Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Herkese merhaba
Ben bugun gittim kan tahlili verdim
Çünkü ben diyet yapıp kilo alan bir bünyeye sahıbım
Bakalım nerede bozukluk var
İşin uzmanından destek alacak gibiyim inşallah
40 olmadan fit olmalıyım inşallah

Bende onu ilk kilo verme sürecinde yaptım hatta kocaman cam kavanoza kurulayıp dogruyordum bikac gün içinde hemen yiyeceğimiz kadar çıkarıp soslayip tüketiyordum. Kesinlikle cok pratik oluyor yoksa çok usengecli şey salata yapmak benim için 😆
Maşallah sana nazar değmesin ya :nazar: İdolsün valla 3 çocukla hem kendine zaman ayırmak çalışmak süper. Hepiniz öylesiniz alsında Nisa da öyle eskiden alışmışız evli çocuklu 35i geçince insanların yaşlı moduna geçmesine ama siz süpersiniz :nazar::KK200:

Seda altının aldım hem at kilini hem selülit kremini hatta geçen iki kutu ikincisi 1 tl den gene aldım düzenli yapmıyorum. Nasıl olduğunu anladın dimi boyle sıkınca buzuk buzuk duruyor ya çok gıcık
Sıkıncaysa süper bence sıkmadan yok yani :KK70: Trambolin esfo geliyor bir de. Tabii sen kahve junkiesi bir boğa olduğun için o da yapıyordur biraz. Bir de boğalar biraz acımasız olabiliyor kendine karşı i. Kankitom da taş gibi kendini beğenir de ama bazen kendine acımasız olabiliyor.

At kılı fırça nasıl kullanılıyor, fi tarihinde almıştım bir tane duruyor, onu da hayata geçireyim bari
duştan sonra aşağıdan yukarı doğru yani her zaman kalbe doğru kuru şekilde bastırmadan fırçalıyorsun kan dolaşımını hızlandırıyor 10 dk yapsan yeter sağa 5 dk sola 5 dk ayırıyorum zaten istesende fazla yapamıyorsun karıncalanıyor ayağının canı sıkılır gibi oluyor :KK70: kan dolaşımı hızlandığı için, o yüzden sabahları öneriliyor.
sonrasında da masaj yaparak krem sürüyorum ondan sonra lastik gibi oluyor bacaklar :KK70: bunu düzenli yapınca selülit görüntüsü olmuyor ve pürüzsüz oluyor

Seda altının aldım hem at kilini hem selülit kremini hatta geçen iki kutu ikincisi 1 tl den gene aldım düzenli yapmıyorum. Nasıl olduğunu anladın dimi boyle sıkınca buzuk buzuk duruyor ya çok gıcık
o bebeklerde bile var canım bizdeki östorojenden dolayı zaten var hatta kadınlarda olmaması hormon eksikliğini gösterir aslında olması kötü birşey değil sadece estetik görüntü açısından ve kan dolaşımını engelleyecek kadar fazla olmaması önemli ,sıkınca oluyorsa çok değil demek ki o kadarını hiç sıkıntı etme derim

duştan sonra aşağıdan yukarı doğru yani her zaman kalbe doğru kuru şekilde bastırmadan fırçalıyorsun kan dolaşımını hızlandırıyor 10 dk yapsan yeter sağa 5 dk sola 5 dk ayırıyorum zaten istesende fazla yapamıyorsun karıncalanıyor ayağının canı sıkılır gibi oluyor :KK70: kan dolaşımı hızlandığı için, o yüzden sabahları öneriliyor.
sonrasında da masaj yaparak krem sürüyorum ondan sonra lastik gibi oluyor bacaklar :KK70: bunu düzenli yapınca selülit görüntüsü olmuyor ve pürüzsüz oluyor

Allah razı olsun can, kullanayım bari fırça boşa gitmesin, bacaklarımdan çektiğimi hiç birşeyden çekmedim dünyada :))))
Acaba bunu iç kol kısımlarına da yapabilir miyim ?

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar olsuunn:KK200:
Bu sabah kendime verdiğim sözü tuttum, kalkar kalkmaz dev bir bardak su içtim, 1 yumurta, beyaz peynir,2 zeytin,3 ceviz ve bir salatalık ve 1 dilim ekmekten oluşan kahvaltımı yaptım, çayımın şekerini teke düşürdüm, şu ana kadar da 1 litreye yakın su içtim. İşe giderken üç yokuşumu çıktım, merdiveni 110 basamağa tamamladım (76 basamağı çıkıp geri döndüm tekrar çıktım yarıdan, millet deli sanmasın diye aradaki kedileri sevdim :))) ) hepimiz için güzel bir gün olsun inş

Günaydın kizlaarr sabah duşunu aldım. At kili fırçası üstü selülit kremi sürdüm ve 10 sporuna gidicem. Ac karnına belki çıkmadan türk kahvesi naneli çikolata yerim 🐝

Kızkardeşim gece diyet listemi göndermiş sag olsun eksikleri tamamlayıp pazartesi hakkıyla başlarım indslldj. Eve gelince zeytinyağlı taze fasulye yapicam yanina bulgur pilavı. Öncesinde kahvaltı tabi. Alıntılara gün içinde okuyup cevap vericem ❤

Allah razı olsun can, kullanayım bari fırça boşa gitmesin, bacaklarımdan çektiğimi hiç birşeyden çekmedim dünyada :))))
Acaba bunu iç kol kısımlarına da yapabilir miyim ?
allah senden de razı olsun :KK200: tabii yapabilirsin kollarıma, karnıma da yapıyorum hatta eşim sırtıma da yapıyor masaj gibi oluyor hemde parlak parlak oluyor ölü derilerden de kurtarıyor

Bugun kimse yoktu hoca yeni gelen reformer aletlerinden biriyle çalıstirdi.ben bi aletle bu kadar çok hareket edilecegini bilmiyordum. Resmen bacaklarım karnım yandı yandı. Aslında ben mat pilateste boynumu ve bel boşluğumu açık bırakarak çok zorluyorum bi türlü aşamadım paldır küldür yapmayı. Reformer daha kontrollü oldu belki 2.ay reformer seansı alırım.

Onun dışında geldim 11 de hemen mutfağa fasulye pilav, akşama et köftesi, salata yaptım bebekleri büyük kızımı yıkadık. Çamaşır yıka mutfağı 235743. Kez topla derken 13.30 da çıktım gayet enerjik. Bebekler uyuyunca uyudum şimdi acıcı cıktı kalkamıyorum yorgunluktan 😂

Kahvaltı yapmadım bugün bisiler atıştırdım direk öğlen yemeği yedim 7 lasik pilav ve salata ile daha tokum.

Sizler napıyorsunuz ey cemaat-i fittimin🤩

Sıkıncaysa süper bence sıkmadan yok yani :KK70: Trambolin esfo geliyor bir de. Tabii sen kahve junkiesi bir boğa olduğun için o da yapıyordur biraz. Bir de boğalar biraz acımasız olabiliyor kendine karşı i. Kankitom da taş gibi kendini beğenir de ama bazen kendine acımasız olabiliyor.
Yok sıkmayınca da var 😂 ama sjktigim kadar çok değil evet 'ya en çok kendimi eleştirip kızarım kulp bulurum. Kendimi sevdiğim kadar dövüyorum da🤪

Herkese merhaba
Ben bugun gittim kan tahlili verdim
Çünkü ben diyet yapıp kilo alan bir bünyeye sahıbım
Bakalım nerede bozukluk var
İşin uzmanından destek alacak gibiyim inşallah
40 olmadan fit olmalıyım inşallah
Her zaman zarif düşünceli fit ve güzelsin sen.ama tsbi cok iyi yapmışsın sorunun nerden geldiği belli olur ❤

Bugun kimse yoktu hoca yeni gelen reformer aletlerinden biriyle çalıstirdi.ben bi aletle bu kadar çok hareket edilecegini bilmiyordum. Resmen bacaklarım karnım yandı yandı. Aslında ben mat pilateste boynumu ve bel boşluğumu açık bırakarak çok zorluyorum bi türlü aşamadım paldır küldür yapmayı. Reformer daha kontrollü oldu belki 2.ay reformer seansı alırım.

Onun dışında geldim 11 de hemen mutfağa fasulye pilav, akşama et köftesi, salata yaptım bebekleri büyük kızımı yıkadık. Çamaşır yıka mutfağı 235743. Kez topla derken 13.30 da çıktım gayet enerjik. Bebekler uyuyunca uyudum şimdi acıcı cıktı kalkamıyorum yorgunluktan 😂

Kahvaltı yapmadım bugün bisiler atıştırdım direk öğlen yemeği yedim 7 lasik pilav ve salata ile daha tokum.

Sizler napıyorsunuz ey cemaat-i fittimin🤩
Zehirli oku atmış hocasu :KK70: Reformer aşktır. Çok özledim :KK43:

Bugün ne yaptınız yazmadiniz

mehrunnisa mehrunnisa
Kalimeeero Kalimeeero
boza boza ( bugün daha bir şeyi gommedim şükür arkadaşım) masumca goturdum🤭🤭😆
Dun tatli vs yemedim. Su anda kahvaltiyla duruyorum. Ev isleriyle ilgilenicem o esnada da hareket olur hem. Ancak nedende asiri bir bel agrim var dunden beri. Cok fazla hareket de edemiyorum yoksa disariya yuruyuse cikacaktim🫤

Zehirli oku atmış hocasu :KK70: Reformer aşktır. Çok özledim :KK43:
Ya bayıldım winst bi de bakicimiz bi ay önce fitigini patlatmış sol bacağına vurmuş bu sene yapamicam dedi hoca da sen hep belini cpk açıyorsun boynunu çok zorluyorsun bi yıla kadar fitik çıkarsa şaşırma dedi korktum ay bi de reformerda daha çok yandım kontrollü olunca alltaki mekanizma dafa çok set yapabildim falan yani aşkım olablir benim da insanlar neler düşünüp yapmış hay maşallah

Dun tatli vs yemedim. Su anda kahvaltiyla duruyorum. Ev isleriyle ilgilenicem o esnada da hareket olur hem. Ancak nedende asiri bir bel agrim var dunden beri. Cok fazla hareket de edemiyorum yoksa disariya yuruyuse cikacaktim🫤
Bazen soğuk vuruyor bazen ters hareket yapmış evde paldır küldür is yapınca da oluyor.aynen ev işini yavaş yavaş bol hareket ederek evin içini turlayarak yapabilirsin. Çocuk varsa zaten onlarin dökuntusunu toplamak belli başlı aktivite ben ikizlerde hicbir şey yapmadan 70 den 62 ye bi yıl içinde düştüm ama aşırı yiyip abur cubur tüketip ve sadece evdeydim ( bi yıl izin aldım )

X