• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir verin

Oy oy oy eski konularına ve insanlara verdiğin cevaplara baktim da vay be😁 git kadının evinde bir ay kal. Ha kalırken de zerre temizlik düzen anlayisin olmasın, ona rağmen hala anneni suçla. Sen ki annenin temizlik takintisindan sikayet ederken evi dağıtıyorlar mi diyosun. Hic sanmiyorum hic. Annen sana yine iyi geliyor valla. Ya da sen gitme diye mi geliyo acaba🤣

Birileri laf sokmuştu, merak edip baktım 🤣 laf soktukları kadar varmış gerçekten, benim kızım olsa döverim. Hatta uçak biletinin üstünü ben ekler haftasına yollarım evine. Bir de 2 gün kalan insanlarla evi dağılıyormuş. Kıymetli evini sevsinler, bi onunki ev zaten, annesininki çöplük. Çok sinirlendim 😡
Bilip bilmeden yorumlara atlamayın burada herşey başından sonuna kadar net izah edilemiyor. Kızım olsa döverim bilmem ne demişsiniz evli kadına şiddet mi uygulayacaktınız nasıl bir cehalet.

"anne ya zaten birkac ayda bir geliyorsun onda da herkesi cagiriyorsun, hic iki laf edemiyoruz. soyle bir sarilip uzanamiyoruz. anne kiz konusacak ozelim var belki konusamiyorum. kimseyi cagirma bir dahakine valla seninle zaman geciremeden gidiyorsun cok üzülüyorum" falan deyin. yaptığı sasacmalik.
Aynen öyle bacım ya kendisi gelsin kalsın hiç problem yok ama evli insanlarız yani 1 olur 2 olur dahası olmaz ki yaptığı zaten doğru değil o yüzden birşey de diyemiyorum..

Var öyle misafirliğe giderken peşine kuyruk takan insanlar. Hiç sevmem. Evli bekar fark etmez annesi dahi olsa birinin evine gelirken izinsiz misafir getirmemeli. Annenize "Benim evime misafir çağırırken bana sor" demek zor olmamalı. Insan annesiyle bile rahat konuşamıyorsa kiminle konuşur ki?

Siz cocugu keki oraya buraya savurup yedikten sonra temizlesin diye annesinin gelmesini bekleyen uyesiniz, sizin eviniz dagilmaz baskalari gelince, zaten daginiktir bu kadar gerilmeyin. Ayrica gelen el degil, anane ve teyze.
Yahu bu çocuk sanki misafir...
.kadının torunu torunu yahuu...insan torununa misafir gözüyle zaten bakmaz bakamaz yani...... bazı durumlarda gerekli kontrolü sağlayamadığımız anlar olabilir bu normaldir Bütün anneler için aynıdır ne gereksiz yorumlarınız var anlamadan bilmeden ...

Yahu bu çocuk sanki misafir...
.kadının torunu torunu yahuu...insan torununa misafir gözüyle zaten bakmaz bakamaz yani...... bazı durumlarda gerekli kontrolü sağlayamadığımız anlar olabilir bu normaldir Bütün anneler için aynıdır ne gereksiz yorumlarınız var anlamadan bilmeden ...
Bacimsu, cocugun keki dokmesi degil zaten sorun, mesele sizin kendi cocugunuzun pisligini temizletmek icin annenizi beklemenizdi, bunun kontrolu sizdeydi hafiza kaybi mi yasiyorsunuz anlamiyorum ki?

Bacimsu, cocugun keki dokmesi degil zaten sorun, mesele sizin kendi cocugunuzun pisligini temizletmek icin annenizi beklemenizdi, bunun kontrolu sizdeydi hafiza kaybi mi yasiyorsunuz anlamiyorum ki?
Ben kimseyi beklemedim zaten temizlemiştim yaptığım işin üzerine bağırıyordu kadın yani ne yapabilirsin ki bu durumda tamam deyip susucan...

Ben kimseyi beklemedim zaten temizlemiştim yaptığım işin üzerine bağırıyordu kadın yani ne yapabilirsin ki bu durumda tamam deyip susucan...
Evet aramasam daha iyiydi haklısınız o konuda yine kendi başımın çaresine bakmaliydim ama bir yol yorgunluğu vardı uzerimde zaten o an ne olduysa oldu evet belki aramam yanlıştı ama o şekilde konusmasini gerektirecek ne vardi

Bu cevabi keki anneniz gelmeden temizlemediniz mi gibi bir sorunun uzerine vermissiniz, haliyle ben dahil bircok kisi annenize temizlettiginizi dusunduk, simdi de diyorsunuzki "halletmistim."

Peki.

Neyse annenize, sen gel basimla beraber agirlayayim ama pesine kimseyi takma beraber vakit geciremiyoruz deyiverin.

Bilip bilmeden yorumlara atlamayın burada herşey başından sonuna kadar net izah edilemiyor. Kızım olsa döverim bilmem ne demişsiniz evli kadına şiddet mi uygulayacaktınız nasıl bir cehalet.
Kızım lavaboma kusup onu temizlemeden çıkarak benim görmeme sebep olursa döverim. Benden öyle görmedi çünkü. Onu böyle kim kabul ediyorsa orayan gidebilir. Ben kendi evimde kendim yapsam kimsenin görmesine izin vermem anında temizlerim.

Annem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
Eski konularınızın namı kk’yı sarmışken, şu konuyu şuraya açmaya utanmadınız mı gerçekten?

İstisnai durumlar haricinde yaptığı normal değil.
Devamlı birilerini ardına takıp getirmesi de hoş değil tabii ki.
Elbette misafire gelme denilmez, ancak annenin senin müsait olup olmadığını sorması gerekir.
Belki o gün kafan kaldırmayacak, o an sen psikolojik olarak müsait olmayabilirsin.
İnsanız sonuçta, bazen günü gününe tutmuyor insanın hali.

Anneniz ile bu durumu konuşmanız en doğrusu.
Öncelikle size danışmadan sizin evinize misafir davet etmesi ve kalmaya peşinde birilerini getirmesi yanlış.
Bunu neden yaptığını sorun ve sizin de aynı davranışınız olsa hoşuna gidip gitmeyeceğinden dem vurun.
Konuşarak çözersiniz bence.

Back
X