Gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim ???

O zaman madem düğün yaza ise, nişana hiç gitme. Sözünüz ne zaman belli değil mi.
Askerde şuan sevgilim düğünden 4 ay önce gelicek bilmiyorum söz zamanı belli değil yani süprizleri sever kendisi planlıyosa bile söylemez :)

Ben olsam gitmezdim.Ama anneniz ayıp olur demiş. Hem düğün bile değil nişan. Giderseniz de çok kalmayın bence.

Ben olsam gitmezdim.Ama anneniz ayıp olur demiş. Hem düğün bile değil nişan. Giderseniz de çok kalmayın bence.
Yani gidince sonuna kadar kalmam lazım çünkü evlerimiz çok yakın değil sevgilim eve bırakıcak çünkü :/

Yani gidince sonuna kadar kalmam lazım çünkü evlerimiz çok yakın değil sevgilim eve bırakıcak çünkü :/

Nişan sonuçta illaki gitmeniz gerekmez. Ama anladığım kadarıyla siz de gitmek istiyorsunuz. Düğüne gitseniz. Hem o zamana kadar sizin ilişkinizde belki resmiyet kazanır.Ben rahat edemezdim de ondan dedim.

Nişan sonuçta illaki gitmeniz gerekmez. Ama anladığım kadarıyla siz de gitmek istiyorsunuz. Düğüne gitseniz. Hem o zamana kadar sizin ilişkinizde belki resmiyet kazanır.Ben rahat edemezdim de ondan dedim.
Anladım çok teşekkürler bakalım daha zaman var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…