok çok azalıyor
yazın hepimiz ayarsız oluyoruz bencesıcakta insan ne yiyeceğini şaşırıyor ve eli abur cubura gidiyor enerji ihtiyacı hissediyor hep sıcaktan valla seni öyle iyi anlıyorum ki 15 dk mutfakta sıcakta ayakta duracak halin olmuyor ayaküstü sade ekmek yemeğe bile razı oluyorsun ,ocak fırında yanınca evin içi cehennemin yeryüzü şubesi gibi oluyor
Gömdün mü, tövbe tövbe, yedin miOhh afiyet olsunbenim karnım gurulduyor valla pideyi gomucem gelsin bende kesin çıkarıcam dediğimde pisikolojik olarak daha çok çekiliyorum uzak durmam gereken yemeklere ama nefsimi korelticek ya da telafisini yapabileceğim şekilde yersem mutlu oluyorum
Sol ust kosedeki fotoyu, tangalı sandim bi anbunu çok seviyorum insanı enerjik hissettiriyor
Evet yedim sen ne anladın gerçekten gömdüğümu müGömdün mü, tövbe tövbe, yedin mi
Ay ya hayır. Ben de gercekten kendimi ifade edememe sorunu varEvet yedim sen ne anladın gerçekten gömdüğümu mü
Başaracağız tabikii deeeMerhaba cok guzel bir konu olmus
Ben de su an 57 kiloyum ama kilom artik direncli hale gelmis biraz zor veriyorum. Olculerimi olcup tekrar yazacagim ancak olmak istedigim kilo 53 civari. Boy 160.
Cok yemek yiyen yemege duskun birisi degilim ancak inanilmaz bir atistirma istegim var ve hep tatli yiyorum. Boyle kotu bir aliskanligim var. Bilemiyorum bunu kirmadan nasil zayiflayabilirim. Simdi bolgesel hareketlerle spora baslayacagim ve diyet yapmaya devam edecegim insallah bsaracagizz
İnsallahhBaşaracağız tabikii deee