Can olsunDiceksiniz ki bu sıcakta mı? ama evetcanım anormal derecede kurufasulye istiyor Sabah standart kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta, 1 tabak lor peynirli salata, 7 zeytin, 1 bardak kefir 5 badem... akşama kurufasulye var
Günaydın ❤ ooo sağlıklı yaşam tam gaz devam ediyorHerkese merhabalar
Bu saate kadar yarım litre su ve iki fincan biberiye çayı içtim.
Şimdi kahve içip spor yapacağım
Öğlen 13.30 gibi sağlam birşeyler yiyeceğim. Karbonhidrat siz (elimden geldiğince ) . Sonra 2 ara öğün ve kapanış inşallah
Canım kesinlikle. İnşallah artık amaç zayıflamak değil. Sağlıklı yaşam inşallahGünaydın ❤ ooo sağlıklı yaşam tam gaz devam ediyoryazamadim bende memlekete geldim. Supersin canım..
E çok iyi gitmiş mi gitmişUtancımla diyetime devam ediyorum, daha 1 kg verebildim
Tartılmayalım canım ya o zaman gitmiyorUtancımla diyetime devam ediyorum, daha 1 kg verebildim
Sporu halim oldukça yapıyorum, akşam ya da sabah ne zaman iyi hissedersem 20 dk yapıyorum, hava biraz serinlese yürüyüşe çıkacağım ama gitgide ısınıyor mübarekE çok iyi gitmiş mi gitmişspora başladın mı? Benim de hala ayni aslında reglin verdiği şişkinlik de var sanırım
Tartılmayalım canım ya o zaman gitmiyor
Ben ya hiç yemeyeceğim. Ya hayvan gibi yiyeceğim. Az sık ye bende tutmuyor .Yiyorum olmuyor, yemiyorum olmuyor, spor yapıyorum olmuyor. 7 Eylül de hastane randevum var vitaminlere baktıracağım, B ve D düştüğünde de kilo verilmiyor.
Sağlık ocağında açlık şekeri ve h1a1c baktırıyorum 2 ayda bir, açlık kan şekerim 75, h1a1c 5.9 anormal bir durum yok dedi doktor hatta insülin direncinde yok dedi, bu kadar kiloya olmuştur artık diye düşünüyordum ama normal dedi. Tiroidim normal, ferritinim normal sanırım gerçekten iştahlıyım yaa sorun bubu durumu menapoza bağlayamıyorum artık
Az ye sık ye insülinin canına okuyor zaten çok yemekten kat kat sağlıksız maalesef, allah sonumuzu hayretsin, rabbim irade ver diye dua ediyorum artıkBen ya hiç yemeyeceğim. Ya hayvan gibi yiyeceğim. Az sık ye bende tutmuyor .
AminnnAz ye sık ye insülinin canına okuyor zaten çok yemekten kat kat sağlıksız maalesef, allah sonumuzu hayretsin, rabbim irade ver diye dua ediyorum artık
Acele etme canım çok normal, 1 kilo vermişsin vücudundan 2 paket margarin çıktı az mı... Sağlıklı kilo veriyorsun çok iyi gidiyorsunYiyorum olmuyor, yemiyorum olmuyor, spor yapıyorum olmuyor. 7 Eylül de hastane randevum var vitaminlere baktıracağım, B ve D düştüğünde de kilo verilmiyor.
Sağlık ocağında açlık şekeri ve h1a1c baktırıyorum 2 ayda bir, açlık kan şekerim 75, h1a1c 5.9 anormal bir durum yok dedi doktor hatta insülin direncinde yok dedi, bu kadar kiloya olmuştur artık diye düşünüyordum ama normal dedi. Tiroidim normal, ferritinim normal sanırım gerçekten iştahlıyım yaa sorun bubu durumu menapoza bağlayamıyorum artık