Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

21 günde minicik bile yumuşama belirtisi göstermeyen adamın ayağına mı gidiyorsunuz? hadi diyelim sizi affetti ve barıştınız, bundan sonra her hatanızda o kendini kasacak, siz de peşinde koşturacaksınız.. bence kendinize bu kötülüğü yapmayın, bırakın arkadaşça da görüşmeyin..

onun sana yaptığı inceliği maalesef sen yapamamışsın.babasının hastalığında yanında olmamışsın,üstelik trip yapmışsın.yazık çok yazık

Kesinlikle Belki de oda bunu düşünmemi istediği için sık sık annemi soruyordu vs ..

Bir anım bir anıma uymuyor Bi yanım git diypr diğer yanım saçmalama yeter bu kadar çabaladığın gururunu daha fazla ayaklar altına alma diyor gitmeyeceğim bu kesin kararım. Ben hatamı anladım elimden gelenide yaptım hala yumuşamadıysa da yapacak hiç birşey yok demektir ..

Son durumu haberini hemen ver bize, ne zaman gidicektün canım unuttum ben

Valla gidersem Cumartesi gideceğim Balım ama dün arkadaşının eşi ile konuşmuşlar Beni böyle bi durumda bırakan birinin evlendikten sonra bırakmayacağı ne malum demiş .. Hayatımda bu saatten sonra kimseyi istemiyorum demiş. Bu konuşmadan sonra hala gitmek ne derece akıllı bi davranış olur ki kuzum (( bütün cesaretimi kırıyor benim

Beence son kez msj at.
Hataliyim ozur dilerim, kabul edip etmemek sana kalmis.
Seni sevmostim hala da seviyorum, yine de sen bilirsin,
Allah yolunu acik etsin diye mesaj at.
O senin onu birakmicgini bilior ve bunun ozguveniwar bence.
Seni kaybettigini anlamasi gerek,
Usteleme bence. Erkek sewiyorsa oyle yada boyle geri doner.
Sen sen ol, erkegin ustune dusme. Ustune dusunce uzaklasiorlar.
Ahh ahh biz erkeklero en basta surundurmuyoruz, snra asiri ozguvenlerinden bizim basimizi agritiyorrlar.
Uzulme dicem ama sen yinede uzuleceksn.
Yinede cook uzulme
Mutlu kal.

Evet canım biraz fazlaca abarttı. Sanki ona yalan söyledim aldattım vs vs .. Beni sevmediğine de inanmıyorum. Daha sevgili olmadan önce bana inadından bahsetmişti aşkımdan ölsemde eğer inadım tutmuşsa tutmuştur bu huyumdan nefret ediyorum ama engel olamıyorum demişti. Şimdi o cümlesi kulağımda yankılanıyor herşeyi zamana bıraktım

Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Canım. 2 haftadır tek satır yazmadım . Biraz daha bekleyeceğim. Ayrıca kararımı belirledim gitmeyeceğim yanına. Eğer seviyorsa inadı geçince arar yazar zaten .. Ah bu mesafeler çok kötü ..

Anlattigina göre güçlü bi iliskiniz var bi sinirle bitirmeyin yazik olur derim yüzyüze konusma imkaniniz varsa hic durmayin kendinizi güzelce ifade edin sonra olmaz derse bitirmis diyip yolunuzs bakarsiniz hakkinizda hayırlısı olsun

Git bence keşke dememek için eğer yine olmazsa gerçekten bitti dersin yoluna bakarsın ....

Canım, ama her defasında yüzüme deyîm yerindeyse tüm kapıları kapattı. Olmaz, bi karar aldın ve ben buna saygı duyuyorum lütfen sende aldığın kararın arkasında durur musun vs vs son söylediği sözde kalbimi çok kırdı . Birbirimize ayrıldığımız zaman bile asla yitirmediğimiz saygımızı yitirmekten korkuyorum .. İlişkimiz bitse bile o benim hep en kıymetlim olarak kalacak belki De sonsuza dek hayatıma giren en mükemmel insan oydu diye hatırlayacağım . Ama Istemiyor beni işte daha fazla üzerine gidip onunda bana duyduğu saygıyı bitiremem

Git bence keşke dememek için eğer yine olmazsa gerçekten bitti dersin yoluna bakarsın ....

Dün rüyamda onu gördüm o kadar güzeldi ki .. Heryerin ağaçlarla olduğu bi yer. Beyaz bi yalı var arkamda, bana eliyle işaret ediyr Özge bak diyor, arkamı dönüp yalıya bi bakıyorum her yerini yeşil güzel sarmaşıklar kaplıyor :) aslında bütününde güzel bi rüya ama erkek arkadaşımı balkonda gördüm ve balkon görmek ayrılık demekmiş

O senin her şartta yanında olmuş,sen bencillik etmişsin.
Hatanın farkına varman güzel birşey. Ama babası hastayken benimle ilgilenmiyorsun demek de çocukça bir davranış.
Bu yüzden cevap vermemiştir.
Böyle bir fırsat gelmişken git kesinlikle yanına.
Nişanınız olacakmış,niyetiniz ciddi,Allah tamamını erdirir inşallah.
Kafasında bitirse mesajınıza da cevap vermezdi diye düşünüyorum.
Hattımı değiştirmek zorunda bırakma demesi de aklına gelmiştir yaptığınız,hazmedememiştir hala.
Gönlünü almak için iyi bir fırsat.
Red cevabı alsanız bile "ben elimden geleni yaptım,sen istemedin" dersiniz,yeri geldiği zaman.

Ozgecim bir inat ugruna biticek gibi duruyor iliskiniz sevgisinden eminsen gidebilirsin aslinda bilmiyorumki barisin istiyorum ondan boyle diyorum iste gitmemeye karar vermissin insaallah hakkinda ne hayirliysa o olsun canim

Ruyalara bukadar takılma bence benim gördüğüm rüyalar çıksaydı ooo başımıza ne felaketler gelirdi
Gitmesende son kez ara gerçekten bittimi de sonkez soruyorum de
Bana ders vermeye burnunu surtturmeye calisiyo gibi geldi bide aramissinya kendini naza çekmiş iyice

Kuzum 1 aydır aynen şöyle bi politika izliyor; arıyorum açmıyor sonra mesaj yazıyor öyle uzun uzun konuşuyoruz . Yani 1 aydır sesimi duymaya cesareti yok. Ben ona nice sordum bitti mi son mu diye hep evet diyor. Bitti ise niye gün içerisinde olan şeylerden konuluyor ediyor bilmiyorum çok garip gerçekten. Ama gitmeyeceğim yanına kesin kararım bu

Ozgecim bir inat ugruna biticek gibi duruyor iliskiniz sevgisinden eminsen gidebilirsin aslinda bilmiyorumki barisin istiyorum ondan boyle diyorum iste gitmemeye karar vermissin insaallah hakkinda ne hayirliysa o olsun canim

Canım benim çok sağol :* hep fırsat buldukça bana destek olmaya çalışıyorsun iyi ki varsın. Ama ben elimden geleni yaptım bi inat uğruna o bitiriyor bu güzel ilişkiyi. Şimdi Bursa'da ve bizim farklı bi şehirde vakit geçirdiğimiz tek yer Bursadır, inşallah beraber el ele yürüdüğümüz sokaklardan geçince etkilenir insafa gelir :) gâvur inadı var ya

Evet haklısınız, ama o net tavrı kesin kararları ve emin duruşu aklıma geldiği zaman bütün cesaretim kırılıyor. Zamana mı bıraksam diyorum hiç bilmiyorum. Korkuyorum .. Zamana bıraktığımda kızgınlığı ile birlikte sevgisi de ya biterse diye ..

Çok doğru bir karar verdin gitmemekle... adam düzeltmek istese tüm yolları kapamazdı.. hattını kapamakla tehdit etmiş, bir de sen kendini küçültüp ayağına gidecektin...

Çok doğru bir karar verdin gitmemekle... adam düzeltmek istese tüm yolları kapamazdı.. hattını kapamakla tehdit etmiş, bir de sen kendini küçültüp ayağına gidecektin...

Bencede .. Süründürmeninde bi adabı var :) Ona giden bütün yolları kapattı. Bundan sonra barışmak için yapacağım en ufak hamle yüzsüzlük olur. Istemiyorsa daha fazla zorlayamam. Dönerse ondan bana gelecek her yokçl açık. Kocaman bi aşkla bekliyor olacağım, dönmezse de kendi bilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…