onun sana yaptığı inceliği maalesef sen yapamamışsın.babasının hastalığında yanında olmamışsın,üstelik trip yapmışsın.yazık çok yazık
21 günde minicik bile yumuşama belirtisi göstermeyen adamın ayağına mı gidiyorsunuz? hadi diyelim sizi affetti ve barıştınız, bundan sonra her hatanızda o kendini kasacak, siz de peşinde koşturacaksınız.. bence kendinize bu kötülüğü yapmayın, bırakın arkadaşça da görüşmeyin..
Son durumu haberini hemen ver bize, ne zaman gidicektün canım unuttum ben
Valla herkes git demiş, çabala demiş de konu sahibi zaten 3 haftadır yani 21 gündür evet koca 21 gündür çabalıyo.
Oldu olacak ayaklarına kapansın hata yaptı diye sanırsın konu sahibi aldatmış.
Seven adam ya da kafasında duyguları aynı olan adam bu kadar süreye çoktan yumuşamış barışmıştı. Seven insan dayanamaz çünkü. Barışsanız bile garip yani bu kadar basit olaya 3 hafta üstüne hattımı değiştircem bilmem ne demeler resmen düş yakamdan demiş.
Beence son kez msj at.
Hataliyim ozur dilerim, kabul edip etmemek sana kalmis.
Seni sevmostim hala da seviyorum, yine de sen bilirsin,
Allah yolunu acik etsin diye mesaj at.
O senin onu birakmicgini bilior ve bunun ozguveniwar bence.
Seni kaybettigini anlamasi gerek,
Usteleme bence. Erkek sewiyorsa oyle yada boyle geri doner.
Sen sen ol, erkegin ustune dusme. Ustune dusunce uzaklasiorlar.
Ahh ahh biz erkeklero en basta surundurmuyoruz, snra asiri ozguvenlerinden bizim basimizi agritiyorrlar.
Uzulme dicem ama sen yinede uzuleceksn.
Yinede cook uzulme
Mutlu kal.
Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..
-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..
Anlattigina göre güçlü bi iliskiniz var bi sinirle bitirmeyin yazik olur derim yüzyüze konusma imkaniniz varsa hic durmayin kendinizi güzelce ifade edin sonra olmaz derse bitirmis diyip yolunuzs bakarsiniz hakkinizda hayırlısı olsun
Git bence keşke dememek için eğer yine olmazsa gerçekten bitti dersin yoluna bakarsın ....
Mesafe olayi bak o cok zor.
Allah yardim etsin ne diyim.
Dün rüyamda onu gördüm o kadar güzeldi ki .. Heryerin ağaçlarla olduğu bi yer. Beyaz bi yalı var arkamda, bana eliyle işaret ediyr Özge bak diyor, arkamı dönüp yalıya bi bakıyorum her yerini yeşil güzel sarmaşıklar kaplıyor :) aslında bütününde güzel bi rüya ama erkek arkadaşımı balkonda gördüm ve balkon görmek ayrılık demekmiş
Ruyalara bukadar takılma bence benim gördüğüm rüyalar çıksaydı ooo başımıza ne felaketler gelirdi
Gitmesende son kez ara gerçekten bittimi de sonkez soruyorum de
Bana ders vermeye burnunu surtturmeye calisiyo gibi geldi bide aramissinya kendini naza çekmiş iyice
Ozgecim bir inat ugruna biticek gibi duruyor iliskiniz sevgisinden eminsen gidebilirsin aslinda bilmiyorumki barisin istiyorum ondan boyle diyorum iste gitmemeye karar vermissin insaallah hakkinda ne hayirliysa o olsun canim
O senin her şartta yanında olmuş,sen bencillik etmişsin.
Hatanın farkına varman güzel birşey. Ama babası hastayken benimle ilgilenmiyorsun demek de çocukça bir davranış.
Bu yüzden cevap vermemiştir.
Böyle bir fırsat gelmişken git kesinlikle yanına.
Nişanınız olacakmış,niyetiniz ciddi,Allah tamamını erdirir inşallah.
Kafasında bitirse mesajınıza da cevap vermezdi diye düşünüyorum.
Hattımı değiştirmek zorunda bırakma demesi de aklına gelmiştir yaptığınız,hazmedememiştir hala.
Gönlünü almak için iyi bir fırsat.
Red cevabı alsanız bile "ben elimden geleni yaptım,sen istemedin" dersiniz,yeri geldiği zaman.
Çok doğru bir karar verdin gitmemekle... adam düzeltmek istese tüm yolları kapamazdı.. hattını kapamakla tehdit etmiş, bir de sen kendini küçültüp ayağına gidecektin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?