gitsem mi kalsam mi çok kötüyüm. .

Hala arkadaşımda kalıyorum . Arkadaşım barış filan diyor . Hepsini geçtim
Gece ettiği küfürü nasıl unuturum bilmiyorum.

Annene babana hakaret eden adamdan hayır gelmez canım.
Eşin seni, her ihtiyacını karşılaması gereken köle/cariyesi olarak görüyor anlaşılan, eşi olarak değil.

Yine pohpohlanmış, pipisi yere göre sığdırılamamış erkek çocuk yetiştirilişi vakası...
Çocuğun da yokmuş, düşünmene gerek yok. Def et hayatından da o "kurban ol" dediği anası çeksin.

Saygısız herif.

Can'ım kompleksli herifin teki, her şeyin var bırak onu ne hali varsa görsün, cok gençsin ayrıca cocugun da yok ki olsa da bir sey ifade etmez bence bu durumda. Kendi yoluna bak çekilmez böylesi

Ne açıdan kaldıramiyor peki sizce
Himm..Annen öğretmenmis mesela yani onun anacigindan eğitimli.Ama nedir kız anası ezik olmalı bu salaklara göre. Çalışıyorsun zaten ve bakimlisin. Kiyafetine falan özen gosteriyorsun. Olmazzzzz sen ondan her açıdan aşağı olacaksın. Muhtemelen çok değer verilerek büyüdün. Oyle sey olmazzzz. Kadının değer görmesi ne demek? E çocuk yok yanii istediğin zaman çekip gidebilirsin. O salaga robot lazım. İşini her açıdan görecek ama ses cikartmayacak. Bir zahmet defolsun gitsin.

Az önce diğer konularina baktım. Sana sosyete diyorlarmis. Oradan bile belli aslinda. Sen onlara göre çok farklı kalıyorsun. Iyi anlamda yani. Eşinde onu kaldiramiyor işte. Baksana ezilecek bir tarafın yok. Kendi annesinin kardeşinin agzinda küfür. Nasil ezecek seni sacmaliyor iste. Egosunu senin ustunde tatmin edemiyor. Sorun bu.

Bence en zor adımı atmışsın, şimdi pişmanlık yoksa sonrada olmaz bence, yani iyi yapmışsın. Ben birkeresinde gitmiştim annemin yanına otobüsten iner inmez keşke yapmasaydım demiştim. Sende böyle bir duygu oluşmadıysa demekki gerçekten soğumuşsun, demekki mutlu olman için ayrılman gerekiyor. Zaten o da pek mantıklı birine benzemiyor ve kalman için birşey yapmıyor anlaşılan. Boşan gitsin

Evet içimde hiç oluşmadi o duygu..
Aynen galiba bu defa o da bitsin istiyor veya nasıl olsa geri döner diye düşünüyor .
Ama bu defa farklı olacak..

Cok fazla sorumluluk ustlenmissin en basinda .rahata alismis adam. Saygisiz olma raddesine nasil gelmiş ona anlam veremedim hangi noktada musade ettin veya alttan aldiysan kendinden cok emin gibi avucumda keklik görüyor seni belli ki..saygisizligina göz yummamaliydin kardeşim Allah tan hayırlısı hakkında. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…