• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim ???

Elalem diye bir kurum var bunlar çok tehlikeliler derdi bir arkadaşım :-)

Akrabası, şunu bunu ne der diye düşünme eğer gitmek istiyorsan git. Neticede evlenen kişi uzak akraba değil...
Eveeet biliyorum o kurumu işte ondan ya benim korkum :) ay ölüyorum illa gitmem lazım değil durumda , yani gitmem icab ediyo galiba , gitmezsem de bii nişana bile gelmedi şimdiden böyle lafını duymak istemiyorum açıkcası ailesiyle aram çok iyi maşallah bozulmasını hiiiiiç istemiyorum Hoppa

Madem ailenin onayi var onlarda gitmeni istiyo , gizli sakli degilse ..
Neden olmasin git ozaman bisey olmaz ..

Davet ettiklerine göre haklısın
senin ailen de bir şey demiyorsa git o zaman
İlişkimiz 3 yıldır ciddi bi boyutta zaten askerden dönünce de bi resmiyet kazanıcak zamanı belli olmasa da , gitmezsem de niye gelmedi gibi durum olucak açıkcası onlar beni çok seviyolar kırılmalarını istemiyorum :)

Ben olsam kesin giderdim ee zaten yemin törenine gitmişsin nişanda da eksik olma bence sonradan laf ederler bak gelmedi diye git sen git :)

Valla ben gitmen taraftarıyım. Millet neler neler yapıyor ya hiç de sorun etmeyen etmiyor.Benim arkadaşım sevgilisinin yemin törenine de gitti ailesinin evinde de kaldı. Çocuğun ailesi de kızı çok seviyor. Kız kendi akrabalarıyla o kadar içli dışlı değil. İçinde kalmasın git bence. Kızın babasının haberi yok annesinin var ama idare ediyor kadın kızını.Senin de gitmeye gönlün var bence o yüzden tutma kendini :)

Bence git boy göster ama nişan bitişine kadar 12 lere kadarda kalma sonucta el değilki ablasının nişanı . Normal bi yakın arkadası olsan yine davet ederdi yine giderdin. Ailesi yanlış bişey düşüncek olsa aksamları hiç mi dısarı sinemaya falan cıkmıyorsunuz ozaman düşünür bu kızın ailesi nasıl izin veriyor diye.kötü niyetli düşüncek insana engel olamassın heryerden bişey bulur. İçinde kalmasın bence

bence git annen de biliyormuş bir şey yokki bunda hem akraba falan da tanışırsın sevgilin sakınca da görmemiş seni artık aileden biri gibi benimsmişler anlasılan:KK66:

Sevgilinle başbaşa tatile çıkmıyorsunya alt tarafı bi nişan ne var bunda davet edilmesen neysede üstelik davet edilmişsin.git güzelim git hiç bişi yok bunda en nihayetinde herkez herseyden haberdar

Benimde sevgilimin (şuanki nişanlımın)abisinin düğünü vardı bizimde aileler tanışık değildi ama annesi tanıyodum, görüşüyodum.Benden düğünde ona eşlik etmemi istedi bende gittim.Şu ana kadar da sen sözlü veya nişanlı değilken gittin falan diye bi laf işitmedim.İşitseydim de umursamazdım milletin ağzı torba değil ki büzesin.

ben gitmezdim..
bilmiyorumki rahat olsam giderdim herhalde ama bizim milletten yıldım..
çok kez şahit oldum öyle,
ok erkek arkadaşın ailesi flan gelmeni istiyor ama, nişan boyunca fısfıslara engel olamıyorlar..
bu kulaklar çooook duydu ''sözü yok nişanı yok çıkmış gelmiş, bumuymuş hevesle gelmişte yarın evlensin görürüz, nasıl ailesi var bu kızların'' vs vs vs uzar gider yani..

Kızlar iyi akşamlar. benim 3 yıldır süren bi ilişkim var gayet güzel gidiyo çok şükür , aslında bu dert sayılmaz ama yine de sizlerden de yorum almak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin olur mu ? :) erkek arkadaşımın ablasının 3 ay sonra nişanı var büyük ve yemekli olucak ailesi illa benimde orda bulunmamı istiyor lakin ben kararsız durumdayım henüz ailelerimiz bile tanışmadı ben onun ailesiyle tanıştım sevgilimin yemin töreninede gittik hep birlikte , ama nişan kalabalık olucak akrabaları beni hiç görmediler ilk defa orda görücekler demezler mi ki bu kız daha sözü nişanı bile yok nasıl gelmiş ailesi nasıl izin vermiş diye açıkcası benim kafam fena karışık sizce gitmem mi doğru yoksa gitmeyipte onun ailesini geri çevirmem mi ? cevaplarınızı esirgemeyin kızlar :)
aileler tanışmadıysa bana kalırsa gitmeyin.

Back
X