Gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim ???

Olur mu öyle şey yaa..3 yıldır birliktesiniz tabii ki gitmelisiniz..siz zaten sevgilinizin ailesinin düşünce yapısını az çok anlamışsınızdır, yani örümcek kafalı değillerse gayette hoşlarına gider..ben eşimle 17 yaşımda sevgili oldum 8 sene ailelerimizle beraber vakit geçirdik ve beni o kadar benimsediler ki bu bana evliliğimde avantaj olarak döndü..eğer ciddiyseniz sizde yavaştan bunu yapın derim..

Ben olsam kesin giderdim ee zaten yemin törenine gitmişsin nişanda da eksik olma bence sonradan laf ederler bak gelmedi diye git sen git :)
Hem laf ederler hemde kırılırlar gibi geliyo banada teşekkür ederim cevabın için :)

Aslında tabiki gitmek istiyorum ama laf olur diye korkum vardı , ki uzun bi ilişkimiz var yani evlerine gitmişliğimde var gitmezsem ayıp olucak gibi :)

Doğru söylüyosun aslında kötü niyetli insana zaten engel olamayız , açıkcası yarın öbür gün bi nişana gelmedi lafın duymak istemiyorum

Ailenin izni ve rizasi varsa, onlarda gitmeni istiyorlarsa gitmekten alikoyacak bir sey yok bence

O da doğru tabi ama , millet ne der diye düşündüğümde ailesini kırmış olucam onuda istemem açıkcası

Yok yok çok tatlı ve modern düşünen insanlar , onlarda beni çok benimsediler bende onları öyle , sevgilim asker şuan zaten tabikide ciddiyetle süren bi ilişkimiz var inşallah askerden dönüp iş bulunca bizde resmi adımları atmak istiyoruz :))

Agizlarina laf vermek istemiyosan gitme..
100 kisi konusmaz bir kisi yine cikar a aa nasil gondermisler ailesi kizi der..

Ben olsam gitmezdim,
yemin torenine bile..

Ailem hem annem hem babam gitmeliisn çok ayp olur diyolar :)

Çok şanslısın bence böyle bir ailen olduğu için bak onlarda sana destekmiş daha niye tereddüt ediyorsun ki? O korkularının hepsi boş benden sana söylemesi..

Çok şanslısın bence böyle bir ailen olduğu için bak onlarda sana destekmiş daha niye tereddüt ediyorsun ki? O korkularının hepsi boş benden sana söylemesi..
Evet çok şükür bana çok güvenirler sağolsunlar :) ya ne bileyim insan herşeyi düşünüyo işte

Orası da bi garip aslında normalde aile izin vermez kız illa gitcem der, benim annem babam da yemin törenine hep birlikte gittiniz şimdi gitmezsen çok ayıp olur diyolar :)

Ailen bir şey demiyorsa niye çelişki yaşıyorsun ki,madem izin veriyorlar git.

ben olsam kesinlikle gitmezdim. Gitmedim de... asıl gittiğin zaman daha sonradan en ufak şeyde '' sen daha bi resmiyet yokken içimize kadar girdin'' diyorlar. Bence gerek yok. Taş yerinde ağırdır derler yaşlılar. Alırsın ufak bir hediye nişandan önce gidersin tebrik edersin. Beni gururlandırdınız ama arada herhangi bir resmiyet yokken gelirsem benim için rahat etmez. Kusura bakmayın yanlış birşey de düşünmeyin dersin ohh mis.... Hem ayrıca senin de içinde kuşku olmasaydı böyle bi soru sormazdın. Demekki senin de içinde kuşku var o zaman gitme.

Çelişkiyi şurda yaşıyorum yazında düğün var o zaman da ona gitmek zorunda kalır mıyım çünkü o zamana kadar sözlenir miyiz bilmiyorum

O zaman madem düğün yaza ise, nişana hiç gitme. Sözünüz ne zaman belli değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…