- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Ben fıtıklıyım ya genç yaşımdaYa bayıldım winst bi de bakicimiz bi ay önce fitigini patlatmış sol bacağına vurmuş bu sene yapamicam dedi hoca da sen hep belini cpk açıyorsun boynunu çok zorluyorsun bi yıla kadar fitik çıkarsa şaşırma dedi korktum ay bi de reformerda daha çok yandım kontrollü olunca alltaki mekanizma dafa çok set yapabildim falan yani aşkım olablir benim da insanlar neler düşünüp yapmış hay maşallah
Kendisinin unide yan branşı aerobik ve jimnastikmis bayağı düzgün aslında posturu ama maalesef tipik turkish erkek balkonu var çok sırıtmıyor ama belli de oluyor . En fit ben olucam ben ben bihterr kıskansın beniFit çift diyorsun nice
2 tane olunca öyle oldu demek kiBazen soğuk vuruyor bazen ters hareket yapmış evde paldır küldür is yapınca da oluyor.aynen ev işini yavaş yavaş bol hareket ederek evin içini turlayarak yapabilirsin. Çocuk varsa zaten onlarin dökuntusunu toplamak belli başlı aktivite ben ikizlerde hicbir şey yapmadan 70 den 62 ye bi yıl içinde düştüm ama aşırı yiyip abur cubur tüketip ve sadece evdeydim ( bi yıl izin aldım )
Erkeklerin her konuda şanslı köfte olmaları. Ne köfte mi ay canım köfte çektiKendisinin unide yan branşı aerobik ve jimnastikmis bayağı düzgün aslında posturu ama maalesef tipik turkish erkek balkonu var çok sırıtmıyor ama belli de oluyor . En fit ben olucam ben ben bihterr kıskansın benibizde karı koca abur cubur alışkanlığı çok tu diyeyim artık ona da az yedircem.benden çok yiyor benden az kilo alıyor adam
İkizlerin cok zor oldugunu soyluyorlar gercekten. Bu da test edilip onaylanmis hali heraldeBazen soğuk vuruyor bazen ters hareket yapmış evde paldır küldür is yapınca da oluyor.aynen ev işini yavaş yavaş bol hareket ederek evin içini turlayarak yapabilirsin. Çocuk varsa zaten onlarin dökuntusunu toplamak belli başlı aktivite ben ikizlerde hicbir şey yapmadan 70 den 62 ye bi yıl içinde düştüm ama aşırı yiyip abur cubur tüketip ve sadece evdeydim ( bi yıl izin aldım )
Yanliş bozayı etiketlemiiiiişBugün ne yaptınız yazmadiniz
mehrunnisa
@Kalimeeero
@boza ( bugün daha bir şeyi gommedim şükür arkadaşım) masumca goturdum
Teşekkürler kuzum aslında is başa düşünce ilahi bi herkül zeyna gücü yükleniyor bundan 6 yıl önce şimdinin simülasyonunu gorseydim yok ben almiyim alanlara mâni olmiyim derdim o kadar düskundum bireysel konfor alanıma rahatlığıma ama işte ihmal etsem kendimi mutsuz olurum o yüzden önceliklerim önce evlat sonra kendim oluyor ❤Maşallah sana nazar değmesin yaİdolsün valla 3 çocukla hem kendine zaman ayırmak çalışmak süper. Hepiniz öylesiniz alsında Nisa da öyle eskiden alışmışız evli çocuklu 35i geçince insanların yaşlı moduna geçmesine ama siz süpersiniz
Kıyamam sana ne zaman ve hangi emarelerle başladıBen fıtıklıyım ya genç yaşımdabel and boyun. Skolyoz and kifoz. Yandım dostlar
Ohh afiyet olsun canım. Ben de en son 2 buçukta yemiştim. Aksam migros a değişim için gitmrk lazım oldu. Ikizleri kv ye bıraktım dönüşte nasıl çiğ kofte istedi canım hazırları sevmiyorum ama urfalı bi yer var ordan aldırdım kv de iki küçük parça lavasa sardım yedim.pisman değilimben bugün aşırı sıcaktan hep ayran ve salata yedim cidden yemek yenmiyor
sabah haşlanmış yumurtayı ve lor peyniri salataya kattım yedim
akşamda ton balıklı salata yaptım yedim
1 litreye yakında ayran içmişimdir
Zor gerçekten bebekken yalnızdik esimle o işe giderken ben evdeydim izinli bakıcı da yoktu hep kucak hep koşturma yemek ev işi vs . Şimdi 18 aylık oldu sürpriz yumurtalarim ama büyük abla da daha 4 yaşında ☺ şubatta çalışmaya başladım tekrar tempoya alışıyor bugün 7.10 dan beri durmadım bi saat uyku dışında.İkizlerin cok zor oldugunu soyluyorlar gercekten. Bu da test edilip onaylanmis hali heraldeallah kolayliklar versin. Benim cocugum yok daha yeni evli sayilirim. Ama cok fazla hareket halindeyim isler bir turlu bitmiyor. Ona ragmen gun icinde yarim saat falan yuruyus yapmaya calisiyorum ins kendiliginden yaglardan gider benim de
ahsen cevizli köfte yapmamı istiyor pazar günü yaparım , çiğ köftenin malzemelerinde et yerine haşlanmış patates ve çekilmiş toz ceviz ekleniyor bilmeyen arkadaşlar içinOhh afiyet olsun canım. Ben de en son 2 buçukta yemiştim. Aksam migros a değişim için gitmrk lazım oldu. Ikizleri kv ye bıraktım dönüşte nasıl çiğ kofte istedi canım hazırları sevmiyorum ama urfalı bi yer var ordan aldırdım kv de iki küçük parça lavasa sardım yedim.pisman değilimbir urfalı lahmacun cig köfte ve kebabi iki eli kanda olsa yer
Senin afet i devran olduğunu düşünüyorum. Oyle deme hepimizin farklı sağlık sorunlari var, Allah bugunumuzden etmesin. Ve evet erkeklerin sadece yikadiklari yüzlerinin bizden daha pürüzsüz dikkat etmedikleri beslenmelerine göre vücutlarının nispeten daha düzgün oluşu killarini doğal bitki örtüsü gibi muhafaza edebilmeleri her ayın belli döngülerinde kanla mücadele etmemeleri her zaman hallederiz yeahhh modunda olmaları bence haksuzlikkkErkeklerin her konuda şanslı köfte olmaları. Ne köfte mi ay canım köfte çektiPostür önemli ya benim nefes sorunu çene sıkma çene geriliği skolyoz bruksizm içe basma fıtıklar kifoz.Hepsi paket zaten. Vücut çok garip gerçekten. İnsanları in 50 küsur yaşında benden iyi ya Abur cubur bağımlılık yapıyor ya. Nisa ve eşi birlikte fit olmuşlar bak Siz de öyle yapın. Fitliği geçtim sağlık çok önemli ya ben çeken girl olarak. Some Turkish erkek problemleri
çok iyi gidiyorsun ilk günler genelde hep kaçamaklı olur halbuki ,süpersinİyi akşamlar dostlar
Yoğun bir hafta bitti, 7 de anca kaçabildim iş yerinden. Öğle yemeğinde bugün kahvaltı menüsü vardı, kızlar yanına kuymak yapmış ondan yedim 5 6 kaşık, bir salatalık yarım dilim de karpuz. Akşam eşimin mesaisi vardı yemek faslı yoktu o yüzden rahat geçti, 1 tane büyük boy kabağı soteledim ve yoğurtlayıp yedim pul biberle. Sıcaktan herhalde aç hissetmiyorum, su 3 litreyi geçti. Spora falan halim kalmadı duş aldım, iki fincan çay içtim. Hafif hissediyorum, ekmeksizlik pek zorlamadı bugün
geçen gün erhanla kadın erkek muhabbeti yapıyorduk, regl sıkıntıları ,kadınsal bazı rahatsızlıklar, toplumun kadından bekledikleri iş hayatında bile yaşadığımız zorluklar tacizler ,hamilelik doğum ve sonrası sıkıntılar menepoz evresi vs anlatıyordum.. basit ve yalın dille bak şunları bunları yaşıyoruz diye anlatırken yüreği daraldıSenin afet i devran olduğunu düşünüyorum. Oyle deme hepimizin farklı sağlık sorunlari var, Allah bugunumuzden etmesin. Ve evet erkeklerin sadece yikadiklari yüzlerinin bizden daha pürüzsüz dikkat etmedikleri beslenmelerine göre vücutlarının nispeten daha düzgün oluşu killarini doğal bitki örtüsü gibi muhafaza edebilmeleri her ayın belli döngülerinde kanla mücadele etmemeleri her zaman hallederiz yeahhh modunda olmaları bence haksuzlikkk
Bizim urfada çiğ norte etsiz olmaz ama annem patatesli ekşili köfte yapar aynı seninki gibi haşlanmış patates normal çiğ kofte malzemeleri mar ekşili vs bizim orda kofte cok çeşitli var ve ben çok seviyorum ya evet beni de şişiriyor bulgur genelde herkesi şişirir ama cok 'da güzel ic bastırıyor yaahsen cevizli köfte yapmamı istiyor pazar günü yaparım , çiğ köftenin malzemelerinde et yerine haşlanmış patates ve çekilmiş toz ceviz ekleniyor bilmeyen arkadaşlar içinnar ekşisi vs yanında bol salata ayran çok seviyor bizimkiler
ondan belki 1-2 sıkım yerim bu sıcakta civciv gibi şişerim ben yersemgluten hassasiyetim var bildiğin boğum boğum oluyorum
Onlarında zamanı gelecekgeçen gün erhanla kadın erkek muhabbeti yapıyorduk, regl sıkıntıları ,kadınsal bazı rahatsızlıklar, toplumun kadından bekledikleri iş hayatında bile yaşadığımız zorluklar tacizler ,hamilelik doğum ve sonrası sıkıntılarmenepoz evresi vs anlatıyordum.. basit ve yalın dille bak şunları bunları yaşıyoruz diye anlatırken yüreği daraldı
iyiki kadın değilim allahım iyiki dedi
Ya harikasın gerçekten Bak istikrarlı değilim katılımıyım dedin ama en istikrarlı da sen ciktin maşallah devamı gelsin inşallah ❤İyi akşamlar dostlar
Yoğun bir hafta bitti, 7 de anca kaçabildim iş yerinden. Öğle yemeğinde bugün kahvaltı menüsü vardı, kızlar yanına kuymak yapmış ondan yedim 5 6 kaşık, bir salatalık yarım dilim de karpuz. Akşam eşimin mesaisi vardı yemek faslı yoktu o yüzden rahat geçti, 1 tane büyük boy kabağı soteledim ve yoğurtlayıp yedim pul biberle. Sıcaktan herhalde aç hissetmiyorum, su 3 litreyi geçti. Spora falan halim kalmadı duş aldım, iki fincan çay içtim. Hafif hissediyorum, ekmeksizlik pek zorlamadı bugün