• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..

-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..

Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..

-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..

Kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki bu insan seni bitirmiş. 10 saat mesafe olan bir ilişki zaten çok zor yürür. Belki mantığı öyle olması gerektiğini söyledi ona. 3 haftadır tüm çabalarına rağmen kalbi yumuşamadıysa ve telefonunu değiştirmekten bahsediyorsa, Bursa’ya gitmen çok komik olur. Ben olsam gitmezdim. Sen neden bu kadar ısrar ediyorsun bu ilişki için bu kadar uzaklığa rağmen?

hazırlıksız bi anında karşısına çıkman ters tepebilir ama şu da var seni karşısında görünce özlediğini anlayıp yumuşayadabilir :44: tabi içinde hala sevgi kaldıysa. ben olsam giderdim yüz yüze konuşmak her zaman daha etkilidir. en azından içinde pişmanlık kalmaz ben elimden geleni yaptım dersin. tabii ki yine de karar senin. bol şans canım :34:

arkadaşına o söylettirmiş olabilir mi acaba benim aklıma bu geldi direkt :26:

Neden ayrıldın yazmamışsın ama demek ki bu ona ağır gelmiş ve istemiyor. Yazdıkları da kırılmış bir insan gibi değil de artık vazgeçmiş gibi. Ayrıca arkadaşının öyle birşey söylemiş olmasu tuhaf. 3 haftadır seni affetmeyen biri için 2 saatlik yol gideceksin ya orda da terslerse niye geldin istemiyorum derse bu daha kötü olur senin için. Önce git gönlünü al diyen arkadaşıyla konuş başka birşey demiş mi hala çaba mı bekliyormuş senden bunu öğren öyle hareket et.

Kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki bu insan seni bitirmiş. 10 saat mesafe olan bir ilişki zaten çok zor yürür. Belki mantığı öyle olması gerektiğini söyledi ona. 3 haftadır tüm çabalarına rağmen kalbi yumuşamadıysa ve telefonunu değiştirmekten bahsediyorsa, Bursa’ya gitmen çok komik olur. Ben olsam gitmezdim. Sen neden bu kadar ısrar ediyorsun bu ilişki için bu kadar uzaklığa rağmen?

-Bunca zaman ilişkimizi tek bir tartışma dahi olmadan evliliğe kadar getirebildiysek eğer 10 saatlik mesafenin ilişkimiz için çokta önemli olmadığını anlamışız demektir ..Ayrıca ilişkimizi bitiren o değil benim ve kalbini kırdığımı biliyorum ve bu yüzden ısrar ediyorum ;)

Merhaba Canımlar,

Ayrılmak için bahane arıyormuş, vicdanından yapamamış. Siz bırakınca da huzura ermiş belli. Üç haftadır ısrar ediyorsunuz, hiç bir yakınlaşma yok, aksine uzatırsan bu konuyu bana ulaşabileceğin köprüleri de yakarım diyor, siz ise gururumu bir kez daha çiğnetmek riskine rağmen, bir de ayağına mı gitsem diyorsunuz? :44:

.

ben olsam gitmezdim yine de :19::19::19::19::19:

bence kesinlikle gitmmeee giden senden gider bırak o bursaya geliyorsa 2 saatlik mesafe desin o gelsin seni isteyen adam gelir merak etme

hazırlıksız bi anında karşısına çıkman ters tepebilir ama şu da var seni karşısında görünce özlediğini anlayıp yumuşayadabilir :44: tabi içinde hala sevgi kaldıysa. ben olsam giderdim yüz yüze konuşmak her zaman daha etkilidir. en azından içinde pişmanlık kalmaz ben elimden geleni yaptım dersin. tabii ki yine de karar senin. bol şans canım :34:

Evet canım bende senin gibi düşünüyorum ayrıldığımızdan beri sadece mesajlaştık aradığımda açmıyordu çünkü sesimi duyduğu zaman yumuşayacağını oda biliyordu. Seninde dediğin gibi gitmesem ilerde hep aklıma gelir acaba o zaman gitseydim herşey daha farklı olurmuydu diye .. En azından şimdi gidersem; gittim elimden geleni yaptım fakat olmadı derim içim rahat etmiş olur .

-Bunca zaman ilişkimizi tek bir tartışma dahi olmadan evliliğe kadar getirebildiysek eğer 10 saatlik mesafenin ilişkimiz için çokta önemli olmadığını anlamışız demektir ..Ayrıca ilişkimizi bitiren o değil benim ve kalbini kırdığımı biliyorum ve bu yüzden ısrar ediyorum ;)

Peki kaç senedir birliktesiniz? Kaç seneniz ya da ne kadar zamanınız aynı mekanda geçti de sonra aranıza mesafe girdi?

ben gitmezdim.
ama aklıma gelen ilk şey, arkadaşınızı onun arattığı oldu.
neden böyle bir şey yapmıştır dersenizde,onun için bir fikrim yok.

altında binlerce sebep olabilir.

pardon... bu söylenmiş ve cevabını vermişsiniz;)

Son düzenleme:
ben gitmezdim.
ama aklıma gelen ilk şey, arkadaşınızı onun arattığı oldu.
neden böyle bir şey yapmıştır dersenizde,onun için bir fikrim yok.

altında binlerce sebep olabilir.

Bana da bu çok saçma geldi.
Arattıran insan kendi affetse daha kolay olmaz mı? Zaten konu sahibi havada uçacak modda.

sana ıkı saatlık bı mesafeye geliyor ve kucuk bı görüşme cabası dahı yok..
sen elınden gelenı yapmışsın..

reddedıldıgını yüzüne vurmasını ıstıyorsan buyur..
ama ben bu kadar kolay yakıp yıkan bırıyle olan ılıskıyı zaten uzun ömürlü görmem

Neden ayrıldın yazmamışsın ama demek ki bu ona ağır gelmiş ve istemiyor. Yazdıkları da kırılmış bir insan gibi değil de artık vazgeçmiş gibi. Ayrıca arkadaşının öyle birşey söylemiş olmasu tuhaf. 3 haftadır seni affetmeyen biri için 2 saatlik yol gideceksin ya orda da terslerse niye geldin istemiyorum derse bu daha kötü olur senin için. Önce git gönlünü al diyen arkadaşıyla konuş başka birşey demiş mi hala çaba mı bekliyormuş senden bunu öğren öyle hareket et.

İlişkimizin bitme sebebi Babası çok rahatsızdı o öyle bir durumdayken benimle ilgilenmiyorsun diyip ayrıldım canım .. suç tamami ile benim yani ..
İlişkimizde ki sorunları arkadaşları ile paylaşmayı sevmeyen bi tip. Hala kimse neden ayrıldığımızı bilmez mesela. Mayısta Nişan yapacaktık pat diye ayrıldık herkez şaşırdı zaten. Hem tek bi kavgamız dahi olmamıştır o kadar iyi anlaşırdık

Ben olsam giderdim. madem ki seviyorum ve kendimde de hata görüyorum.. kaybedecek bir şey yok sonradan acaba gitse miydim yüz yüze görüşünce tatlıya bağlardık diye düşünüp üzülürsün. Ama gidip de karşılık göremezsen sonra kendine kızma ayağına kadar gittim de ne oldu keşke gitmeseydim diye. Yalnız ufak bir tavsiye. Hakaret vb. ettiyse sana, asla alttan alma sonradan başa çıkamazsın. Dilerim senin için en hayırlısı olur:)

Bana da bu çok saçma geldi.
Arattıran insan kendi affetse daha kolay olmaz mı? Zaten konu sahibi havada uçacak modda.

bana da sanki erkeğin bu kadar üzerine düşülmesi hoşuna gitti ve iyice burnu sürtsün diye kendisini geri çekiyor gibi geldi.
o yüzden böyle bir ihtimal olabilir diye düşündüm.

ama sanırım iyi okumamışım.tekrar okudum ve numaramı değiştirmeye zorlama gibi bir cümlesi varmış.
bu ihtimali sıfırladım bende.

sana ıkı saatlık bı mesafeye geliyor ve kucuk bı görüşme cabası dahı yok..
sen elınden gelenı yapmışsın..

reddedıldıgını yüzüne vurmasını ıstıyorsan buyur..
ama ben bu kadar kolay yakıp yıkan bırıyle olan ılıskıyı zaten uzun ömürlü görmem

Bilmiyorum canım .. Suçlu benim diye çabaladım. Arkadaş gibi gayet güzel şakalaştık mesajlaştık falan fakat konu ilişkimize gelince hemen suratı düşüyor ..

İlişkimizin bitme sebebi Babası çok rahatsızdı o öyle bir durumdayken benimle ilgilenmiyorsun diyip ayrıldım canım .. suç tamami ile benim yani ..
İlişkimizde ki sorunları arkadaşları ile paylaşmayı sevmeyen bi tip. Hala kimse neden ayrıldığımızı bilmez mesela. Mayısta Nişan yapacaktık pat diye ayrıldık herkez şaşırdı zaten. Hem tek bi kavgamız dahi olmamıştır o kadar iyi anlaşırdık

iş değişti.yani ben onun yerinde olsam bende geri dönmezdim.
hatta ben ayrılırdım ki o bunu yapmamış.
böyle yapan birini de affetmezdim.
o durumda ilgilenecek taraf o değil,sizdiniz.
bence bu yüzden affedilmediniz ve sanırım affedilmeyeceksiniz.

gidip gitmeme konusuna gelirsekte sanki gitsenizde bişey değişmeyecek gibi geldi bana.

Back