Gitmiyorum

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.385
3.785
83
Önceki konumun ilk mesajı-

Arkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr
tım bak halılar böyle böyle hala nemli. Başladı konuşmaya yok ev kokuyor. Temizeseydin böyle kokmazdı. Halıları kaldırın evi temizleyin. Eşim anlatıyor, ben anlatıyorum hala evi temizleyin. Ya dedim yeter! Kendine gel! Temizlikle ne alakası var. Bu soğukta halılar kurusun diye cam pencere balkon hep açık. Ne anlatıyorsun sen, kelimelerine dikkat et deyip odama geçtim ama nasıl moralim bozuldu. Gitmiş eltimde de dedikodumu yapmış. Ev kokuyor diye. Cahil adam karın daha yeni ölmüş sen gelmiş benim hiçbir suçum olmayan konudan beni vurmaya çalışıyorsun. Halıcı sadece poşetinden çıkarın dedi öyle yaptık ama meğerse halışar ıslakmış, kurumadan getirmişler. İki küçük çocukla bal dök yala evimde, pis evi temizlemeleyen bu yüzden kokan damgası yedim.

eltimlerde de temizlik yapmıyor evi kokuyor demiş. Ya sabır! Siz olsaydınız ne yapardınız? Verdiği tepkileri bi görseniz. Boğuluyor, öksürüyor, temizlik yapın deyip duruyor. Ne anlatırsan anlat temizlik diyor.

- Bu da şimdiki konum -

Hanımlar bayramda bu insanların ayağına gitmemeye karar verdim. Küçük kayın (25) bana daha önce çok büyük terbiyesizlik yapmıştı ve öyle böyle bayramdan bayrama gidip geliyordum. Bunlar bundan cesaret buldular demek ki, yine gelir dediler. Kayınpeder kişisi eşimi arayıp, beni aramak istediğini torunlarını özlediğini söylemiş. Kesinlikle aramasın dedim, arayamadı.

Benim annem babam yok bari eşim tarafının büyükleriyle geçsin bayramları diye düşünürken, şimdi şeytan görsün yüzlerini diyorum. Sizi üzen, kıranların ayağına, eşinizin hatrı varr curt için bile gitmeyin arkadaşlar yüz bulup yine sapıtıyorlar.

Doğru yapıyorsun bence de. Gerek yok her şeyi alttan mı alacağız. Onlar alsın alttan

Neden böyle gereksiz şeyler yaşanmış hiç anlam veremedim…
İnsan eşini yeni kaybetmişken başkasının evinin kokusunu, temizliğini mi fark eder…
Açıklama yapıldığı halde neden ısrarla söylenmeler, kalkıp eltiye anlatmalar.
Yani gitme, görüşme demek istiyorum ama bir yandan da eşiniz annesini yeni kaybetmiş. Eşinizi tek bırakmasanız daha mı iyi bilmiyorum. Gerekirse muhatap olmazsınız gittiğinizde doğru düzgün. “Merhaba, güle güle” der geçersiniz. Sırf bayram zamanı eşiniz siz olmadan gitmesin diye söylüyorum bunu. Bilmiyorum, kafam karıştı. Ben kp, kayın değilde eşinizi düşündüm. Aile dinamiklerinizi siz biliyorsunuz. Size nasıl doğru geliyorsa öyle yapın tabi.

Neden böyle gereksiz şeyler yaşanmış hiç anlam veremedim…
İnsan eşini yeni kaybetmişken başkasının evinin kokusunu, temizliğini mi fark eder…
Açıklama yapıldığı halde neden ısrarla söylenmeler, kalkıp eltiye anlatmalar.
Yani gitme, görüşme demek istiyorum ama bir yandan da eşiniz annesini yeni kaybetmiş. Eşinizi tek bırakmasanız daha mı iyi bilmiyorum. Gerekirse muhatap olmazsınız gittiğinizde doğru düzgün. “Merhaba, güle güle” der geçersiniz. Sırf bayram zamanı eşiniz siz olmadan gitmesin diye söylüyorum bunu. Bilmiyorum, kafam karıştı. Ben kp, kayın değilde eşinizi düşündüm. Aile dinamiklerinizi siz biliyorsunuz. Size nasıl doğru geliyorsa öyle yapın tabi.
Kötü kalpliler. Huzurumuzu bozmaktan zevk alıyorlar. Rahmetli kayınvalidem de öyleydi. Malum parti gibiler. Bütün kötülükleri yapıp yine madur oluyorlar. İlk büyük rezalette özür dilediler gittim evlerine, daha büyük rezalet çıkardılar bir daha asla. Eşim kendisi gidecek.

Kötü kalpliler. Huzurumuzu bozmaktan zevk alıyorlar. Rahmetli kayınvalidem de öyleydi. Malum parti gibiler. Bütün kötülükleri yapıp yine madur oluyorlar. İlk büyük rezalette özür dilediler gittim evlerine, daha büyük rezalet çıkardılar bir daha asla. Eşim kendisi gidecek.
Ya kusura bakmayın örneğe bayıldım hahahhaha. Gitmeyin o zaman, huzurunuz bozulmasın daha fazla.

Örneğine bayildim ve direk ne demek istediğini anladim😁 üzgünüm yaşadıkların için ama seni bu kadar huzursuz eden hicbirseyi yapmak zorunda değilsin. Esin gitsin istiyorsa siz çocuklarla gitmeyin bu sefer. Belki biraz akıllanır nerde nasil konuşulması gerektigini ogrenirler

İlkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmışsın anlamazlıktan gelip dedikodunu yapıyorlarsa saf kötüdür bu insanlar. O yüzden görüşmek zorunda değilsin. Eşin istiyorsa tek gitsin senin gitme gibi bir zorunlulugun yok ki daha önce saygısızlıkta yapılmış sana.

Back
X