Gitmeli mi?

6 gün çok, 3-4 gün kalacak şekilde ayarlasanız?
6 gün ev sahibi sizi deli gibi istese bile sıkılırsınız yani 6 gün kalınır mı :KK70:
insan tatile çıksa anca 6 gün sürer

Iyi ki kedim var istesemde hicbir yerde 6 gun kalamiyorum ozluyorum cunku... bence 6 gun fazla 3gun ideal...

Merhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
Aile bireyleri uzakta yaşıyorsa böyle gidip gelmeler mecburen olur. Siz gidersiniz onlar gelirler maksimum 1 hafta kalınırsa süper olur.

Sizin kardeşleriniz şehir dışında yaşasalar onlara gitmeyecek ya da davet etmeyecek miydiniz?

Mesafe uzaksa 3-4gün ile 6 gün arasında çok bir şey fark etmez, bir günü yolda geçiyor zaten. Görümcenizle aranız iyiyse gidin. Eğer tereddüttünüz varsa 3 ya da 4 gün sonra geri dönmemiz gerekebilir gibi bir şey yaparsınız baktınız rahatsız oldunuz dönmeniz için bir bahaneniz olur, baktınız rahatsınız kalırsınız.

Kesinlikle rahat edemeyeceğinizi düşünüyorum. 6 gün çok uzun bi süre yatılı misafirlik için mümkünse daha az kalın

6 gün çok bence. Zaten tanımıyorsunuz rahat edemezsiniz, hafta içi yapılacaksa bi gun öncesinden gidip etkinlik (nişan mi düğün mü neyse artık) sonrasında eve geri dönmek mantıklı gözüküyor.
İşleriniz yok mu 6 gün nasıl başka bir şehirde kalacaksınız?

Merhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
esin gitmek istiyor mu? kotu biri degilse gidin bence. ya gorumce olmak da zor, cagirsan 3 ayda erken mi olur, cagirmasan ilgilenmiyor derler.

yakın arkadaşla bile bir noktada aynı evde kalmak 6 gün bayabilir. bana uzun gelirdi, 2-3 gece ideal.

Araniz iyiyse gidin zaten esinizde gelecekmiş keyfi bir durum değil etkinlik olacakmış farklı bir il hem o ilide gezmiş olursunuz.

Eski ev arkadaşlarım ve annem hariç kimsede 6 gün kalmam. O bile çok zorluyor. Bu işin ideali bence 3 gün. Ben olsam planı buna göre yaparım, etkinlikten 1 gün önce gider 1 gün sonra dönerim.

Gitme… Sonrasında sende günlerce kalabilmek için zemin hazırlıyor kendine. Yemişim etkinliğini. İnanma…

X