- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Ay abla abla herkese diyorlar canım ne var yaniHer daim pilicsiniz :) anneannem 63 yaşında 160 o da. Hala güzel güzel elbiseler giyiyor efil efil, küçücük ayakları var:) hiç demezsiniz 63 diye... Ben 30 um benden büyükler bana abla diyor otomatik olarak
40 çok da büyük değil bence hatta daha iyi 37 38ler hep tükeniyor. 36 ve 40 stokta kalıyor ve indiirmlerde stok da oluyor böyleceKesinlikle. Çok güzel giysiler var. Bide şey olayı var:) boy büyüdükçe ayak büyüyor. 40 giyiyorum
Geldiiimmmm
Oo, sizin is kolaymisBende 55 e düştügum kilonun keyfini sürmeden hamile kaldım ikiz oldu bi de18 kg aldım. 18 aylık oldular 61 e düştüm hicbir şey yapmadan ama benim de hedefim hiç görmediğim 53-54 de nasıl olacağımi deneyimlemek 7 kg 3 ayda versem sıkılasarak tabi yeter
Gel yanıma kardeş gelOo, sizin is kolaymisbenim 20 kg daha vermem gerek.
Hemmmen geldimGel yanıma kardeş gel
bunu yazmanız çok iyi oldu aslında aç kalınca kilo verilmiyor tartıda eksi görülürse de o kas kaybı oluyor , hatta aç kalıp tartıda + görenlerde var büyük çoğunlukta, çünkü vücut çok akıllı ve atalardan hafıza genine sahip, kıtlık var sanıp yağları depoluyor stres hormonu çalışıyor buda daha çok yağ birikintisi demek.Bu hafta ilk ama ilk, aç kalmama ragmen kilo veremedim, iki sebep birlesmesi bu bence
1) ilk hamileligimde oldugum ve bana ikinci hamileligime kadar yerlesen kilodayım. Vucut, sen bi dur bakalim diyor, bundan sonrasi daha cok Zorlucak seni diyor
2) son 1-2 gündür, sıcakta en hafif tempo (kimildamadan hallice) spor yapmama ragmen hava sicakligindan kaynakli cok fazla terledim, terleyince giden mineraller yerine ne koydun boza?? Açtın ama olmadi, niye? Onceki haftalar sadece açtın ama simdi aç+ter.
Ben bu isi hallederimbugun de gecsin,cuma bomba gibi giriyorum. Gi-re-lim
Selam, bu tarifi, gunlugumun ilk sayfasina koyabilirim dimi? Hafizam cok kotu, unutuyorum. İzinsiz almak istemedim ve yagli kagida ikiser yemek kasigi doksek, o sekilde de piser dimi?sabah yediğimi yazayım tarifiyle beraber sağlıklı mücver yaptım
2 kabak,1 büyük havuç,1 orta boy patates,yarım demet maydanoz,1 kase lor peynir,3 yumurta , 1 tutam karbonat ,2 yemek kaşığı kadar yoğurt ve baharatlar çırptım...
ister yanmaz yapışmaz tavada mini boylarda, ister tost makinasında yağlı kağıt yardımıyla ,isterseniz fırında hatta küçük tek kullanımlık cupcake kağıtları varya onunla pişirip yiyebilirsiniz. buzdolabında 3 günde kalıyor birşey olmuyor çocukların beslenmesine de konulabilir ahsen sarımsaklı yoğurda batırarak yemeyi çok seviyor mesela
ben fırında kek gibi pişirdim yedim yanına da ayran içtim soğuk soğuktuzlu kek gibi oluyor
akşamda patlıcan kebabı var yanında ayran olur ben dürüm işini marula sarıp yiyorumkoca yapraklı marullarla ekmekten çok daha lezzetli oluyor bence, ekmek yemeğin tadını bastırıyor ekmeği bırakınca anladım tıpkı şekerin çayın tadını öldürmesi gibi birşey ,ekmeksiz yiyin gayri
izine hiç gerek yok tabiiki alın tarifi :)Selam, bu tarifi, gunlugumun ilk sayfasina koyabilirim dimi? Hafizam cok kotu, unutuyorum. İzinsiz almak istemedim ve yagli kagida ikiser yemek kasigi doksek, o sekilde de piser dimi?
Yok, yag koyalim anlaminda degilizine hiç gerek yok tabiiki alın tarifi :)
yağlı kağıdın amacı yağ kullanmadan pişirmekekstra yağa gerek yok pişiyor
tabi tabi yağlı kağıtda olduğu için pişer hatta bir arkadaşım incecik fırın tepsisine komple kek gibi harcı dökmüş yağlı kağıt üstüne pişirmiş arasına labne sürmüş rulo pasta gibi sarmış dilimlemişti misafirlerine kahvaltıda veya 5 çayında servis yapıyor öyle ...Yok, yag koyalim anlaminda degilfirinda kalıp ya da ocakta tava demissiniZ ya, ben kalipsiz sadece kasik yardimiyla doksem de piser yani? (firinda tabi yagli kagitla)
tek bu bile başlı başına çok şey değiştiriyor atrecanBugünden itibaren ilk hedefim ekmek ve hamur işinden kurtulmak, sistemli düzenli diyetler yıldırıyor beni, bir de böyle deneyeceğim bakalım