• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim ???

O da ben senin olmanı çok istiyorum ama rahat edemem dersen saygı duyarım dedi , bide annesi davetli listesinin en başına beni yazmış :KK48:
O zaman gitmen farz olmuş belli ki sen artık o ailenin dahil olmuşsun. millete de hakkınızda hayırlısı olsun demek düşer kaygılanma :KK54:

Git tabiki ailesi seni gelinleri olarak benimsemiş.
Canımm aynen öyle de hissetiriyorlar annesi sevgilimle her dışarı çıktığımızda çikolata yollar tatlı gönderir bana ,arar sohbet ederiz evlerine de gittiğimde o kadar güzel ağırladılar ki gerçekten evin gelini hissini verdiler :)

git yahu ne olacak benim kuzenimde akrabamızın düğününe getirmişti sevgilisini ilk kez orada gördük , hatta annem gitti el öptürdü falan işin garibi kızı kaynanasıda orada gördü kız düğünün gözdesi olmuştu bi anda meraktan hep ona baktık , çok utanmıştı , sonuç olarak git bişey olmaz.

git yahu ne olacak benim kuzenimde akrabamızın düğününe getirmişti sevgilisini ilk kez orada gördük , hatta annem gitti el öptürdü falan işin garibi kızı kaynanasıda orada gördü kız düğünün gözdesi olmuştu bi anda meraktan hep ona baktık , çok utanmıştı , sonuç olarak git bişey olmaz.
Yaa öyle mi diyosun hem ben biraz daha şanslıyım galiba annesiyle babasıyla tanıştım :KK48:

Yani bu saatten sonra gitmemek ayıp olucak galiba doğru :KK48:
Gideceksen de çok abartılı giyinme şık ama sade olsun sonuçta bütün gözler senin üzerinde olacak en çok gelin ve damattan ziyade senin üzerinde olur.:KK70::oops::oops:

Gideceksen de çok abartılı giyinme şık ama sade olsun sonuçta bütün gözler senin üzerinde olacak en çok gelin ve damattan ziyade senin üzerinde olur.:KK70::oops::oops:
Ne giymeli miyim o da bi sorun herkes beni ilk defa görücek bide , siyah giymek istemiyorum zaten renkli olsun :)

ben de nişanlımla sadece sevgiliyken abisinin nişanına gittim ve bütün akrabaları ilk orda gördü :) abisiyle nişsnlısından çok daha fazla gözler benim üzrimdeydi :) iyi ki gitmşşim diyorum, onları tanımak için senin için de iyi bir fırsat. gönül rahatlığıyla git.

ben de nişanlımla sadece sevgiliyken abisinin nişanına gittim ve bütün akrabaları ilk orda gördü :) abisiyle nişsnlısından çok daha fazla gözler benim üzrimdeydi :) iyi ki gitmşşim diyorum, onları tanımak için senin için de iyi bir fırsat. gönül rahatlığıyla git.
Hepiniz ne kadar tatlı insanlarsınız ya benim karar veremediğim bişeye yardımcı oldunuz , sanırım gidicem en doğrusu bu kırgınlık yaratmak istemiyorum :) doğru söylüyosun benim içinde iyi bi fırsat , sen ne giymiştin nişana giderken :)

Ablasının nişanı sonuçta bence gitmelisin ayrıca 3 yıllık uzun bir ilişki ve ailesini de tanıyorsun hatta gitmemen ayıp olur sanki.

Elalem diye bir kurum var bunlar çok tehlikeliler derdi bir arkadaşım :-)

Akrabası, şunu bunu ne der diye düşünme eğer gitmek istiyorsan git. Neticede evlenen kişi uzak akraba değil...

Kızlar iyi akşamlar. benim 3 yıldır süren bi ilişkim var gayet güzel gidiyo çok şükür , aslında bu dert sayılmaz ama yine de sizlerden de yorum almak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin olur mu ? :) erkek arkadaşımın ablasının 3 ay sonra nişanı var büyük ve yemekli olucak ailesi illa benimde orda bulunmamı istiyor lakin ben kararsız durumdayım henüz ailelerimiz bile tanışmadı ben onun ailesiyle tanıştım sevgilimin yemin töreninede gittik hep birlikte , ama nişan kalabalık olucak akrabaları beni hiç görmediler ilk defa orda görücekler demezler mi ki bu kız daha sözü nişanı bile yok nasıl gelmiş ailesi nasıl izin vermiş diye açıkcası benim kafam fena karışık sizce gitmem mi doğru yoksa gitmeyipte onun ailesini geri çevirmem mi ? cevaplarınızı esirgemeyin kızlar :)
hemen atlama cnm bnce bıraz geri cek kendini...zaten sonra doya doya gidersin

Back
X