Gitmeli miyim?

sen bilirsin ama gitsen üzüleceksin belki ama gitmesende eşini dolduracaklar belkide daha çok üzüleceksin bence gitmelisin

gitme kabul etme
istemediğin sürece kimse seni götüremez
bence de bitir bu işi, seni istemeyen insan için savaş vermeye çalışma
kabul etmiyorum ve gelmiyorum de. beni bu şekilde tehdit edemezsin de.
dik dur

ben de gidecem sen de git canım boşver
benim durumum berbat annem geçen ay bir düğünde kaynanama bağırmış küfürler rezil etmiş

güya beni savunacak

ama ben yine de gideceğim telefonla da gönlünü aldım kaynanamın annem sinir hastası ilacını almamış ne dediğini bilmiyor falan dedim

eşinin kalbini annesinisever gibi yapıp överek alırsınn

canim benim buna benzer kac tane konu acmissin ve hepsini erinmeden tek tek okudum ve su kaniya vardimki,
evet esin ve ailesi seni istemiyor ve sevmiyor.eee neden o zaman bu azacefa yi cekiyorsun anlamiyorum.hic birimiz agac kovugundan cikmadik hepimizin bir ailesi var.sen ailenden yardim almiyormusun veya derdini sikintini paylasmiyormusun.ben alti sene beraber oturdum esimin ailesiyle ,bizimde cok kötü günlerimiz gecti ve aileme herzaman cok iyiyim derdim.simdi düsünüyorumda ne kadar aptalmisim,kizim sen hem onlara bakmak zorunda degilsinki,hem allaha sükür elleri ayaklari tutuyor,hem dinimizde de gelin bakmak zorunda degil,sadece allah rizasi icin bakabilirsin.bütün kis hem senin elinden hürmet hizmet istiyorlar hemde seni istemiyorlar.valla inceldigi yerden kopsun.

Pozitif ol: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.

2- Samimi olmaktan korkma: Ona karşı olan duygularını belli etmen, seni küçültmez, aksine yüceltir. Sürekli bakışmanıza rağmen, hala tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin

3- Kendine güven: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Arkadaşlarının fikirleriyle hareket etmeyi bırak ve kendine ne kadar güvendiğini ona göster.
4- Taklitçi olma: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol. Kimseyi taklit etme.

5- Görgü kurallarına uy: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun yakın arkadaşı olursun!

6- Aşırı makyajdan kaçın: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın. Bu da seni amacından uzaklaştırır. ne kadar güvendiğini ona göster

7- Arkadaşlarını iyi seç: Ne demişler: ? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim? Ortamın en fırlama kızlarıyla arkadaş olursan baştan kaybedebilirsin.

8- Kendini geliştir: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır. Bol bol kitap oku. Tiyatroya git ve hatta futbol yorumlarınla onu şaşırt

9- Cool ol: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar her zaman ilgi odağı olur. Eğer bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilir ve onu etkileyebilirsin

10- Kompleksli olma: Bazen kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir. Ayrık dişlerini, kepçe kulaklarını veya köfte dudaklarını kompleks yapma yerine, bunları sev ve seni sen yapan özellikler olarak kabullen.

11- Anlamlı bakmayı öğren: Tabii bu, onu gözlerinle taciz edeceğin anlamına gelmemeli. Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.

12- Her zaman bakımlı ol: Bunun anlamı sadece makyaj yapmak değil. Saçların, manikür ve pedikürün hep yerinde olsun. Çantandan acil durumlar için bir nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme

13- Giyim - kuşamına dikkat et: Onun dikkatini çekmek için illa pahalı ve trendy kıyafetlere ihtiyacın yok. Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.

14- Arkadaşlarıyla ilişkilerini iyi tut: Özellikle de kankasıyla! Zaten kankasını tavladın mı, onu elde etmişsin demektir

15- Doğal ol: Bütün bu taktikleri uygularken, doğal olmayı unutma. Bunu beceremeyeceksen de hiç deneme! Doğalmış gibi davranmak özellikle ilk buluşmada yapılabilecek en büyük hatalardan biri.
Eğer, seni doğal halinle beğenmeyeceğini düşünüyorsan fena halde yanılıyorsun. Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, hatta dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını itiraf ediyor.

biz de borca girdik adam çıldırdı
ben sürekli borcu konusunda rahatlatıyrum
Allah yardım eder diyorum
ben canımı sıkmıyorum ki diyor erkekliğe toz kondurmycak ya

sen onun dediklerine yaptıklarına değil düşündüklerine odaklan onu anlamaya çalış
aynen bizde artık konuşmuyorum ağlamıyorum yakalarsa
ufacık bişey uyduruyorum
inanmıyor
o zaman da diyor benim yüzümden
diyorum hayır sen benim herşeyimsin
seni mutlu ediyorum değil mi
evet diyor sarlıyorum
ya işte böyle şeyler
fazla diklenme dayak yedirme kendine

erkek dövmez kadın dövdürür kendini
erkek soğumaz kadın soğutur kendini
kendine güvenini hiç kırma

ör:
sen herşeye layıksın ben de
aa bak bana benim aşkım bu arabayı alır di mi parası olsa

terslese bile gülümse

çocuklaşş
niye aşkım flan diyon derse
aşkımsın çünkü de

unutmazsan olmaz kötülerii

bak dene 3 ay ama hiç ağır konuşma damarına basma
hep alttan al

sonra senin her işini yaptığında kendiliğinden öptüğünde hatta eskisinden iyi olduğunu gördüğünde
kölen olunca
bana hak vereceksinnn

derse ki sana nasıl kıydım sen ne kadar iyisin falan

bi daha yapmaycağına inanıyorum
sen benim herşeyimsin
asla sorma niye böle olduk
niye değiştin faln deme l
kafasını karıştırma
iki laf bir büyü edermiş
hep tatlı dill suçlama yok
benim kocam evine bağlı benim kocam kızına iyi bakıyor bizi besliyor
evimizin direği
benim kızım babasına çaylar yapacaakkk
öncelikle hiiiç üzülme
aynaya bak ve iyiyim iyiyim de
sonra her kapıyı açtığında 3 saat bile görmemiş olsan çok güzel hatta mümkünse bebeğinle karşıla
seni özledi babası
hoşgeldin benim aşkııımm
özledim seni
seni içime alasım geliyor doğum depresyonum mu geçti yoksa güzel havalardan mııı

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
yuvayı dişi kuş yapar
bunları atalar boşuna dimemişş

sabahları öperek uyandır
ve kilondan asla bahsetme
o açarsa
sabrediyorum 6 ay daha bu kızın emmesi bitsin emiyorsa tabi
memeden kesince vücut çok kilo kaybediyomuş de
eğer kilondan dolayı senle gzmek istemediğini düşünüyorsan
ben eşime dedim ki 1buçuk yıl sonra 10kilodan fazla vermiş olacam
herkes diyecek ki sen bekarken daha kiloluydu

e böyle oyala
tabi bol sıvı ve hareket
espri yapması güzel seni kırmadan dile getirmeye çalışıyor
böyle tatlı diilerin arasına sandviç yap de ki
bi daha de bak ben sana ne yapıyorum
yapınca görürsün
yapacağın şey üstüne oturmak
gülerek tabi oynaşarak
sırtında mı taşıyoprsun diyerek
sonra bol bol öpücüğe boğğ

kavga yok tartışma yok
ben böyle yendim yendikten sonra 5 kilo verdim daha da verecem inşallah

yoksa berbattık

ondan sonra sürekli boğazına bak onun
ne yersin canım
çay içer misin canım
hangi meyveden yersin canım
arada sandviç yap böyle seven kadın böyle seven erkek nerde bulunur
al ye canım ağzına soy doğra ver
ne iyi babasın seeenn

tartışacak gibi olmuşsa o hemen gülümsee
bu çok önemli gülümse ve çocukcu bir edaylaa
yanlış anladın aşkım bana kızma ama küserim bak ağlarım haa

sakın ağlama
güçlü dur dimdik dur
aynaya onun yanında bakınca güzel yerlerini göster bak ne güzel di mi de
kuyruk sokumunun üstü bile olsa
ne kadar şişko da olsan evde bebek uyurken çıplak gez canım böyle gezmeyi de
ben de şişkoyum ama azcık karnına çek
sen eskisi gibi misin?
yani davranış kilo olarak?

eski anıları anlat
annesini öv
annenden şunu öğrendim şöyle görgülü kadın şöyle akıllı kadın
zaten sen onun oğlusunn
tabi annesi sağsa
ölmüşse görmüşsen ne iyi kadındı de bir anı anlar
ölmüşse görmemişsen seni annen benim için doğurmuş keşke olsaydı da ellerinden öpseydim

sağsa kaynanaya telefonda onun yanında yağlar iltifatlar

biraz uğraşacan canım
ilk başta uğraştım bak şimdi kahvaltı yemek ne istersem hatta istemeden yapıyor

şikayetlerini sandviç yap söyle
tepkisi değişirse
eleştirmedim aşkım yaa
seni böyle olduğun gibi her halinle seviyorum de

iyi ki varsın de

benim annemi babam çocukluğumuz boyunca dövdü bıçakladı
ama annem değişti babam yumuşadı ve artık babam dayak yiyor yıllardır
değişir herşey

sen değiş sertlik yok kızarsa sarılıverecen
gece uyandırıp öpecen anla işte

dayağı bırakır ilerde helalli,k iste
ben 3-4 ay uğraştım da düzeldi hala arada pürüz oluyo varsıno kadarlık olsun yine benden kaynaklanıyor adamın üstüne gidiyorum

takma düşünme gülümse verici ol
fazla gurur yapma

haa gelemem dersen karar senin
annemi örnek aldım kendimi değiştirdim erkeğim değiştii

Belki düzelir sözünün bir tek mantıklı açıklaması vardır.
Sizin boşanma nedeniniz sadece ailesine senin kötü davranmadan kaynaklanıyordur. Başka bir sorununuz yoktur.
Sen gidince özür dilersin onlar da 'seni affettik canım kızım bundan sonra mutlu mesut yaşayabilirsiniz artık' gibi bir durum olmalı.

Bunun dışında bir mantığı yok. Sorunları siz başbaşa çözemiyorsunuz onlar mı çözecek?
Düzelecekse ikiniz düzelteceksiniz.

biz hep senin anlattıklarından, senin açından bakıyoruz olaylara
eşini dinleme imkanımız yok maalesef
belki seni burda tanıyanlar vardır ve ona göre yorum yapıyorlardır
ben hiç tanımıyorum ama içimden şunları yazmak geçiyor:

hata hiçbir zaman tek taraflı değildir
eşin ayrılmak istiyor, eşinin ailesi ve yakınları seninle kavgalılar, seni de sevmiyorlarsa
bence "ben nerde hata yapıyorum" diye oturup düşünmen gerekiyor
bütün bunlar durup durup olmuyordur herhalde.

neden bunları kadın yapmak zorunda kalıyor
kadın erkek eşittir benim gözümde
bu yazdıklarınızı yapmak evlilik değilde köleliktir benim gözümdeşakkıdı

Canımmmm ağzına,ellerine,parmaklarına,zihnine,tatlı diline sağlık..
Gerçekten ben de zor bir evlilik başlangıcı yaşadım,ama sonra burada yazdığın bazı ortak hareketlerle ben de huzura kavuştum çok şükür.Bu asla ve asla kölelik değildir,bir evlilik bunu gerektirir zaten.
Nitekim ben böyle davrandıkçaa,eşim de bana köle oldu.Yoksa kavgadan gürültüden başınız eviniz kurtulmaz.
Tekrar teşekkür ederim canım.Keşkeherkes bu fedakarlıkların gayretinde olsa..

canım dediğim dedik bir tip galiba eşin bir yola çıkmışsın ya geri döneceksin yada sonuna kadar gideceksin şimdiden kolay gelsin sana zor bir durum fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…